4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
žedan sam ko kamila i ne daju mi pare da aktiviram ženski NVO(HBO) max....
Ja ne žurim. Neuništljiv sam.
Ja ne žurim. Neuništljiv sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Misliš da je bilo ko od muškaraca željan da ide u rat? Da napusti porodicu? Ženu i decu? Ha? Jesi li ti pri čistoj svesti? Muškarci moraju prisilno da idu u rat da bi sutra te iste žene imale slobodu, a ne da budu pod okupacijom. Umesto da budete zahvalne što ginu za vašu slobodu, decu i svoje žene, vi po forumima pljujete.
Zapravo, da si ti neka žena, znala bi vrednost muškarca. A feministkinje to ne znaju. Ovde se završava naš dijalog.
Niko se ništa ne pita više.Odgovori na pitanje
Kolika je vjeovatnost ratova da se žene pitaju za ključne političke odluke ?
A nemoj ti meni sad pokušati nabijati komplekse zarad toga sto ginete i najzad rusite gradove, infrastrukturu i oduzimate živote kao sto i svoj dajete !!!
ruki, sine, na ovim small dick energy okupljalistima, kao sto su teme o feminizmu, tesko da ces naci kvalitetan ud za sebe, man se corava posla.
imam two cats
preduzela si korak u pravom smeru, sledeca etapa - pletenice ispod pazuha Ovakvi komentari samo pokazuju da jos uvijek zivimo u mizoginom drustvu. Zasto skrecete paznju na muskarce svaki put kad se spomene zenska ravnopravnost? Jesmo mi muškarci spol koje nije imao osnovna prava tokom istorije? Da ste iole upuceni u ciljeve feminizma znali biste da je on dobar i za muskarce, jer se bori i protiv stava "budi jak, budi musko".Feministkinja je ona žena koja ima suviše slobodnog vremena i počinje da dosađuje normalnom svetu. Ako se pokloni daju na poslu za dan žena, zašto muškarci ne dobijaju poklon na dan muškaraca? Ravnopravnost? Gledaju samo da sebi ostvare dobit.
ahahahmene interesuje da li ljudi kojima smeta feminizam stvarno i ozbiljno mešaju mizandriju sa fenimiznom jer misle da je to to ili to rade namerno da bi zvučali kao da neke strašne žene oće da im seču jajca baštenskim makazama? XD
čekaj, Vitez, ako si stvarno nov, tj zainteresovan član nauči se polako da reaguješ.. Dakle, ovde ima ljudi koji pišu i ono što ne misle i oni što ne pišu sve što misle, i oni što iako imaju opštu sliku žele ipak nešto da naglase drugo, itd... uzmi to u obzirMisliš da je bilo ko od muškaraca željan da ide u rat? Da napusti porodicu? Ženu i decu? Ha? Jesi li ti pri čistoj svesti? Muškarci moraju prisilno da idu u rat da bi sutra te iste žene imale slobodu, a ne da budu pod okupacijom. Umesto da budete zahvalne što ginu za vašu slobodu, decu i svoje žene, vi po forumima pljujete.
Zapravo, da si ti neka žena, znala bi vrednost muškarca. A feministkinje to ne znaju. Ovde se završava naš dijalog.
Ako neko želi debatu, onda neka iznese validne argumente. S obzirom da nije iznešen bar jedan jedini, onda je besmisleno nastaviti komunikaciju. Prosto se iz njenih odgovora vidi sužena slika sagledavanja sveta i tu nema prostora za diskusiju.čekaj, Vitez, ako si stvarno nov, tj zainteresovan član nauči se polako da reaguješ.. Dakle, ovde ima ljudi koji pišu i ono što ne misle i oni što ne pišu sve što misle, i oni što iako imaju opštu sliku žele ipak nešto da naglase drugo, itd... uzmi to u obzir
ništa ne primaj k srcu inače nema normalnog razgovora.
sine,nema šta tu ko da bude zahvalan jer se to podrazumeva da žene uglavno ne idu u rat,ne zato što su slabe i bespomoićne nego zato što su one u biološkom smislu vrednije od nas.Znači u biološkom smislu nije neka velika šteta za opstanak ni nacije ni naše vrste ovako globalno gledano ako negde 60% nas izgine jer mi ne donosimo na svet potomstvo.Sa stotinak žena i dvadesetak mušakaraca je mnogo lakše repopulisati nego sa dvadesetak žena i stotinak muškaraca.To je pitanje čistog opstanka u biološkom smislu da ćeš ti,ja ili bilo ko dugi da ide da se bori,potencionalno i izgine da bi osigurao da što veći ženski deo populacije preživi...Misliš da je bilo ko od muškaraca željan da ide u rat? Da napusti porodicu? Ženu i decu? Ha? Jesi li ti pri čistoj svesti? Muškarci moraju prisilno da idu u rat da bi sutra te iste žene imale slobodu, a ne da budu pod okupacijom. Umesto da budete zahvalne što ginu za vašu slobodu, decu i svoje žene, vi po forumima pljujete.
Feminista je onaj muškarac koji se ne meša u to da li će neka žena odlučiti da prekine svoju trudnoću jer razume da telo jedne žene nije njegova stvar.

