Feministkinja abortirala muskiu bebu jer je nerodjena decak chudoviste

Ja nisam u fazonu da moje ideje namecem nekom niti mislim da je potrebno edukovati bilo koga, jer jednostavno nemam pravo da kazem da sam pametniji od nekog ko zeli/ima porodicu i decu i da trebam ja njega da ucim. Oni koji ne zele porodicu/decu mogu samo da iskazu neke svoje stavove, ali na primer nema smisla da se nasi stavovi namecu drugima.

Ti ovog momenta, sve vreme, vrsis jednu vrstu iskazivanja svojih stavova i promovisanja svojih ideja i nekom ce se to svideti dok drugima kao na primer Fortesu nece..

- - - - - - - - - -

Slazem sa da ljudi ne trebaju da budu naivni, a vec sam pisao o tome da brak smatram veoma prevazidjenim, ali to vazi samo za mene. Nikom ne namecem moje stavove.

- - - - - - - - - -

P.S. I da ti kazem nesto, ne ljuti se molim te, na drugoj temi si podrzao gej brakove i njihovo usvajanje dece, dok si ovoliko strastveno protiv braka i dece u tvom licnom, a i slucaju drugih muskaraca sto me bas navodi na misao da imas lose iskustvo sa zenama i da ih bas volis, ali ne podnosis mnoge stvari kod njih.

Ne ljutim se, nisam je devojka da se ljutim ako mi neko ne ide niz dlaku.
Ovo je forum, mesto gde se iskazuju ideje i stavovi, argumentuju i ili se menjaju ili se. Ja licno nisam ovde radi sticanja drugarica ili da smuvam neku forumasicu, vec upravo da argumentujem svoje stavove i naravno saslusam tudje, kao i tvoj sada.
Mislim da edukacija, propaganda, vaspitanje i td i te kako uticu na stavove ljudi i moj stav je da treba to menjati. Dakle ja ne namecem stav tebi ili bilo kome u smislu: Razmisljaj kao ja !!!! Nego kazem svoje misljenje, argumentovano i vodim razgovor.
Sto se gejeva tice. Nisam rekao da gej bracni par treba da ima decu, vec gej par. Postoji razlika. I i dalje mislim da je bezbednije neki od gej parova imaju usvojeno dete, nego bioloski kompaktibilan par koji je samo u tome i kompaktibilan a u drugim stvarima se razilaze drasticno.
Sto se zena tice, gejeva i bilo koje druge grupe, ne gajim nikakve emocije na grupnom novou. Niti ih mrzim, niti ih volim.Da izvlacim generalne i opste slicnosti i naravno postoje izuzeci.

ukucah u google feminists a

gfeminists.jpg

- - - - - - - - - -

razgovor, konferencija o samoubistvima mladih muskaraca u torontu:

jos jedno ruzno lice feminizma

mi smo svi silovatelji

Sta znaci feminizam: prevedi rec. Ima li tu reci muscula? Ima li tu reci transex , ima li tu rec pansex? Zasto se pokret i skup ideja koji kako kaze da se zalaze za sva prava u svoj osnovni pojam ukljucje samo femini? Zar ne postoji vec sasvim prikladna rec humanizam? Gde je tu masculinizam sa organizacijama, politickim lobijima i odvojenim drzavnim budzetom? Znas li da je rak prostate mnogo ucestaliji od raka dojke?Znas li da muskarci zive krace od zena. Nesto i nevidjam da se prikupljaju pare za to, ne vidjam da nas gadjaju medijski, da idemo dalje?

- - - - - - - - - -

Nesto ne vidjam da se feministicke organizacije bore za prava muskaraca na hazardnim poslovima, ili da objavljuju statistike da u velikoj vecini beskucnici su muskarci, ljudi koji umiru na poslovima se velikom vecinom muskarci, da postoje poslovi gde je zivotni vek 55 godina i da ga u 99 posto sl obavnjaju muskarci. Ne vidim da se feministkinje bore za prava decaka i nasilja protiv decaka u skoli, koje i te kako postoji.

