irmica_1988
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Taj "Serbedzijin rodjak", zapravo nije rodjak Radeta Serbezije. to je moj brat od tetke, i decko ima prezime Serbedzija,ali nije ni u kakvom srodstvu sa Radetom. to ga svi stalno pitaju.on je zaista odlican, zaista odlican. upisao je akademiju u Banjaluci, a profesor koji ga je primio u klasu, bio je zacudjen kako je moguce da u beogradu nije usao ni u uzi. ali cuce se vec za njega za koju godinu.veze uvek postoje, kao i svake godine, ali mladi talentovani ljudi ipak imaju sanse. po mom misljenju, ima nekih ljudi koji nisu dovoljni talenti da upisu ove godine u beogradu, ali su upisali, ali ima i zaista talenata koji su primljeni. tako da ne dozvolite da vas sputaju price o vezama. one postoje, ali ako ste talentovani, i dovoljno hrabri da uspete, sigurno imate sanse. mnoge price kruze, razni tracevi, ko je ciji rodjak, ko je kome sredio, ali nemojte slusati takve price. ja licno mogu reci da su vecine tih prica gluposti, a da prave istine malo ko zna. i za mene su kruzile glupe price, ali bitno je da to ne slusate. Samo napred, i samo hrabro.