- Poruka
- 129.341
da li postoji paralela izmedju feminizma i woke drustva? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexyŽene postale previše bijesne,
ja pustam da me i sad jasu bukvalnoZa 100god, jahaće žene muškarce, bukvalno![]()
više njih?ja pustam da me i sad jasu![]()
kamo sreceviše njih?![]()
Trebal tebi ili kome SW da se organizuješ kad koja jaše?kamo srece![]()
Star Wars.sta je SW?![]()
pa jasu i sada , neke su bas dobre jahacice , neke i nisuZa 100god, jahaće žene muškarce, bukvalno![]()
to bilo oduvek tako, sada se ne krije..zene postale hajlenderi a muskarci seka perse![]()
Star Wars.
Veza je neraskidiva.Jedno bez drugog kao kad pišaš a da ne prdnešda li postoji paralela izmedju feminizma i woke drustva?![]()
ponovi, molim te ono sa trudnom zenom i..Godine Gospodnje 1789., Sotona je zakucao na vrata zapadne civilizacije i ženama u glavu utisnuo opasne ideje o nošenju hlača i još svakakve gluposti koje nisu s božje strane.
O ženi sitnih stopala koja trudna stoji uz špaher?ponovi, molim te ono sa trudnom zenom i..![]()
E, toO ženi sitnih stopala koja trudna stoji uz špaher?
Pa današnje feminjare ne bi mogle ni stajati uz špaher, a kamo li još trudne.
Nestabilne su feminjare, nemaju stopala već sotonske papke, to se samo gega lijevo-desno.
bas je sexy kad dobijes tiganj u glavu
A sto ides odma u krajnostbas je sexy kad dobijes tiganj u glavu
dobro de, sto si na kraj srca...A sto ides odma u krajnost?
Nemam nameru da budem sa ženom koja nema nameru da me mlatne s vremena na vremebas je sexy kad dobijes tiganj u glavu