- Poruka
- 66.498
Zašto bi neko izabrao idiota za bračnog drugaAko zive sa idiotom otkad je to zenin neuspeh sto je neko idiot?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi neko izabrao idiota za bračnog drugaAko zive sa idiotom otkad je to zenin neuspeh sto je neko idiot?
A stop bi odrzavanje loseg braka bio nekakav cilj bilo cega i pokazatelj uspeha?
Ako zive sa idiotom otkad je to zenin neuspeh sto je neko idiot?
ne znam da li na svakoj poruci treba zalepiti disklejmer da ima razlicitih primera i dobrih muskaraca i debila zhena
Ako ima prava ima i odgovornost....dakle ako biras onda si duzna i da kazes pogresila sam....sad je zena jedina odgovorna
ti si hit
Nije to konj nego zadnji voz. Pup puup.

pa ljudi se pokvare.....Zašto bi neko izabrao idiota za bračnog druga
Moj stav je da dete treba da se preziva po majci, pošto je jedino majka izvesno siguran roditelj.Dete se preziva kako majka kaze u porodilistu![]()
Je li to kvarenje muški specijalitet ili su svi ljudi kvarljiva robapa ljudi se pokvare.....
mislis dobar covek a vremenom uvidis da je gnjida
svakakvih primera ima
je l' me stvarno pitas?Je li to kvarenje muški specijalitet ili su svi ljudi kvarljiva roba
Stvarno te pitam.je l' me stvarno pitas?
Pu puup.ovo je nisko ali ima i toga![]()
A poenta je biti posten i fer u odnosima i nista vise....Nema tu sta nisko bro. Hipergamija. Prvo princ, pa kad od princa ispadne ke re ten, onda ponovo neki princ, pa onda bokser, pa pilot, pa doktor, pa onda malo stariji, malo mladji, e onda moze i ovaj bez samopouzdanja. Jez da je bljak al dobrica je. Dobar materijal. A ovaj sav ponosan. Pun. Pravo muskou.
On ce placati biti vredan i radan i odgovoran.
I zvacu ga Djole. I nono Djole. Polako Djole. Umorna sam Djole.
Ima izuzetaka. Naravno. Super. Divni brakovi, ljudi se slazu, ima i izazova ali opstaju. Medjutim, izuzeci ne cine sistematizacijsko pravilo. Dakle pitanje drustva i sistema. Da su svi takvi, bolelo bi nas doope dal smo komunjare, kraljevici ili kapitalisti i ko kojoj grupi pripada.
Al prc, Nisi.
Poenta je ziveti svoj zivot. Nikakvo paljenje na brak. Nikakvo idealizovanje brakova. Ti si muskarac. Ona treba da zasluzi debelo da bi toga bilo. Ne ti. Tebi ne treba. Nece? Super. Wona fak van last tajm? No? awww kiss gud baj?A poenta je biti posten i fer u odnosima i nista vise....

pa sta sam napisala?Stvarno te pitam.
Sad se stidiš da priznaš da si prvenstveno mislila na muškarce.pa sta sam napisala?
ljudi se iskvare ili muskarci
osim ako zene ne podrazumevas pod "ljudima"
Sta sam sad uradila?nije @ariodante blesava, na vreme se ogradila od raznoraznih likova sa manjkom mozga![]()