Ne kratite pesme, to je svetogrđe!!!

I još nešto, ja sada moram da se oglasim i Actor :O ovo nije upućeno tebi nego ovako uopšteno... I da se razumemo, mnogo volim Miku, stvarno je na ranu da ga stavljaš ali... Yebo vas Mika Antić!!! Eto!

Toliko lepih, velikih pesnika, po evropskim merilima imamo: Dučić, Šantić, Crnjanski, Pandurović, Rakić, Dis, Kostić, Ujević itd. da prosto ne verujem kada se ljudi zalepe za Antića ili nekog tamo anonimnog autora koji piše u slobodnoj formi, zato što je to sada cool (a realno ih mrzi, ili jednostavno ne umeju da, zamisli (!!!), rimuju). Opet ponavljam, volim Miku jako i zaista je umeo da neke velike, ozbilje stvari kaže na lak način koji opet ume da ti ostane satima u glavi ali aman zaman! Ako već tražiš nešto od Mike, nešto lepo a što je pristojne dužine za recitovanje, ja ti preporučujem ''Mesečevo srebro'', ''Mostove'', ''Imena'' ili ''Nepovratnu pesmu'' ali tražite dalje, ljudi! Nemojte se zadržavati na Miki jer je ''lep'' a stvarno jeste, tražite bre dubinu. To je jednostavno moje mišljenje. Da ne bude zabune, neće vama niko zameriti ako uzmete Miku ali to vam je kao sa Preverom, koga stvarno volim, ali kada čujem da neko izlazi na prijemni sa njime, povraća mi se! A, među nama, iz naj-prve-moguće ruke, koju ipak ne smem da otkrijem ali zbilja nemam razloga ikoga da sabotiram ovde i komisiji je muka kada čuje za njega (Prevera, ne Miku

).