FDU

zdravo, stamenko! ne, ja ću za dve godine pokušati. ;)
ti? (oprostićeš, ali slabo te se sećam. :) )
slažem se, prolazak u uži krug nije uslovljen time - jedan dečko, jedna devojka,
već je to sasvim irelevantno, ali na klasu primaju uvek jednak broj mladića i devojaka. 8)
alexisss, nema to veze, nikako. :)

zdravo, stamenko! ne, ja ću za dve godine pokušati. ;)
ti? (oprostićeš, ali slabo te se sećam. :) )
slažem se, prolazak u uži krug nije uslovljen time - jedan dečko, jedna devojka,
već je to sasvim irelevantno, ali na klasu primaju uvek jednak broj mladića i devojaka. 8)
alexisss, nema to veze, nikako. :)

:)Znamo se sa podforuma o slikarstvu i nekada smo bili prijatelji:D (Dala si mi prvu reputaciju:)) Nenemusha nam je bila zajednički prijatelj... - Ovo je samo radi podsećanja:)

Da još nešto dopunim... Koliko znam, u klasu, na budžet, primaju DO 10 brucoša.
Znači DO 10 - i profesori su izričiti u tome da ako u generaciji kandidata nema dovoljan broj izuzetno talentovanih da klasa može da ima i manje (8 ili 6) studenata. Taj broj od 10 brucoša nije obavezujući.

ja sam jednom prilikom obrisala skoro sve prijatelje tako da te je možda ta stihija sustigla.
obnovićemo drugarstvo. :D
slikarstvo je moja ljubav. :heart:

zapravo primaju do 12. ;)
(a prošle godine je primljeno 10, npr.)

ja nažalost ne mogu doći na uži izbor,
ali kao i proteklih godina, dragi moji forumaši,
šaljem vam tone pozitivne energije, snage, nezbunjivosti, jer talenat je neizbežno tu.
verujte u sebe i u svoj san, pa i ako padnete, a nadam se da nećete, ne obeshrabrujte se,
već se spremajte za još bolji nastup naredne godine. :D

ljubi vas vaša drugarica kerol.
smil9e.gif

E ljudi zna li neko koliko kosta prijemni u NS-u,za glumu of course??? treba mi tacna cifra i brz odgovor plz,neka napise neko ako zna :heart: tnx! I srecno vam/nam bilo ljudovi!

E ljudi,zelim vam svima mnooogo uspeha....... Moji drugovi polazu sutra u 9h...tako da videcemo ........ ima dosta prijavljenih kandidata....... Samo hrabro!!! SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!!!! :snesko5:

Evo kako je bilo danas. Ja sam bila u 9h. Posle 33 kandidata i 7 minuta dogovaranja izlazi Srdjan Karanovic i kaze: "Mmmm, niko nije prosao u uzi izbor, uzmite svoja dokumenta." I onda ustaje nas 33 s*****nih i odlazi kuci. :D

alexis proleteće ti vreme do petka :D

i da, je l' zna neko koliko dana traje ispit za režiju širi itd.?

ju, tek sad vidim ovaj post da niko nije proš'o u uži. :eek: žao mi je.

Poslednja izmena:
Sto se mene tice ok mi je, nisam se ni nadala, a i 3. sam godina, sledece godine cu da im pokazem. :D Ali da niko nije prosao to nisam mogla da verujem. U 16h je juce prosao jedan samo... To je dobro za ove ostale imaju svi vece sanse da prodju...

Evo kako je bilo danas. Ja sam bila u 9h. Posle 33 kandidata i 7 minuta dogovaranja izlazi Srdjan Karanovic i kaze: "Mmmm, niko nije prosao u uzi izbor, uzmite svoja dokumenta." I onda ustaje nas 33 s*****nih i odlazi kuci. :D

I ja sam bila juce sa tobom....nisam ga cula da je to rekao,vec mi je jedna devojka Ivana rekla. Mnogo mi je cudno da od nas 33 ni jedan nije valjao, a pola nas su amateri...hahaha bas da ni jedan nije zadovoljio kriterijum je nemoguce, nego ipak postoje veze i vezice, bez obzira sto govore da kod Vlade nema toga. Krivo mi je sto nisam mogla u N. S .da odem i da se prijavim, jer su se tog dana do 13h dokumenta predavala, a mi cekali tamo do 13 i 15h . Tamo je samo 60 prijavljeno... pre bih tamo prosla, a sad, i da ocu, ne mogu, osim da cekam drugi ispitini rok.. Pozdrav
P.S. Ljudi bez treme, njih 5oro je u ziriju...imala sam veliku tremu dok nisam izasla na scenu, posle prve replike sve je islo kao podmazano, zato nemojte da se brinete. Javite da li je neko prosao dalje...:D

Poslednja izmena:
Tamo je samo 60 prijavljeno... pre bih tamo prosla, a sad, i da ocu, ne mogu, osim da cekam drugi ispitini rok.. Pozdrav
Stvarno se samo 60 ljudi prijavilo za glumu...??? :roll:

Anule, zovem se Nemanja Bojkovic i mnogo cu lepo da izgledam na prijemnom... Prepoznaces me po tome... :D Salim se...
Ne znam sta podrazumeva to tvoje upijanje treme, ali hocu u svakom slucaju :D .... Samo me potrazi, crn visok decko, i verovatno ce stajati sam, posto ne zna nikog ko izlazi tog dana... Srecno ostalima....

Back