Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.767
ama bas nista dobrog nije doneo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapovecan broj razvoda nije uzrok fejs, ili forum ili slicno vec nerazumevanje. opet ja o tome....
ranije su zene ostajale u braku zbg sramote stacekomsije reci, trpele nasilje...naravno ni tada nije bilo reci o razumevanju jer je to trpljenje i izivljavanje.
a danas su zene drcnije, jer ih majke tako uce imajuci u vidu svoje ili iskustvo drugih bliskih zena kada je brak u pitanju, pa se na prvi znak da nesto nije u redu preti se razvodom, jer ljudi i dalje ne zele da se potrude da shvate jedno drugo i da se razumeju vec idu linijom manjeg otrpora.
prvo stvar je u zapostavljanju partnera kao sto navedoh..a drugo sto se vecina danas upoznaje putem neta i tako dolazi do prevare..jel ti sad jasnije?
znam i ja jedan par koji se razveo zbog fejsa, zena mu igrala igricu po ceo dan
mada meni tu nesto mutno mislim da su totalno druge stvari u pitanju i nzm kako se nije zabrinuo kada joj je igriza zanimljivija od njega![]()
nije bitno
Parovi koji dobro funkcionišu a koje ja poznajem, nemaju naloge na FB![]()
Zlo je taj facebook, vuce ljude na iskusenja http://www.***************/drustvo/fejsbuk-kriv-za-trecinu-razvoda
ti uopste ne shvatas...mene ne znaima sta on radi i sta ona radi, ja samo kazem da treba da krenu sa pitanje a zasto....
zasto sedis ispred igirice a ne samnom? i onda na taj odgovor opet zasto...sve dok se ne dodje do unutrasnjeg uzroka takvog ponasanja - nezadovoljan/na je njegovim/njenom iskazivanjem neznosti, nezadovoljna/an je seksom..(uglavnom se na to svodi) ali opet ima zasto? zato sto se boji da kaze svoje fantazije, zato sto ne unose emocije, zato sto je uvek isti...onda se potrudi da se napravi promena u korenu - vise cemo se maziti, iskazivati neznost, vise vremena cemo provoditi sami, poslacemo decu babi i dedi da se posvetimo nama...i sl.
tako se resavaju problemi a ne - TI imas problem, resi ga.
ti cak sada ne zelis da shvatis, odbijas, ne zanima te ono o cemu pisem. jednostavno za tebe je tako - ona ima problem i gotovo.
ali zelen si ti jos....![]()