Fejsbuk kriv za trećinu razvoda !

zapovecan broj razvoda nije uzrok fejs, ili forum ili slicno vec nerazumevanje. opet ja o tome....
ranije su zene ostajale u braku zbg sramote stacekomsije reci, trpele nasilje...naravno ni tada nije bilo reci o razumevanju jer je to trpljenje i izivljavanje.
a danas su zene drcnije, jer ih majke tako uce imajuci u vidu svoje ili iskustvo drugih bliskih zena kada je brak u pitanju, pa se na prvi znak da nesto nije u redu preti se razvodom, jer ljudi i dalje ne zele da se potrude da shvate jedno drugo i da se razumeju vec idu linijom manjeg otrpora.

Potpisujem :ok:

Запостављање партнера је и кад сваки дан зујите у турске серије или блејите по кладионицама по 10 сати, жене које "чекају" поштара или испијају кафе са комшиницама..
Ствар је у дозирању. Да нема Фејса, неко би га сигурно измислио. Ако буде почео да се наплаћује, зависници ће ладно да плате...

naravno zena ima problem a ne muskarac :roll:
eto tipicnog nerazumevanja. ja sam rekla da krenu od toga kako bi dosli do uzroka "hladjenja" nisam rekla ni da je njegova ni njena krivica. naravno muskarci i zene sa ovakvim stavom - uvek je druga strana kriva - nece ni pokusati da rese problem. dzordzi razumevanje je kljuc.

ti uopste ne shvatas...mene ne znaima sta on radi i sta ona radi, ja samo kazem da treba da krenu sa pitanje a zasto....
zasto sedis ispred igirice a ne samnom? i onda na taj odgovor opet zasto...sve dok se ne dodje do unutrasnjeg uzroka takvog ponasanja - nezadovoljan/na je njegovim/njenom iskazivanjem neznosti, nezadovoljna/an je seksom..(uglavnom se na to svodi) ali opet ima zasto? zato sto se boji da kaze svoje fantazije, zato sto ne unose emocije, zato sto je uvek isti...onda se potrudi da se napravi promena u korenu - vise cemo se maziti, iskazivati neznost, vise vremena cemo provoditi sami, poslacemo decu babi i dedi da se posvetimo nama...i sl.
tako se resavaju problemi a ne - TI imas problem, resi ga.
ti cak sada ne zelis da shvatis, odbijas, ne zanima te ono o cemu pisem. jednostavno za tebe je tako - ona ima problem i gotovo.
ali zelen si ti jos....:lol:

Parovi koji dobro funkcionišu a koje ja poznajem, nemaju naloge na FB :zper:

Dobro, i šta to sad znači? Da ako želiš da dobro f-nišete kao par jel, da odlučite da nemate naloge na fb?? Izem ti takve veze. To kao da ne želite da izlazite npr, ili solo ili u paru kako god, da biste sačuvali vezu :confused: Sad žurim pa nikako da se objasnim kako treba... Da li će ti parovi koje poznaješ, koji nemaju naloge na fb sto posto dobro f-nisati i ako naprave naloge i aktivno učestvuju tamo ili im je bolje da ne prilaze fejsu iz nekog mogućeg straha od neverstava??

ti uopste ne shvatas...mene ne znaima sta on radi i sta ona radi, ja samo kazem da treba da krenu sa pitanje a zasto....
zasto sedis ispred igirice a ne samnom
? i onda na taj odgovor opet zasto...sve dok se ne dodje do unutrasnjeg uzroka takvog ponasanja - nezadovoljan/na je njegovim/njenom iskazivanjem neznosti, nezadovoljna/an je seksom..(uglavnom se na to svodi) ali opet ima zasto? zato sto se boji da kaze svoje fantazije, zato sto ne unose emocije, zato sto je uvek isti...onda se potrudi da se napravi promena u korenu - vise cemo se maziti, iskazivati neznost, vise vremena cemo provoditi sami, poslacemo decu babi i dedi da se posvetimo nama...i sl.
tako se resavaju problemi a ne - TI imas problem, resi ga.
ti cak sada ne zelis da shvatis, odbijas, ne zanima te ono o cemu pisem. jednostavno za tebe je tako - ona ima problem i gotovo.
ali zelen si ti jos....:lol:

ja onom mom rekla da dok mi je on dosta i ok necu trzaiti nista drugo, i da samo on moze biti kriv ako pronadjem drugog ili drugo interesovanje, on se malo zamislio pa ukapirao, ne shvataju muskarci nasu filozofiju,.....

Ово је мени смешна изјава попут оне да су се људи развели због свекрве, или због таште, или због неког трећег.

Чињеница је да, ако у браку нешто не штима, ако људи не разговарају о томе, одмах се нађе простора за неког трећег, звао се он фејсбук, ташта, свекрва или другови, другарице...

Back