Federer vs Djokovic

• Začetnik teme Začetnik teme Hesse
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hesse

Aktivan član
Poruka
1.815
Sad sam pregledao starije teme pa sam nasao Ana Ivanovic vs Jelena Jankovic..vrlo je bila aktuelna tema..preko 50 000 puta pregledana..pa na istu foru evo otvaram Federer vs Djokovic..da cujemo razlicita misljenja :)

Oba momka su SUPER!

SVI teniseri su UZORNI SPORTISTI!

Ova dvojica su, uz Rafu Nadala i SAMPIONI VAN TERENA, U ZIVOTU!

Mladi slobodno mogu da se na njih ugledaju.

Inteligentni, vredni, ozbiljni - jednom recju pravi PROFESIONALCI!

Jako daleko od recimo fudbalera. (cast izuzecima!)

Poslednja izmena:
Ako ti je za temu poslužila kao uzor tema JecaVSAna, tamo ti je više od pola teme otpalo na to koja je lepša..:lol:

pa ja se nadam da ce na ovoj temi biti strucnija polemika..posto je Nole najbolji srpski teniser ikada, a Federer najbolji ikada..mozemo namestiti statistiku u raznim poljima..polemisati o tome da li mozda Nole moze da ga prestigne ili sl teme..

pa ja se nadam da ce na ovoj temi biti strucnija polemika..posto je Nole najbolji srpski teniser ikada, a Federer najbolji ikada..mozemo namestiti statistiku u raznim poljima..polemisati o tome da li mozda Nole moze da ga prestigne ili sl teme..

Federerovo vreme polako ističe, ali Nole nikad neće dostići ono što je on uradio u karijeri, o tome može samo da sanja. Tol'ko o tenisu, a o karakteru sam rekao šta sam imao. Rafa je za mene pravi sportista i čovek! Njegova kompletna ličnost mi se dopada.
A sad prepuštam govornicu drugima...:rotf:

Federerovo vreme polako ističe, ali Nole nikad neće dostići ono što je on uradio u karijeri, o tome može samo da sanja. Tol'ko o tenisu, a o karakteru sam rekao šta sam imao. Rafa je za mene pravi sportista i čovek! Njegova kompletna ličnost mi se dopada.
A sad prepuštam govornicu drugima...:rotf:

to stoji..Nadal je stvarno korektan i na terenu i u intervjuima..skroman je..cenim..

p.s.nadam se samo da Boris nece zatvoriti ovu temu posto je prestao da voli Federera :D

pa i meni je Djokovic ljigav..ali to nema veze..ovde diskutujemo u teniskom aspektu..ko bolje igra..titule..forma..itd..

E pa ako se o tome diskutuje.Zna se ko je bolji.
Federer! To niko ne moze da porekne, jediino neki smrtni zaljubljenik u Novaka.
Federer ima lepsu igru, veci broj titula, e sad za formu nisam siguran.Novak igra jako dobro od Wimb.Mislim da su trenutno u formi jednaki.

.Zna se ko je bolji.
Federer! To niko ne moze da porekne, jediino neki smrtni zaljubljenik u Novaka.
Federer ima lepsu igru, veci broj titula,

ee pa..nece se svi sloziti sa tim..da pitamo Dusku, Matejanu i Borisa..vidis kako mudro cute..oni bi sad najradije napljuvali Federera a Djokovica digli u nebesa..ali nemaju argumenta..to mogu da rade jedino na temi Kafana :D ..ajde vas troje pomenuti, na ovoj temi diskutujte..argumentacijom

Duska, Borise..ekipa..ajde ovde diskutujte o Federu i Noletu..ovde se trazi argumentacija..nesto ste zanemeli..a ne tamo na sporednim temama da pljujete Federera a Noleta dizete u nebesa i pravite od njega kao da je on izmislio tenis, hahah :D

Back