Feminizam

Ono što sam zaključio u životu je da prave feministkinje budu one koje rade i trude se, ove što su najglasnije to su uglavnom neke persone koje ništa u životu uradile nisu, pa tako idu i kukaju po forumima i misle da neko treba sve da im da samo zato što su ovo i ono.

Ono što sam zaključio u životu je da prave feministkinje budu one koje rade i trude se, ove što su najglasnije to su uglavnom neke persone koje ništa u životu uradile nisu, pa tako idu i kukaju po forumima i misle da neko treba sve da im da samo zato što su ovo i ono.
Pa upravo. Prava zena je svesna drustva, svesna je da nikome nije med i mleko i gruva. I znam ih uspesnih, razbijaju. Svaka cast, a da joj pomenes feminizam, zgrozi se.
A ovo ostalo kme kme

Ziva istina. Najjace mi je kopiranje muskog ponasanja, ali kao da su izabrale najvece seljacine medju muskarcima i pocele da lice na njih...npr. kacenje stanja racuna u banci zvano level dzeg, pa to je tako muskarasto ali u najgorem smislu.

Pa upravo. Prava zena je svesna drustva, svesna je da nikome nije med i mleko i gruva. I znam ih uspesnih, razbijaju. Svaka cast, a da joj pomenes feminizam, zgrozi se.
A ovo ostalo kme kme

To ti je kao ono neka je sama iz XY razloga, uglavnom ličnih problema i nedostataka, ali ti zato izvuče onu rečenicu "muškarci se plaše jakih žena", a onda izađe neka svetski poznata ličnost, političarka, glumica, milionerka, ima muža, decu, sve ima... Ali zato neka Milisava iz Pinosave izjavi kako je se neko plaši jer je uspešna i onda je zato sama :D

Svetska elita se sastoji od muškaraca, što je vama izuzetno teško da uvidite ili prihvatite, nisam siguran o čemu se radi... Čak i za modne dizajnere, šminkere i sve ostalo su najpoznatiji muškarci, gej, ali muškarci, čak i kuvare najpoznatije kad pomeneš tu ti je onaj Gordon Remzi i njemu slični, prosto stvari se menjaju samo onoliko koliko im je dopušteno da se menjaju.

To su apsolutno iste dve vrste moći, samo što to teško ide. To što neki Radenko iz Resnika nema nikakvu moć, to je druga stvar, on je nebitna stavka.
Ti apsolutno ne razlikuješ klasu od pola. To što elitu čine mahom muškarci ne znači da je to vrsta moći koja dolazi isključivo od pola, već da se preklapaju jer su muškarci istorijski lakše dolazili do moći. Među sirotinjom ima dosta muškaraca koji se mogu pobuniti protiv elite koju čine mahom muškarci, ha, šta ćeš sad? Jel to dominacija pola ili klase?

Samo se ti blamiraš ovde. Kakve crne moći? O čemu pričaš ti? Seksualno sa tobom opšti osoba ili moć? Da je nije silovao možda? Dakle - licemerje. Ali joj je to TADA prijalo, sada se setila da joj ne prija.

Ne, u tom konkretnom kontekstu nisu opštile dve osobe apstrahovane od društvenog konteksta. Ona ulazi u njegov kabinet, zna da je on profesor, i iako ne zna šta se tačno dešava, vrlo dobro zna da taj odnos nije simetričan. Čak i da ne zna to jer je mlada, naivna, itd, taj odnos i dalje nije simetričan. Asimetrija se ogleda u različitim posledice po njega i nju, što uglavnom i vidimo u takvim situacijama, kada istina ispliva na videlo.

Poslednja izmena od moderatora:
Ziva istina. Najjace mi je kopiranje muskog ponasanja, ali kao da su izabrale najvece seljacine medju muskarcima i pocele da lice na njih...npr. kacenje stanja racuna u banci zvano level dzeg, pa to je tako muskarasto ali u najgorem smislu.

Pre neki dan jedna okači ruku na kojoj je Rolex, na kojoj je i Balenciaga rukavica, ruka koja je na volanu Range Rovera... Gledam i ne verujem.. :D

To ti je kao ono neka je sama iz XY razloga, uglavnom ličnih problema i nedostataka, ali ti zato izvuče onu rečenicu "muškarci se plaše jakih žena", a onda izađe neka svetski poznata ličnost, političarka, glumica, milionerka, ima muža, decu, sve ima... Ali zato neka Milisava iz Pinosave izjavi kako je se neko plaši jer je uspešna i onda je zato sama :D
Haha plasi se uspesnih zena.
Kao nemoj molim te da me pohebes i castis ne voznjom na jahti. Uzas mislim... Strasno...

Ti apsolutno ne razlikuješ klasu od pola. To što elitu čine mahom muškarci ne znači da je to vrsta moći koja dolazi isključivo od pola, već da se preklapaju jer su muškarci istorijski lakše dolazili do moći. Među sirotinjom ima dosta muškaraca koji se mogu pobuniti protiv elite koju čine mahom muškarci, ha, šta ćeš sad? Jel to dominacija pola ili klase?

Ne, u tom konkretnom kontekstu nisu opštile dve osobe apstrahovane od društvenog konteksta. Ona ulazi u njegov kabinet, zna da je on profesor, i iako ne zna šta se tačno dešava, vrlo dobro zna da taj odnos nije simetričan. Čak i da ne zna to jer je mlada, naivna, itd, taj odnos i dalje nije simetričan. Asimetrija se ogleda u različitim posledice po njega i nju, što uglavnom i vidimo u takvim situacijama, kada istina ispliva na videlo.

