Hesse
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Sad sam pregledao starije teme pa sam nasao Ana Ivanovic vs Jelena Jankovic..vrlo je bila aktuelna tema..preko 50 000 puta pregledana..pa na istu foru evo otvaram Federer vs Djokovic..da cujemo razlicita misljenja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ne podnosim tog Federer uff! Mnogo mi je ljigav! I Nole ume da me iznervira žešće, ali ovu ljigu ne mogu očima da gledam!
Da si turio Nadala umesto Federera, e to je već druga priča..![]()
pa i meni je Djokovic ljigav..ali to nema veze..ovde diskutujemo u teniskom aspektu..ko bolje igra..titule..forma..itd..
Ako ti je za temu poslužila kao uzor tema JecaVSAna, tamo ti je više od pola teme otpalo na to koja je lepša..![]()
pa ja se nadam da ce na ovoj temi biti strucnija polemika..posto je Nole najbolji srpski teniser ikada, a Federer najbolji ikada..mozemo namestiti statistiku u raznim poljima..polemisati o tome da li mozda Nole moze da ga prestigne ili sl teme..
Federerovo vreme polako ističe, ali Nole nikad neće dostići ono što je on uradio u karijeri, o tome može samo da sanja. Tol'ko o tenisu, a o karakteru sam rekao šta sam imao. Rafa je za mene pravi sportista i čovek! Njegova kompletna ličnost mi se dopada.
A sad prepuštam govornicu drugima...![]()
pa i meni je Djokovic ljigav..ali to nema veze..ovde diskutujemo u teniskom aspektu..ko bolje igra..titule..forma..itd..
.Zna se ko je bolji.
Federer! To niko ne moze da porekne, jediino neki smrtni zaljubljenik u Novaka.
Federer ima lepsu igru, veci broj titula,
to stoji..Nadal je stvarno korektan i na terenu i u intervjuima..skroman je..cenim..
p.s.nadam se samo da Boris nece zatvoriti ovu temu posto je prestao da voli Federera![]()
Nadalu je skromnost van terena jedna od glavnih osobina.
Nikada nisam u zivotu video skromnijeg sampiona ni u jednom sprtu nego sto je Nadal!
Samo da ostane takav!
da li neko moze da kaze gdje se moze veceras na internetu pgledati prenos. ?
Aj brisite ovu temu. Nema smisla nikakvog. Interesantnija je Novak Djokovic vs Moderna pevacica.Sad sam pregledao starije teme pa sam nasao Ana Ivanovic vs Jelena Jankovic..vrlo je bila aktuelna tema..preko 50 000 puta pregledana..pa na istu foru evo otvaram Federer vs Djokovic..da cujemo razlicita misljenja![]()
Aj brisite ovu temu. Nema smisla nikakvog. Interesantnija je Novak Djokovic vs Moderna pevacica.![]()
Ovde se radi o Srbin Svajcarca sabljom saseko! Znaci gotovo je. Nema vise Svajcarca i ne treba da bude ni tema!Zasto prijateljutreba pustiti svakoga da pokaze koliko ima nacionalne svesti i zasto je cesto SSSS prevedeno sa " Srbin Srbina sekirom sece"
![]()