To nikoga ne opravdava, sine. Ko traži ravnopravnost, treba da je dobije u svakom smislu. Za tebe je ok da muško gine i ostavi decu. Jer ono, bezvredan je. Šta si ti neki statističar? Očigledno ne gledaš sa ljudske strane. Kao i svaki političar.sine,nema šta tu ko da bude zahvalan jer se to podrazumeva da žene uglavno ne idu u rat,ne zato što su slabe i bespomoićne nego zato što su one u biološkom smislu vrednije od nas.Znači u biološkom smislu nije neka velika šteta za opstanak ni nacije ni naše vrste ovako globalno gledano ako negde 60% nas izgine jer mi ne donosimo na svet potomstvo.Sa stotinak žena i dvadesetak mušakaraca je mnogo lakše repopulisati nego sa dvadesetak žena i stotinak muškaraca.To je pitanje čistog opstanka u biološkom smislu da ćeš ti,ja ili bilo ko dugi da ide da se bori,potencionalno i izgine da bi osigurao da što veći ženski deo populacije preživi...
sine,nema šta tu ko da bude zahvalan jer se to podrazumeva da žene uglavno ne idu u rat,ne zato što su slabe i bespomoićne nego zato što su one u biološkom smislu vrednije od nas.Znači u biološkom smislu nije neka velika šteta za opstanak ni nacije ni naše vrste ovako globalno gledano ako negde 60% nas izgine jer mi ne donosimo na svet potomstvo.Sa stotinak žena i dvadesetak mušakaraca je mnogo lakše repopulisati nego sa dvadesetak žena i stotinak muškaraca.To je pitanje čistog opstanka u biološkom smislu da ćeš ti,ja ili bilo ko dugi da ide da se bori,potencionalno i izgine da bi osigurao da što veći ženski deo populacije preživi...

To ako ti sebe srozavas u smislu vrednosti, to pricaj za sebe. I to se zove, uzgred, mizandrija.sine,nema šta tu ko da bude zahvalan jer se to podrazumeva da žene uglavno ne idu u rat,ne zato što su slabe i bespomoićne nego zato što su one u biološkom smislu vrednije od nas.Znači u biološkom smislu nije neka velika šteta za opstanak ni nacije ni naše vrste ovako globalno gledano ako negde 60% nas izgine jer mi ne donosimo na svet potomstvo.Sa stotinak žena i dvadesetak mušakaraca je mnogo lakše repopulisati nego sa dvadesetak žena i stotinak muškaraca.To je pitanje čistog opstanka u biološkom smislu da ćeš ti,ja ili bilo ko dugi da ide da se bori,potencionalno i izgine da bi osigurao da što veći ženski deo populacije preživi...
A ako je dete njegovo? Isto nema veze?
Samo ako ona odluči da rodi onda on da plaća alimentaciju?
Feminizam tako koncipiran kao u uvodnom postu je teška glupost jednaka mačizmu, ili je jednostavno ekstremna reakcija na drugi ekstrem, dakle![]()
Ne prizivaj molim te !!izgleda da je june opet dobio kur.atu plavusu u inboks
Ravnopravnost je ravnoteža u pravima, uz uvažavanje različitosti. Ravnopravnost je kad se različitosti ne koriste kao opravdanja za drugačiji tretman. Ravnopravnost nije oponašanje muškarca.To nikoga ne opravdava, sine. Ko traži ravnopravnost, treba da je dobije u svakom smislu. Za tebe je ok da muško gine i ostavi decu. Jer ono, bezvredan je. Šta si ti neki statističar? Očigledno ne gledaš sa ljudske strane. Kao i svaki političar.
Da, svi imamo pravo na život. Zašto bih ginuo ja, a ne i žena? Stavi to na frižider kao podsetnik.Ravnopravnost je ravnoteža u pravima, uz uvažavanje različitosti. Ravnopravnost je kad se različitosti ne koriste kao opravdanja za drugačiji tretman. Ravnopravnost nije oponašanje muškarca.
Utefterite ovo na frižider, biće nam svima kolektivno bolje
a štobi iko ginuo, bolje da se ljubimoDa, svi imamo pravo na život. Zašto bih ginuo ja, a ne i žena? Stavi to na frižider kao podsetnik.
pričam u biološkom smislu,što se tiče reprodukcije i repopulacije...A reprodukcija mnogo toga diktira u našem ponašanju od kako postojimo kao vrsta.To je razlog zašto su žene(dobro pored dece i starijih članova) uglavnom bile sakupljački deo lovačko-sakupljačkih zajednica,to je razlog zašto ni jedna kultura kroz istoriju nije praktikovala da šalje žene u rat,to je razlog i zašto kad je neka katastrofa uvek se stavlja prioritet na to da se evakuišu žene i mala deca prvo pa posle odrasli muškarci i stariji ljud.To ako ti sebe srozavas u smislu vrednosti, to pricaj za sebe. I to se zove, uzgred, mizandrija.
To je tačno. Samo se ovde polemiše oko toga kako je bolje da muško gine jer njegov život je očigledno statistički bezvredan. To što je on otac dece, to nije važno.a štobi iko ginuo, bolje da se ljubimo