Nisi baš najbistriji dečko, pa ću te ovde ostaviti da se nosiš sa tom svojom mukom, jbg.

Evo, sve vidim da se nešto bune... :D Dominacija pola čak ima i prirodnu selekciju, nije čak ni to što si muško garant da ćeš napraviti nešto... Ima čak i majki koje su nesvesno napravile dobre žene nekoj ženi od svojih sinova... Ne razumeš ti to, pa moraš malo prvo na edukaciju, pa onda lečenje kompleksa i frustracija, pa tek onda sve ostalo što normalan život sa sobom nosi.

Ahaaaa, nije ona to uradila ZATO ŠTO JOJ JE TO TADA PRIJALO, ona je to uradila mučenica jer se boji. Nisam još čuo da se neko u isto vreme boji i da mu prija, to je već za psihijatre.

Haha plasi se uspesnih zena.
Kao nemoj molim te da me pohebes i castis ne voznjom na jahti. Uzas mislim... Strasno...

To mi je fascinantno, jedna Monika Beluči nađe dečka, ali zato neka Katarina iz Beograda nikako, ona je uspešnija od Monike :D

Da, bas bih je pitao kako je zaradila sve to...

U vezi je sa "biznismenom iz Beograda" :D

Evo, sve vidim da se nešto bune... :D Dominacija pola čak ima i prirodnu selekciju, nije čak ni to što si muško garant da ćeš napraviti nešto... Ima čak i majki koje su nesvesno napravile dobre žene nekoj ženi od svojih sinova... Ne razumeš ti to, pa moraš malo prvo na edukaciju, pa onda lečenje kompleksa i frustracija, pa tek onda sve ostalo što normalan život sa sobom nosi.

Ahaaaa, nije ona to uradila ZATO ŠTO JOJ JE TO TADA PRIJALO, ona je to uradila mučenica jer se boji. Nisam još čuo da se neko u isto vreme boji i da mu prija, to je već za psihijatre.

To mi je fascinantno, jedna Monika Beluči nađe dečka, ali zato neka Katarina iz Beograda nikako, ona je uspešnija od Monike :D

U vezi je sa "biznismenom iz Beograda" :D
I Katarina bi da obelouchi.

Jel znate kako uspesne, zaposlene, feminstkinje kupuju nekretnine?
Uda se pa se razvede.

Feministkinje su one koje odluče da abortiraju. Ili da dete zadrže, pa makar ga vaspitavale i same.
Feminista je onaj muškarac koji se ne meša u to da li će neka žena odlučiti da prekine svoju trudnoću jer razume da telo jedne žene nije njegova stvar. -
za ovo sam već rekla, ozbiljna nepravda u drugom ekstemu.
Cekaj, matematicki: trudnoca, muskarac i zena, jedan hoce drugi nece, cija je poslednja?
Par primera. Ista situacija. Zena hoce, muskarac nece: zadrzava se dete ili ne?
Muskarac hoce, zena nece, zadrzava se dete ili ne?

Cekaj, matematicki: trudnoca, muskarac i zena, jedan hoce drugi nece, cija je poslednja?
Par primera. Ista situacija. Zena hoce, muskarac nece: zadrzava se dete ili ne?
Muskarac hoce, zena nece, zadrzava se dete ili ne?

Ako sam ja razumeo po ovome što su pisale ovde, u svim primerima i svim situacijama: Muškarac se ne pita jer im se može da se ne pita, to je jedina situacija u kojoj muškarac ne mora uopšte da se pita, tako da i neće. A ovamo se poziva na dijalog i ravnopravnost. Gle čuda :D

A to je klasika postala, ali bitno je da se zna ko je ugrozen.

Pogledajte prilog 1118128

Klasika, nema ni ko, ni šta tačno, ni da mi se kaže šta je tu i koga uvredilo... Samo nestane, a ovo gde oni pominju da neko nije bistar, da je ovo i ono, to ostaje jer nema veze...

Hajde sad da sačekamo moderaciju da kaže jesam li ja išta prijavila. Pa da vidimo da li si, osim što si glupkast, i paranoičan i lažov.

:rotf:

Rekoh ja, neki klon psihopata.

Ako sam ja razumeo po ovome što su pisale ovde, u svim primerima i svim situacijama: Muškarac se ne pita jer im se može da se ne pita, to je jedina situacija u kojoj muškarac ne mora uopšte da se pita, tako da i neće. A ovamo se poziva na dijalog i ravnopravnost. Gle čuda :D
Volela bih da mi zena odgovori, vi biste samo da se nesto pitate. Ipak zena nosi dete 9 meseci vise manje, ipak to utice na zenino telo, ipak joj je cak i smrtnost povecana na porodjaju. I ko sad odlucuje o njenom telu, ti?

Pa, ne tripujem ni ja ništa, samo vidim da mi postovi nestaju bez obrazloženja ko je obrisao, koji tačno deo posta i zašto se briše ceo post ako je samo deo vređanje? Kako to da ti mene uvrediš i to prođe ok, a ako ja napišem nešto onda je to vređanje? Jel to ta ravnopravnost?
Dečgo, sa vređanjem si krenuo sam. A to optuživanje i pravljenje psihološkog profila usled tvoje lične paranoje je zaista za dijagnozu jbg.

Back