ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
ma daj, pa promiskuitet je postojao i u vreme naših predaka, samo se to mnogo suptilnije radilo, nije bilo guranja psta u oko.
moralnu obavezu imaš prvenstveno prema sebi, nešto što je usađeno vaspitanje i karakterom... pravi muškarac (mašta to značilo) neće dozvoliti da žena zavisi od njega, ne treba mu prikolica koju će vući ceo život... dok sa druge strane poseduje duboko ukorenjenu potrebu da na svaki mogući način zaštiti i brine o svojoj poredici.
tradicionalista sam i poštujem m/ž odnos u kome se zna čija je zadnja, ma kako glupo ovo zvučalo, ali ne bih mogla da živim sa nekim ako sam jača i dominiram na bilo koji način... sa druge strane sam extrem što se tiče nezavisnosti, bila sa i pre braka, u i braku i posle... prosto sebi ne mogu da dozvolim ni luxuz ni slabost da od nekoga zavisim. rođena sam da se borim i ako nemam motiva za borbu bolje me eutanaziraj... nebitno koliko to znam da umori povremeno.
gade mi se, i često nailazim na takve muškarce koji svojim stavom, ili poslovnim položajem na onaj najperfidniji način pokušavaju da izmanipulišu... nadam se da to nema veze sa emancipacijom, stoke je uvek bilo i biće. tako ponekad mrzim što sam žensko, zašto nisam debela ili glupa i u tom nekom trenutku zavidim feministikinjama...
i otkud toliko starleta... nisu one krive, dali ste im vetar u jeddra, njihovo je samo da poseduju vizuelno. sa mozgom smo odavno svi otišli u q.
Da su zene imale pravo da naplate sirenje noga imale su, drustvo im je to priznavalo. Mnogi su bili prinudjeni da ozene onu koju su "upropastili".