FDU

pa ja mislim da je vlada otišao u penziju.
ako i nije, to je samo formalno jer je on sa prethodnom klasom
dosta puštao srđanu da radi, a sad ja ne znam koliko je to zvanično,
ali on čovek ima 65 godina, tako da sam čula da srđan bukvalno sve radi,
pa i ove godine po komentarima čini mi se da je on bio u komisiji, a ne vlada.

ja mislim da bi trebalo da se manemo prozivanja i da krenemo da se spremamo za narednu godinu. Ja sam ove godine upisao filozofiju u bg i nameravam da iduce godine izadjem na glumu... pocinjem da se spremam vec sad :D

Pozdrav svima! Ja sam ovde nova, obozavam glumu i htela bih da probam sledece godine da je upisem... ako moze neko da mi odgovori sta se podrazumeva pod onim pisanje pismenog zadatka na prijemnom(u uzem izboru) ? Hvala unapred :)

Cao buduci glumci!:) Ja sam ovdje nova i ne zamjerite mi ako nesto napisem pogresno:)
Ono sto me zanima jeste sta znate o Dadovu?Ja koliko sam shvatila to je fakultet?I ono sto me zanima jeste koja je razlika izmedju Dadova i ostalih FDU?Procitala sam da se tamo placa skolarina:) Sad sigurno mislite kako glupa pitanja,ali sta cu:(Jako me zanima gluma i nema nikog u mojoj okolini da me savjetuje jer niko nista o tome ne zna.Pozdrav!

Cao svima. Ja sam nova ovde. Vidim da vam je vrlo zanimljivo, pa rekoh da se pridruzim :D Ja glumu, uopste pozoriste,film ...jednom recju umetnost obozavam. Jednostavno pronalazim sebe u tome. Nesto aktivnije,pocela sam da se bavim glumom od pre jedno godinu i nesto. To mi je bilo dovoljno da se inficiram , i da stvarno gledam na to kao nesto cime bih jedino u zivotu volela da se bavim. Trenuto studiram jedan drugi fakultet, koji nema veze sa umetnoscu,ali planiram da naredne godine pokusam FDU. Mozda me necete razumeti, ali se ja jednostavno plasim da odem na prijemni za glumu, pa sam izabrala i jednu drugu opciju. Imala sam prilike da radim nesto vezano za orgaizaciju jednog festivala, koji se odrzava vec nekoliko godina, pa sam se zainteresovala za smer Menadzment i produkcija radija,pozorista i kulture.
Zanima me da li je neko pokusavao da upise, upisao ili ima neke informacije vezane za upis i studije ovog smera???

Hvala unapred

Cao buduci glumci!:) Ja sam ovdje nova i ne zamjerite mi ako nesto napisem pogresno:)
Ono sto me zanima jeste sta znate o Dadovu?Ja koliko sam shvatila to je fakultet?I ono sto me zanima jeste koja je razlika izmedju Dadova i ostalih FDU?Procitala sam da se tamo placa skolarina:) Sad sigurno mislite kako glupa pitanja,ali sta cu:(Jako me zanima gluma i nema nikog u mojoj okolini da me savjetuje jer niko nista o tome ne zna.Pozdrav!

http://dadov.rs/

zdravo svima
za filmadzije i buduce studente prodajem knjigu iz kojih se sprema prijemni za reziju.
Stjuart Kaminski: ŽANROVI AMERIČKOG FILMA-odlicna knjiga retko gde se pronalazi prodajem je za 300 dindzi,ali moguce i za manje))
pozz!

Zdravo svima,ja sam nov ovde i zeleo bih da vas pitam sa koliko godina srednje skole se moze upisati FDU u Beogradu?Ja trenutno idem u prvi razred gimnazije,pa me zanima koliko godina treba da zavrsim da bih upisao FDU :) .

Ljudi ja zelim da probam sledece godine da upisem fdu :) Trebala sam i ove, ali nisam bila dovoljno spremna... Znam da klasu prima Bilja Masic, pa sam htela da vas pitam jer znate nesto o njoj, kakva je, sta voli i tako te stvari? :)

na poslednjih 180 strana dosta se pisalo o tome pa prelistaj :p
a na kraju krajeva, ti budi takva kakva jesi, ako si talentovana proci ces :)

a ko je pitao koliko godina gimnazije treba da završi,
lično mislim najbolje sve 4 jer ne želiš da ostaneš valjda bez srednje škole,
ali ok je i probati posle treće čisto da vidiš kako to izgleda,
možda te prime, ali mislim da prava zrelost dolazi tek posle srednje škole,
čast izuzecima, ali manje od tri nikako :)

Back