Ukratko feminizam se zalaže za to da se smanje razlike među polovima koliko god je to moguće, da ni jedan pol nije podređen drugom polu, i to je sve. Maskulizam je samo muška varijanta iste ideologije. To što u redovima jednih i drugih ima mizoginista i mizandristkinja, je verovatno zato što oni koji mrze suprotan pol, mogu to sada da rade pod izgovorom ideologije. Sama ideja je u svojoj osnovi dobra, to što ima raznih devijacija je druga stvar.
Po meni maskulizam je nastao kao reakcija na to što žene žele da zadrže neke privilegije koje su imale kada ih je društvo smatralo manje sposobnim bićima, a kada se to promenilo logično je i da se odbace i te "privilegije" kao nasleđe istog sistema protiv koga su se borile. Specijalan tretman za žene ukoliko nije zaista neophodan kao na primer zaštita u trudnoći i slično, nije ono za šta se feminizam zalaže.

Abortus nije ubijanje, već zakonom dozvoljen čin. Motivi za taj čin mogu biti diskutabilni, kao ovde, ali opet, reč je o njenom telu i odluka se samo nje tiče.
A to šta bi bilo kad bi bilo, su prosta nagađanja, mislim, ono, može da joj se pogleda u šolju ili baci pasulj, pa da proba da se vidi.. Ali, tja, kome bi to bilo validno..

Ne radi se o njenom telu, već o telu koje se nalazi u njenom telu. Ubistvo nerođenog deteta nije zločin, ali nazivanje stvari pogrešnim imenom je jako pogrešna stvar.

Ukratko feminizam se zalaže za to da se smanje razlike među polovima koliko god je to moguće, da ni jedan pol nije podređen drugom polu, i to je sve. Maskulizam je samo muška varijanta iste ideologije. To što u redovima jednih i drugih ima mizoginista i mizandristkinja, je verovatno zato što oni koji mrze suprotan pol, mogu to sada da rade pod izgovorom ideologije. Sama ideja je u svojoj osnovi dobra, to što ima raznih devijacija je druga stvar.
Po meni maskulizam je nastao kao reakcija na to što žene žele da zadrže neke privilegije koje su imale kada ih je društvo smatralo manje sposobnim bićima, a kada se to promenilo logično je i da se odbace i te "privilegije" kao nasleđe istog sistema protiv koga su se borile. Specijalan tretman za žene ukoliko nije zaista neophodan kao na primer zaštita u trudnoći i slično, nije ono za šta se feminizam zalaže.

