FDU

ja od imitacija neku moju profesorku, i nesto iz "Ljubav navika i panika" i videcu jos nesto.... :) a ti?
jao samo me kopka to sa monolozima............... :confused:

Ja sam ranije dobro imitirao neke politicare, ali su oni nazalost pokojni, pa ne znam da li bi bilo u redu da njih imitiram... malo mi je glupo... :confused: A , sto se monologa tice, spremaj to sto spremas, i da nisi dobar izbor napravila, tesko da imas sad vremena da prepravljas nesto po tom pitanju...

Ja sam ranije dobro imitirao neke politicare, ali su oni nazalost pokojni, pa ne znam da li bi bilo u redu da njih imitiram... malo mi je glupo... :confused: A , sto se monologa tice, spremaj to sto spremas, i da nisi dobar izbor napravila, tesko da imas sad vremena da prepravljas nesto po tom pitanju...
Opusteno, zasto ne bi mogao te politicare..?? sta ima veze sto su pokojni, nema sta da ti bude glupo, vazno je da umes dobro da ih imitiras.... na kraju-to se i trazi... :)
ma da, spremacu to sto sam izabrala, sta me briga..... a nm pojma jos oko imitacija, a ostalo do prijemnog jos 3 dana!! :D ali, ja ne panicim.......... skroz sam opustena :) to preporucujem svima......
nego, jel ce sutra biti istaknuto na vratima faxa raspored polaganja...?

Pozz svima :) Da li neko zna da li se moze upisati gluma na FDU sa zavrsenom 2. godinom Gimnazije drustveno-jezickog smera?

Ne, pa sve da si sledeći Marlon Brando. :) Niti treba, mlad si jos uvek... Uči, probaj sledeće godine da vidiš kako sve to izgleda a ako budeš stvarno dobar, možda te i prime tada ali se pre toga ne može, niti treba.

Back