- Poruka
- 69.705
Ja nisam u fazonu da moje ideje namecem nekom niti mislim da je potrebno edukovati bilo koga, jer jednostavno nemam pravo da kazem da sam pametniji od nekog ko zeli/ima porodicu i decu i da trebam ja njega da ucim. Oni koji ne zele porodicu/decu mogu samo da iskazu neke svoje stavove, ali na primer nema smisla da se nasi stavovi namecu drugima.
Ti ovog momenta, sve vreme, vrsis jednu vrstu iskazivanja svojih stavova i promovisanja svojih ideja i nekom ce se to svideti dok drugima kao na primer Fortesu nece..
- - - - - - - - - -
Slazem sa da ljudi ne trebaju da budu naivni, a vec sam pisao o tome da brak smatram veoma prevazidjenim, ali to vazi samo za mene. Nikom ne namecem moje stavove.
- - - - - - - - - -
P.S. I da ti kazem nesto, ne ljuti se molim te, na drugoj temi si podrzao gej brakove i njihovo usvajanje dece, dok si ovoliko strastveno protiv braka i dece u tvom licnom, a i slucaju drugih muskaraca sto me bas navodi na misao da imas lose iskustvo sa zenama i da ih bas volis, ali ne podnosis mnoge stvari kod njih.
Ne ljutim se, nisam je devojka da se ljutim ako mi neko ne ide niz dlaku.
Ovo je forum, mesto gde se iskazuju ideje i stavovi, argumentuju i ili se menjaju ili se. Ja licno nisam ovde radi sticanja drugarica ili da smuvam neku forumasicu, vec upravo da argumentujem svoje stavove i naravno saslusam tudje, kao i tvoj sada.
Mislim da edukacija, propaganda, vaspitanje i td i te kako uticu na stavove ljudi i moj stav je da treba to menjati. Dakle ja ne namecem stav tebi ili bilo kome u smislu: Razmisljaj kao ja !!!! Nego kazem svoje misljenje, argumentovano i vodim razgovor.
Sto se gejeva tice. Nisam rekao da gej bracni par treba da ima decu, vec gej par. Postoji razlika. I i dalje mislim da je bezbednije neki od gej parova imaju usvojeno dete, nego bioloski kompaktibilan par koji je samo u tome i kompaktibilan a u drugim stvarima se razilaze drasticno.
Sto se zena tice, gejeva i bilo koje druge grupe, ne gajim nikakve emocije na grupnom novou. Niti ih mrzim, niti ih volim.Da izvlacim generalne i opste slicnosti i naravno postoje izuzeci.