Femme fatale

Meliot

Elita
Poruka
23.480
Mnoge žene danas guraju imidž velikih zavodnica ili bar pokušavaji to da budu. Dosta njih dobro izgledaju, zategnute su, nose uske haljine sa dubokim dekolteom, šminkaju se jarko a mnoge povećavaju usne i grudi. Ne čini li vam se da obične žene polako nestaju i da je odavno krenula navala "velikih zavodnica"?

141111438259f05d9267027782439592_w640.jpg

Mene baš više privlače obične.
Zavodnice me više provociraju ali znam da pored njih ne bih imao mira i zato uvek se okrećem običnim devojkama. Zavodnica je nezasita, svesna je svog dobrog izgleda i traži čoveka koji sve to može da isfinansira. A tome nema kraja, samo daj još i još, a ja nemam sto života da se bakćem sa nekim takvim.

Zavodnice me više provociraju ali znam da pored njih ne bih imao mira i zato uvek se okrećem običnim devojkama.
Problem i jeste u tome što ti ne vidiš da još bolje izgledaju neke "obične devojke", prirodno su lepe mnoge. Nego ih doživljavaš kao utešnu nagradu.

Zavodnica je nezasita, svesna je svog dobrog izgleda i traži čoveka koji sve to može da isfinansira. A tome nema kraja, samo daj još i još, a ja nemam sto života da se bakćem sa nekim takvim.
Znači, za tebe one su privlačnije od "običnih", ali ih nećeš samo zbog komplikacija? (da nabrojim zategnute, dekolte, urađena usta, grudi, jarka šminka)
U tom grmu leži zec.

Ali tu je upravo razlika između muškaraca sa ukusom, i bez njega.

Problem i jeste u tome što ti ne vidiš da još bolje izgledaju neke "obične devojke", prirodno su lepe mnoge. Nego ih doživljavaš kao utešnu nagradu.
Nisi me razumela ili se ja nisam dobro izrazio, više volim obične devojke. Kao muškarca me na prvu loptu privlače atraktivne žene, ali biram mozgom ne impulsima i uvek biram običnu devojku. Lepše je jer je jednostavnije. To je moje neko mišljenje.

Nisi me razumela ili se ja nisam dobro izrazio, više volim obične devojke. Kao muškarca me na prvu loptu privlače atraktivne žene, ali biram mozgom ne impulsima i uvek biram običnu devojku. Lepše je jer je jednostavnije. To je moje neko mišljenje.
Opasan si ti zavodnik, ubiće te žena ako sazna koliki buljuk riba pokušava da te smuva.

Većina žena bez problema mogu da se ubace u taj mod....koji uopšte nije jednostavan na duže staze....prosto mora da se vežba i nabije kondicija da možeš da održavaš takav ritam...
Naravno ima žena kojima je to prirodno stanje bez koga ne mogu....realno ja ih obožavam....:)

Eto ti ga sad...
Ne bih se bavila uopšte osobom koju bih smatrala "običnom", ali to sam ja.
I da sam muško, zanimale bi me samo neobične žene.
To obično može biti svašta, ali u suštini je boza-limunada.
"Bacam oko na fatalne, ali obične biram jer volim jednostavan život."
😂
Kako da ne...

Znači baktao bi se s takvom vrstom kad bi imao beskonačno para.

Ok
Hvala
Hajmo polako, da bi imao toliko para morao bih da želim to. Muškarci žele da imaju mnogo novca zbog atraktivnih žena. Ja ne želim da imam mnogo novca pa samim tim me atraktivne žene ne interesuju.

Svi muškarci imaju oči i zevaju u atraktivne žene, u to budi sigurna, kad kažem svi mislim svi.

Mnoge žene danas guraju imidž velikih zavodnica ili bar pokušavaji to da budu. Dosta njih dobro izgledaju, zategnute su, nose uske haljine sa dubokim dekolteom, šminkaju se jarko a mnoge povećavaju usne i grudi. Ne čini li vam se da obične žene polako nestaju i da je odavno krenula navala "velikih zavodnica"?

Pogledajte prilog 1679274
Ako si ozenjen brate Srbine,moli Boga da ti ovaj post ne vidi.🤣🤣😄Fetis su mi zene sa jakim intelektom, izazovnim karakterom, nije toliko bitno njen finansijski i socijalni status,ali voleo bi da bude obrazovana..

Muškarci žele da imaju mnogo novca zbog atraktivnih žena. Ja ne želim da imam mnogo novca pa samim tim me atraktivne žene ne interesuju.
Ne može ovakva negacija implikacije

Nego ovako: mene ne interesuju atraktivne žene pa zato ne želim mnogo novca.

Ili ako si već hteo: Ja ne želim da imam mnogo novca, pa samim tim ne mogu da imam atraktivne žene.

Ne može ovakva negacija implikacije

Nego ovako: mene ne interesuju atraktivne žene pa zato ne želim mnogo novca.

Ili ako si već hteo: Ja ne želim da imam mnogo novca, pa samim tim ne mogu da imam atraktivne žene.
Ko voli da ima mnogo novca želi novac zbog atraktivnih žena, ko ne želi mnogo para ne želi ni da bude sa atraktivnim ženama.

Svako bi želeo da bude sa atraktivnom osobom ali postoje ljudi koji nisu time toliko opterećeni. Samim tim i ne opterećuju se atraktivnim osobama nego traže sebi sličnike ljude.

Da brate i ja obucem odelo s leptir masnom i stavin ljoljeks sat i ja sam tajni agent srcelomac.
Smesno mi je kad vidim ljude koji glume neki filmski imidz.
E sad ako se oblaci izazovno, to ona radi zbog pozorista pa joj i ne dajem toliko na znacaju zbog toga.

Ko voli da ima mnogo novca želi novac zbog atraktivnih žena, ko ne želi mnogo para ne želi ni da bude sa atraktivnim ženama.

Svako bi želeo da bude sa atraktivnom osobom ali postoje ljudi koji nisu time toliko opterećeni. Samim tim i ne opterećuju se atraktivnim osobama nego traže sebi sličnike ljude.
Znači ti bi želeo femme fatale ali te mrzi da zapneš za nju pa si onda odlučio da je ne želiš.

Back