Fejsbuk

Imam.
Brisala ga.
Ponovo otvarala.
Procaskala sa gomilom, pa recimo dragih ljudi, sa kojima realno nemam sta bas da pricam dva sata na kafi...
Cak sam i u jednom momentu sakrila profil sasvim kako ne bih dobijala requestove od ljudi koje ne poznajem...onda se predomislila i otkrila ga nakon dva meseca.Ali sad ignore ako ne prepoznam ime.
Koristan mi je u smislu komunikacije sa nekim jaaaako dragim ljudima koji su jaaako daleko.
Generalno mislim da je glupost i da sam u nekim momentima bila teski addict:dash:..,ali ne opterecujem se razmisljanjem o tome...vise.

stavio adresu na sanset bulevaru i fotku ričarda harisa

dobijao ponude za kafu sa američke mreže al kad sam izračunao troskove odlaska do tamo i nazad ugasih ga

samo je za klinčadiju do 17 godina

Jako retko ga posecujem. Ne volim taj virtuelni svet i kontakt i citavu tu maniju oko fenomena fejsbuk. Previse su se ljudi otudjili od realnog zivota.
Za komunikaciju preko neta koristim msn i skajp. Onaj fejsbukov chat cesto baguje.

Ja imam profil na FB vec 2 godine. Tad je FB bio gotovo nepoznat. Ja sam prvih godinu i po imao samo 5 prijatelja i to su mi bili pravi prijatelji. Danas je to drugacije. Rikvestove ti salju neki ljudi koje jedva poznajes. Sad imam preko 240 prijatelja. Jednom sam mislio da pobrisem neke ljude i izbrojao sam da ce to biti oko 40% tadasnjih FB prijatelja. Ipak nisam brisao! Neka ih! Uostalom, mozda nije ni lijepo brisati ljude sa spiska prijatelja.

Imam fejs. I postala sam teeeški ovisnik. :dash:

Ali sam tako stekla meni veoma drage prijatelje. =))

Možda sam ja onda vrlo nekulturna?! O_o Pih, sram da me bude.

Sa 200+ spadoh na 140, mada, 20ak su forumaši, a ostatak su zaista ljudi koje poznajem i koje viđam svakodnevno ili rodbina. Ne mo'š manje.

I nisu mi jasni Turci, Nemci, Mađari i slični (mada su izgleda Turci najnapaljeniji na nas Srpkinje). Od 5 rikvestova, 4-orica neki Turci. Pa to ide ignore, ignore, ignore, ignore, asept. xD A još su mi manje jasne one koje ih prihvataju.

Poslednja izmena:
Taj fejsbuk mi lici na neku kolektivnu sektu, sve je to ok nadjes stare poznanike ali da su bili znacajni ne bi ostali u proslosti. Imam toliko vremena da se vidim sa ljudima koji su mi bitni u sadasnjosti i da im se posvetim dovoljno da bi bili tu i u buducnosti. Nikad se ne vracam u nazad! Mislim da daje laznu sliku o ljudima i odnosima.

Žešće gubljenje vremena, korisno samo da se nađu neki ljudi. A šta ko radi trenutno .... nisam toliko zaludna.

pa ybt a znate šta meni nje jasno , većina ljudi koje ja poznajem samo virne tamo na fb da vidi poštu i sl , a onda se u medijemaaaa - u nekim emisijama priča kako je fb gubljenje vremena ... pa znaš kolko više vremena se provede na forumu ili kad tražiš neku muziku il ne znam šta već još neko radi na netu ...

pa ybt a znate šta meni nje jasno , većina ljudi koje ja poznajem samo virne tamo na fb da vidi poštu i sl , a onda se u medijemaaaa - u nekim emisijama priča kako je fb gubljenje vremena ... pa znaš kolko više vremena se provede na forumu ili kad tražiš neku muziku il ne znam šta već još neko radi na netu ...

Dosta ljudi provodi dane na FB, meni nije bas najjasnije sta oni tamo rade, ali to je vec njihov problem...:dontunderstand:

Na fejsbuk svratim samo na trenutak. Nabrzinu pregledam novosti i bježim prije nego što neki od mojih "prijatelja" primijeti da sam tu i otpočne neku dugu i besmislenu konverzaciju.

a ybt a znate šta meni nje jasno , većina ljudi koje ja poznajem samo virne tamo na fb da vidi poštu i sl , a onda se u medijemaaaa - u nekim emisijama priča kako je fb gubljenje vremena ... pa znaš kolko više vremena se provede na forumu ili kad tražiš neku muziku il ne znam šta već još neko radi na netu ..
ne, znaš ša se priča, istražili neki dokoni mediji..a ja dokon slušao; služi za uspostavljanje kontakata usamljenih...i da bi se čekirao potencijalni , el taj ili ta..onda se otvori više profila pa se prati ponašanje tagovanog i njegove izjave i ponašanje, da li su konzistentne, da li menja, sa koliko to ljudi otprilike isto to radi...obično se otvorio po 5-6 profila i onda se pravi selekcija sa kim se videti..i videti..

Back