FDU

E, carol, hvala za pesme, meni se druga najviše dopada, ali razmisliću još...
Minja, i mislila sam da uzmem nekoga manje poznatog, ali je problem sa manje poznatim pesnikinjama što su uglavnom suviše apstraktne, feminističke, grube... ili naprotiv, patetične :p Joj, moram još da vidim...
Ja sledeći put na konsultacije idem ili krajem aprila ili početkom maja, ranije neću stići :( Ali obavezno javljajte kako je bilo!

Ja sam danas bila na konsultacijama nista novo nisam saznala sve isto kao sto je Nenemusha napisala. I ja takodje mislim da je prof. stvarno ok i bez dlake na jeziku sto mi se svidja. Preporucila bih svima koji nisu bili da odu na te konsultacije sve sto ih zanima zena je stvarno ok objasnice.

Pa dobro, pretpostavljam da svi koji su došli danas na konsultacije nisu dolaili kad sam bila i ja, tako da je žena morala da ponovi sve što je pričala... Minja, je l ti rekla nešto za pirsing? Kad dolaziš sledeći put?

Njoj licno ne smeta smatra jedino da s njim mozda nije isti izgovor kao i bez njega ali sto se nje tice ako meni ne smeta ne moram da ga skidam .
Meni je sve na konsultacijama bilo blistavo jasno jer samo sto nam nije nacrtala sta treba,nije nista rekla kad ponovo da se dodje samo da svako ko ima neke nedoumice u vezi nekog teksta ili treba neto da mu se objasni moze ponovo da dodje nije potrebno da se nom stop dolazi bez razloga na konsultacije.

Pozzz Svima, ( koliko vas ima )))))),
treci sam srednje ekonomske skole u Valjevu... pa me zanima da li neko moze da mi posalje neke monologe i recitacije ( moze i u jednini )))))) da je pri tom namenjeno muskom polu.Inace polazem ove godine... (((((( I... Ne znam zasto ali sam siguran da necu proci bas zato sto sam treca godina srednje. Srdacan pozdrav i Hvala Vam unapred !!!

Narode, drago mi je sto smo se upoznali bar ovako virtuelno. Bilo mi je drago da sa vama razgovaram, ali napustam ovaj forum... smatrao sam da bi bilo pristojno da se javim. Posebno pozdravljam Nenemushu, Carol, Minju86 i Luthienu koje su stalne na forumu. Sve najbolje nadam se da ce neko od nas uspeti da ostvari san o ovoj cudnoj, popularnoj i tesko dostiznoj profesiji...

Uh kako sam se poetski izrazio.....:):):):)

CAOS jos sednom.

conqueror, drago je i nama što smo te upoznali, šteta što odlaziš... Nadam se da ćemo naleteti na tebe još ponekad u životu ;)

BebanWa, kao prvo, ako si ubeđen da nećeš proći onda ne vidim ni zašto polažeš, džaba maltetiraš sebe :-/ Kao drugo, ne možemo mi da ti nađemo monologe kad ne znamo šta ti odgovara po karakteru, temi, itd. Najbolje je da probrljaš sam, sigurna sam da nešto možeš naći;) Ako zaista voliš ovu profesiju, to ne bi trebao teško da ti padne ;)

Ha! Našla sam pesmu koja traje 50 sekundi! Mwahahahhaaaaaa! XD

BebanWA nema potrebe da se ubijas u pojam, nabavi audiciju od bore stjepanovica imas tamo monologa, pesama kao i objasnjenja kako da se pripremis za ispit. to sto si 3.srednje ne predstavlja nikakav problem na FDU BG.

conqueror100
steta sto ode, srecno na prijemnom i sve najbolje!

Ah svi mi govore da cu proci, no naprotiv ja sam u neku ruku realista... Inace nasao sam neke tekstove, a i imam reditelja koji me sprema za prijemni. Naravno da volim ovu profesiju ))))) No sto se tice komedije jel moze da prodje Radovan III ?

Mislim da može.

I ako ne prođeš bar će ti naredne godine biti poznatije.;)

Nema veze što si treća godina,neki su upisivali i sa 16 godina u Beogradu,premda su retki.;)

Poslednja izmena:
Vidiš, Bebane, čim te bodre i govore ti da ćeš sigurno proći, to znači da talenta imaš ;) Tu bar nema brige ;) Pošto, veruj mi, prijaviće se i gomila osoba bez i malo talenta...
Može Radovan III, zašto da ne ;)

Juče sam se srela sa jednim dramaturgom i slučajno se u'vatismo priče o fakultetu.

Iako sam ja zaustila da ga pitam štošta o dramaturgiji pošto sam to obećala nekima sa ovog foruma,on je toliko razvezao o glumi da nisam smela da ga prekinem.:D

Kaže da je ono što se radi na faxu fantastično i da će svako koga oduševljava gluma biti oduševljen.
On smatra da se na prijemnom vidi ko ima želju da upiše (vezano za bilo koji smer) i da oni koji spoje talenat i jaku želju da upišu upisuju sigurno.Možda ne iz prvog puta,ali ako si talentovan,radan i željan učenja u ovoj školi uspeh neće izostati.

Jako me je ohrabrilo sve što mi je rekao.:D

Neopisivo je zadovoljstvo, inspiracija, polet...snaga, saznanje da u sebi nosis nesto sto nemaju svi, a ti mozes da im poklonih, da ih naucis da sa tobom prozive.svaki tvoj dah, osmeh, svako razocarenje, dodir, pogled, suze. a iznutra sve bukti, kuca kao ludo, imas utisak srce ce ti na grlo izaci od zelje hehehe od snage, truda, ljubavi... a oni u mraku.... disu sa tobom, vole sa tobom, zive i umiru sa tobom. ti na sceni a oni u tami, samo nasluceni, tiha podrska, kao iz snova... a na kraju, dlanovi bole i bride od zadovoljstva, od novog saznanja, za drugi svet koji cuti u mraku pozorista, nikad uspavan, uvek ziv i spreman da zagrli i odvuce u nas svet sve one koji sa zeljom kroce unutra.

samo hrabro drugari :)

Drustvo ja cu morati izgleda da se oprostim ove godine od polaganja videcu jos kako stoje stvari pa cu vam javiti :sad2::sad2::sad2:

Inace radovan III moze rekla je prof. na konsultacijama

Minja, zašto?! Ljudi, šta vam je, nemojte odustajati tek tako! Znam da samo bodrim sostvenu konkurenciju XD Ali znam koliko bi meni bilo teško da odustanem od polagnja. Dajte, narode, šta je bwe sa vama?

Bila sam proslog cetvrtka na konsultacijama,samo da podelim sa vama /a nemam sta,jer nista novo receno nije/ prof.Masic nije bila,vec je konsultacije drzao njen asistent:)koji se nije mogao pohvaliti ljubaznoscu :P

Back