FDU

Ja bih volela da kad odem na konsultacije tamo bude profesor/ka,no dobro...

Luthiena,šta se radi na glumi?
Meni reče dramaturg da ima nešto na foru Ja kao...
Je l' tako i kod vas?

mislis na ja u datim okolnostima? to je prva godina...

mi sad radimo za zavrsni ispit " Osam zena" od Roberta Thomasa, ima taj film, francuski, ako nekog zanima da pogleda :)
drama je odlicna, ludilo :)

Mahic svima sorry zbog problema nekih zdrastvenih(ako se to tako moze nazvati) me nije bilo. Zaista ne zelim da odustanem rekla sam ako ne pokusam ove pokusacu sledece godine. Ali Veliki problem su srecna i tuzna vest zatrudnela sam ali mi se pojavila velika cista tako da doktorka sumnja da cu trudnoca uopste izdrzati do kraja :((( Cekam jos uvek rezultate da bih znala da li ce biti zadrzana trudnoca ili ne. Tako da i ako se desi da ove godine pokusam da upisem kojim slucajem ne nadam se mnogo da cu proci jer sam se zaista sada potresla oko svega ovoga.
Ali naravno zelim svima vama koji ce te sigurno polagati ove godine da ostvarite svoj san. Kisss svima pa se kuckamo jos kad nadjem vremena.

Ljudi ako ima raspolozenih da mi predloze neku pjesmu pisanu ijekavicom :rumenko:

a draga nema veze je li pisana ijekavicom ili ekavicom, pa nije valjda da ti ekavica tako lose ide?
ja sam monologe radila Noru ijekavicom, Danicu ekavicom jer je tako pisana i pesmu ekavicom. to njima nije bitno uopste, samo ne smes da prebacujes u ijekavicu pesmu koja je ekavicom pisana.

Stvarno? Cool... Ja pišem pesme, ali su sve preduge :( Za svaki slučaj, spremiću par svojih XD

KAFENISALA SI DOLE?! Joj, kako bih volela da sam ja svratila tamo... Šmrc, ali nisam imala s kim, niko ne bi imao petlju da sedne tamo XD

Stvarno? Cool... Ja pišem pesme, ali su sve preduge :( Za svaki slučaj, spremiću par svojih XD

KAFENISALA SI DOLE?! Joj, kako bih volela da sam ja svratila tamo... Šmrc, ali nisam imala s kim, niko ne bi imao petlju da sedne tamo XD

Ne razumem zašto za to treba imati petlju,kao da je to bog zna šta....
Ono,kulersko mesto...

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ehem, meni je trebala petlja samo da prođem kroz vrata faxa i odem u wc XD
Čak sam bila i u iskušenju da izljubim pločice, pa vi vidite koliko sam jadna XD Ko mi ne veruje, nek pita Bokalindu XD

da, ali si ti imala priliku da pokupis oba naglaska, hmmmm, ni ja ne mislim da je tako ocajno ali Petar mi rece da nadjem nesto drugo ... Vidimo se sjutra?

vidimo naravno, ja u tom terminu imam ples ali cu otici do "wc-a" hehehehe da ti se javnem pre nego sto udjes :)

danas sam pitala ove moje sa klase, pa mi smo svi radili pesme na ekavici :)
ne brini ti, samo uzmi onu koja ti se dopada i navali. to je ionako samo poneka rec, evo mogu ti ja sutra pomoci oko toga :*

Znaci te konsultacije mogu dosta da pomognu... jel da? A, da cuo sam da Bilja Masic prima klasu, samo je to u velikoj tajnosti od strane FDU ( kada sam ih zvao rekli su mi da nisu ovlasceni da to kazu) iako su meni jako pouzdani izvori rekli da je u pitanju Masicka )))) I takodje su mi rekli da slabo prima ucenike posle treceg srednje !!!
Nego jel konsultacije pomazu u daljem radu za polaganje ??? HVALA

Bebane, kakva tajnost? Pa nema tu sta da se taji, mogu za narednih pet godina da ti kazem ko prima klasu koje godine. Pa onaj profesor koji trenutno ima klasu cetvrte godine prima klasu... i Uvek je tako. I na kraju krajeva, konsultacije drzi profesor koji prima klasu, tako da nema tajnosti. Ove godine Masic, pa sledece Vlada Jevtovic, pa one tako Pele, i posle Goca Maric. pa opet u krug.
elem, bila sam danas na konsultacijama, cisto onako, da vidim ljude, da pitam nesto oko dokumenata, i tako. Nista novije nisam cula nego sto sam vec znala, kao i svi vi verovatno. Pitala sam samo profesorku sta mislu o mom izboru monologa, rekla je da sam izabrala kvalitetne i dobre monologe. i eto. Ali vise sam se zacudila glupostima koje su ljudi pitali, smejala se zena tri sata. DA LI MORAM DA DODJEM U CRNOM? DA LI JE TACNO DA VI MRZITE LJUDE IZ SUMADIJE? i jos mnogo mnogo toga..... makar sam se ismejala.:)

Jooooj, "da li je tačno da vi mrzite ljude iz Šumadije", omg... Eto, to sam ja trebala da je pitam XD
Bebane, mi smo na ovoj temi već mesecima govorili da Bilja prima klasu ;) A to da slabo prima učenike posle tećeg srednje... paaa... Možda joj se još uvek nije pojavio niko dovoljno dobar posle tećeg srednje ;)
Moraću ja da odem tamo, oko 28.aprila ( ranije ne mogu ) da proverim valjaju li moji monolozi...

Back