FDU

Hvala svima puno... Nisam imala vezu i ovo mi je prvi put da polažem, pošto sam tek završila treći razred gimnazije. Nisu me prekidali, i radila sam osam imitacija, posle svake su mi pričali dalje, dalje... i ja sam dogurala do osam :D Prijemni se održava na sceni Mata Milošević, videćete, kad vas prozovu oni će vas i odvesti do scene. Bili su svi profesori, asistenti... Kad uđete na scenu samo njih i možete da vidite pošto se publika od reflektora ne vidi. Ništa nije bilo strašno, meni su ti trenuci na sceni bili jedni od najlepših u životu, ali kad smo čekali da izađu i pročitaju ko je prošao stvarno nije bilo lako :sad2: Mislim, šta da vam kažem ljudi, kad su pročitali da sam prošla počela sam da plačem od sreće, nisam mogla da se smirim naredna dva sata :D

Hvala svima puno... Nisam imala vezu i ovo mi je prvi put da polažem, pošto sam tek završila treći razred gimnazije. Nisu me prekidali, i radila sam osam imitacija, posle svake su mi pričali dalje, dalje... i ja sam dogurala do osam :D Prijemni se održava na sceni Mata Milošević, videćete, kad vas prozovu oni će vas i odvesti do scene. Bili su svi profesori, asistenti... Kad uđete na scenu samo njih i možete da vidite pošto se publika od reflektora ne vidi. Ništa nije bilo strašno, meni su ti trenuci na sceni bili jedni od najlepših u životu, ali kad smo čekali da izađu i pročitaju ko je prošao stvarno nije bilo lako :sad2: Mislim, šta da vam kažem ljudi, kad su pročitali da sam prošla počela sam da plačem od sreće, nisam mogla da se smirim naredna dva sata :D

Sve cestitkeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klap:
A scena Mata Milošević, to je ona scena shto se do nje ide jednim dugackim tamnim hodnikom, i imash klupe neke prije nego shto udjesh.._????

Cestitam svima koji su do sad upali u uzi krug :) Pozelite srecu i nama koji tek treba da izadjemo ovih dana :)))
Osam imitacija iz rukava... svaka cast, nije ni cudo sto si upala u uzi krug :D

Kad izađeš na scenu imaš dve ili tri drvene stolice i jedan sto. Ja sam ostala malo duže na sceni zbog svih imitacija koje sa radila i zato što su me pustili da odradim do kraja i komediju i dramu i recitaciju. Uglavnom se kandidati zadržavaju po 5 minuta. :)

Kad izađeš na scenu imaš dve ili tri drvene stolice i jedan sto. Ja sam ostala malo duže na sceni zbog svih imitacija koje sa radila i zato što su me pustili da odradim do kraja i komediju i dramu i recitaciju. Uglavnom se kandidati zadržavaju po 5 minuta. :)

Caos,i ja sam juce polagao,nisam prosao,ali da li bi bila voljna da mi odgovoris na par pitanja?

Ja sam nova na forumu. I citala sam nekoliko poslednjih stranica ove teme, nisam sve. Imam 16 godina i zivim u Podgorici. Jako bih voljela da upisem FDU BG kada zavrsim srednju, ali mozda bih se odlucila i za FDU i na Cetinju, pa ako ima neko neku informaciju o ovom fakultetu na CT neka mi javi. Ovih dana cu da kupim knjigu Bore Stjepanovica-Audicija i da citam. Mozda bih se prije odlucila za Cetinje, jer je u Bg prevelika konkurencija.
I sta sve pitaju, koje imitacije, sta zadaju, sve sve sveeee...
I sve cestitke za Eleonor !!!!! :)

Ne pitaju te oni ništa! Ti sama treba da spremiš dramski i komični monolog i recitaciju. I imitacije naravno spremaš sama, nikada ti oni ne traže u širem krugu nešto što nisi već spremila. :)

Upravo sam se registrovala da bih pitala nesto :) Da li citaju ko je prosao na kraju dana ili na kraju grupe, odnosno za nas koji smo u 9h, da li citaju pre nego sto cuju ove od 16h? I kad otprilike zavrsi ova jutarnja grupa, a kad popodnevna? :)
Hvala :)

Imala sam ja i više od osam imitacija, jednostavno sam se dobro spremila, a imitacije mi odlično idu. Što se mene tiče mogli su i svih 15 (koliko sam zapravo spremila) da mi traže, ne bi bilo nikakvog problema :D

Zdravo svima,nova sam na forumu,vec duze vreme zelim da upisem FDU smer naravno gluma.Htela bih da cestitam Eleonor Loren,svaka cast.Htela bih da te pitam sta si spremala,koliko si se dugo spremala?:bye:

Back