slytherin_rules
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Sta mislite, koji znakovi izrazavaju svoja prava osecanja prema nekome, a koji ih kriju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: , a po meni ih bikovi kriju, nikada ti nece reci VOLIM TE vec ce ti to pokazivati na neki drugi nacin, pa ti razmisljaj. 
Ali skorpije su ih krile kao zmija noge! Strasno! To me uzasava! Ja sam inace jarac, i licno ne krijem osecanja, ali kad dobro razmislim svi moji prijatelji jarcevi kriju... Cudan je svet astrologije... Po meni, vodolije ispoljavaju osecanja! Da, u pravu si za ribe, ali tu su jos i device. Bar po meni.sto bre jadna.Anonymous:sa devicinim osecanjima ni ona sama nije nacisto, te i u retkim prilikama kada ih pokaze ostaje pitanje koliko su stvarna.
Jedna Devica
8) :wink: tada sam opasna po zivot ista jaAna-Marija:Jarac sam u horoskopu i ne ispoljavam osecanja.Cini mi se da nikad ni jednom muskarcu necu reci "volim te"...Cak i kad to zelim da kazem,ne da mi se...Ribe i bikovi "volim te" izgovaraju isto kao i "dobar dan"...