Ja u zivotu volim da gledam praksu naspram ideologije. Ideologija je neispunjiva. Na zalost jos uvek je sretsvo kontrole masa, ima tu jako mocnu propagandnu poruku. Ipak ideologija je odavno zastarela kao resenje drustva. Zasto sve ovo kazem... Da bi progurao ideologiju, ma kakva ona bila, moras da imas lobi, moc i jak politicki uticaj kao i da drzis bitne sfere u drustvu. E to je opasno zato sto onda da bi zadrzao sev to moras konstatno da odrzavas propagandu. Feminizam je zastareo. Bio je pre nekih 40-tak godina dobro polaziste jer je verovatno bilo potrebno ukljuciti zene u radne tokove drustva. Danas ne samo da je suvisan, vec opasan po drustvo. Zasniva se po istim principima, dakle da se pravi ravnoteza medju polovima u drustvenim ulogama u vremenu kada taj pol ima u gotovo svim sferama vece pravo i privilegiju u drustvu.E sada, kako to da odrzis onda. Pa krenes prvo sa dezinformacijom. Na pr , dezinformacija da zene zaradjuju manje nego muskarci za isti posao, na polnoj osnovi. Gde to ima? Mozda na nekoj generalnoj satistici kada vadis recimo godisnje, sve zaposlene zene i muskarci, ili na 10 god i sl. To ne znaci da postoji diskriminacija, nego moze biti i sto je sasvim verovatno to da zene uzimaju cesce bolovanje, manje se odlucuju na karijeru a vise na poslove koji uzimaju manje vremena kako bi se bavile porodicom, kucom, cime god. Ipak je to slobodna volja... Pominju se brakovi. Kazu da su zene ugrozene u braku, kada statistike bas govore suprono. Muskarci trpe vise finansijski posledice braka nego zene. I tako dalje. da i ja sam ne postanem satisticar. Poenta je da se treba paziti i tih statistika.
Evo na pr Zorana Mihajlovic koja ce uskoro raditi lobi za zene i njihov polozaj u rukovodecim mestima. Opravdanje je to, kako ona navodi, da Neka istrazivanja kazu da zene moraju duplo vise da rade nego muskarci da bi disle na iste polozaje. Uzmi na pr ozbiljnost te izjave kada Ministar kaze: NEKA istrazivanja kazu... Dakle ne institut za zaposljavanje, ili sl pa se onda navede koje odeljenje i sta se ukljucivalo u ta istrazivanja. Nego kaze.. NEKA istrazivanja...NAUCNICI kazu.. DOKTORI kazu da ova zubna pastastiti desni cak 5 puta vise nego ostale... To je rupa u zakonu koja se u propagandi uvek koristi. Poenta je da...opet da se vratim na pocetak.
Ili se bori za jedan pol, pa onda i obuhvati ideologiju i terminologiju u tom pravcu ili za sve. A ako sebe zoves feministom, ili maskulinistom i kazes da se boris za jednaka prava time sto oduzimas jednom opravdavajuci to propagandom i dajes drugom. To je licemerje i lose za drustvo. Ne kazem da ne postoji nepravda, moja poenta je da kada bi se to svelo na humanizam i okrenula paznja na sve polove i onda vadila istrazivanja o svemu, polozaj u drustvu, sanse za napredak, nasilje i td. Javnost bi bila zaprepascena koji bi tu pol onako nonasalntno ispao u paznju....

Ima dosta da se kaze i ovo je previse za jedan post, ali tvoj odgovor zahteva od mene da vise napisem... Pogledaj MGTOW vide-e i sl. Nemoj da mislis da se nase drustvo nesto preterano razlikuje u formi od stranih... Kod nas je to mozda bilo u doba komunizma i neki period socijalizma..danas mi smo najgora posledica i najruznija varijanta kapitalizma.

Ja u zivotu volim da gledam praksu naspram ideologije. Ideologija je neispunjiva. Na zalost jos uvek je sretsvo kontrole masa, ima tu jako mocnu propagandnu poruku. Ipak ideologija je odavno zastarela kao resenje drustva. Zasto sve ovo kazem... Da bi progurao ideologiju, ma kakva ona bila, moras da imas lobi, moc i jak politicki uticaj kao i da drzis bitne sfere u drustvu. E to je opasno zato sto onda da bi zadrzao sev to moras konstatno da odrzavas propagandu. Feminizam je zastareo. Bio je pre nekih 40-tak godina dobro polaziste jer je verovatno bilo potrebno ukljuciti zene u radne tokove drustva. Danas ne samo da je suvisan, vec opasan po drustvo. Zasniva se po istim principima, dakle da se pravi ravnoteza medju polovima u drustvenim ulogama u vremenu kada taj pol ima u gotovo svim sferama vece pravo i privilegiju u drustvu.E sada, kako to da odrzis onda. Pa krenes prvo sa dezinformacijom. Na pr , dezinformacija da zene zaradjuju manje nego muskarci za isti posao, na polnoj osnovi. Gde to ima? Mozda na nekoj generalnoj satistici kada vadis recimo godisnje, sve zaposlene zene i muskarci, ili na 10 god i sl. To ne znaci da postoji diskriminacija, nego moze biti i sto je sasvim verovatno to da zene uzimaju cesce bolovanje, manje se odlucuju na karijeru a vise na poslove koji uzimaju manje vremena kako bi se bavile porodicom, kucom, cime god. Ipak je to slobodna volja... Pominju se brakovi. Kazu da su zene ugrozene u braku, kada statistike bas govore suprono. Muskarci trpe vise finansijski posledice braka nego zene. I tako dalje. da i ja sam ne postanem satisticar. Poenta je da se treba paziti i tih statistika.
Evo na pr Zorana Mihajlovic koja ce uskoro raditi lobi za zene i njihov polozaj u rukovodecim mestima. Opravdanje je to, kako ona navodi, da Neka istrazivanja kazu da zene moraju duplo vise da rade nego muskarci da bi disle na iste polozaje. Uzmi na pr ozbiljnost te izjave kada Ministar kaze: NEKA istrazivanja kazu... Dakle ne institut za zaposljavanje, ili sl pa se onda navede koje odeljenje i sta se ukljucivalo u ta istrazivanja. Nego kaze.. NEKA istrazivanja...NAUCNICI kazu.. DOKTORI kazu da ova zubna pastastiti desni cak 5 puta vise nego ostale... To je rupa u zakonu koja se u propagandi uvek koristi. Poenta je da...opet da se vratim na pocetak.
Ili se bori za jedan pol, pa onda i obuhvati ideologiju i terminologiju u tom pravcu ili za sve. A ako sebe zoves feministom, ili maskulinistom i kazes da se boris za jednaka prava time sto oduzimas jednom opravdavajuci to propagandom i dajes drugom. To je licemerje i lose za drustvo. Ne kazem da ne postoji nepravda, moja poenta je da kada bi se to svelo na humanizam i okrenula paznja na sve polove i onda vadila istrazivanja o svemu, polozaj u drustvu, sanse za napredak, nasilje i td. Javnost bi bila zaprepascena koji bi tu pol onako nonasalntno ispao u paznju....

Ima dosta da se kaze i ovo je previse za jedan post, ali tvoj odgovor zahteva od mene da vise napisem... Pogledaj MGTOW vide-e i sl. Nemoj da mislis da se nase drustvo nesto preterano razlikuje u formi od stranih... Kod nas je to mozda bilo u doba komunizma i neki period socijalizma..danas mi smo najgora posledica i najruznija varijanta kapitalizma.

Slažem se, problemu treba pristupiti objektivno i racionalno bez favorizovanja jedne grupe na račun druge. Samo moraš biti svestan da je čak i humanizam ideologija.
Što se tiče libertarijanskog shvatanja slobodne volje "neka se muče ipak je to njihova slobodna volja", i to je pod znakom pitanja, najčešće nas u neke situacije dovode same životne okolnosti, malo toga smo zapravo potpuno svesno izabrali.

Radi se o njenom telu, te zbog toga i zakon daje apsolutno pravo da odlučuje šta će sa njim raditi. Dakle, pogreška je tvoja, sedi jedan.

Reci mi samo jednu stvar Seceru, po cemu se sam cin abortusa razlikuje od monstrouznog ubistva novorodjenceta nakon presecanja pupcane vrpce?

Dete koje bi disalo ne dise. Ista stvar.

Reci mi samo jednu stvar Seceru, po cemu se sam cin abortusa razlikuje od monstrouznog ubistva novorodjenceta nakon presecanja pupcane vrpce?

Dete koje bi disalo ne dise. Ista stvar.

Zadržala sam se ovde i više nego što je bilo neophodno, nemam više ni želje, ni volje da bilo šta da kažem, obzirom da nema poente.

Radi se o njenom telu, te zbog toga i zakon daje apsolutno pravo da odlučuje šta će sa njim raditi. Dakle, pogreška je tvoja, sedi jedan.

Njeno telo ali dete nije samo njeno dakle u ovom slucaju treba je drakonski kazniti i dati primer ostalim opajdarama.Sad se dvoumim izmedju kamenovanja ili da se ta ista javno ziva sahrani.

Back