prijatelju, veruj mii....ja iz mog primera znam da nema veza tamo....posmatra te toliko ljudi da ne znam koliko ti utice veza....uostalom...ja sam prosle godine usao u uzi krug a da pritom mi je to bio prvi put kako izlazim i nisam imao vezu, i na moju zalost nisam upisa fax...ali sam prezadovojljan sa svojem uspehom...jer sam ja taj moj prijemni spremao 5 dana!!!!.....dobra priprema i talenat su osnova svega...pozzzz
Mozda iz tvog primera,ali surova cinjenica je da veza ima svuda,a to sto te toliko ljudi posmatra nema ama bas nikakve veze,znam lika koji je usao u uzi izbor a pritom od komisije dobio najgore moguce kritike,gotovo ponizavajuce.U osnovnoj skoli sam polagao prijemni u "Srednjoj skoli unutrasnjnjih poslova" u Kamenici,i na nase oci su bili primani momci koji nisu zadovoljvali minimum kriterijuma na ispitu,a svi deca nacelnika,inspektora....To ume da boli....Stvarno nemam razloga da izmisljam ovakve stvari,to je tuzna slika Srbije,a mogao bih da navedem jos najmanje 10 ovakvih primera iz licnog zivota....to ne znaci da sam pesimista....A ti si prosao verovatno jer si uzasno talentovan i ludo srecan....
Ja ove godine imam manju nervozu nego prošle jer nekako više verujem u sebe...
Cyrano, nisam ni čula za tog lika koji je pao na scenu, ta priča nije stigla do mojih ušiju

Pa, šta mu se desilo?
Pa on je bio u grupi pre mene.....prica ide ovako:
Ulazi Nislija na scenu kroz onaj "magacin" koji svi ovde znate,zatim,nekim cudom i neopisivo velikim malerom,on zakacinje svoje pantalone na neku stolicu ili se saplice o nesto,ne secam se sta je tacno bilo,samo znam da mi je posle pokazivao iscepanu nogavicu....nebitno....iiiii on pada na scenu,spontano nema sta,ali sakupi hrabrosti,ustane,odglumi svoje i na kraju pita,naravno maternjim naglaskom:"Izvin'te a 'el bi mogli da mi kazete jel sam prosAo",neko iz zirija ga ismeva zbog naglaska i on popizdi,pita jos jednom:"Mis'im ja ve lepo ptam a vi mi se podsmevate z'sto t'ko?"Oni mu kazu izadji saznaces...... i on od ujutru do 4-5 uvece pije guaranu s' led kolko god moz' d' st'ne u cAsu i ceka lika koji ga je ismevao da mu razbije glavu flasom od kisele vode.....Lik je bi onaj "Muzicar" iz "MI nismo andjeli 2"....A pun je provala,prica jos jednom kandidatu i meni kako su on i njegov tatko isli u Merkator da se pomocaju,i sad on prilazi i pita neku lepu prodavacicu:"Izvin'te jel bi mogli da mi pokAzete gde je klozet"ona ga pogleda,s podsmehom kaze ne bi' m'gla i polako odlazi,e saad on kaze:"Ma ja se razmisljam da l' da ju kazem il' ne,ma cu k'zem"i pocinje"Ma steram ti ga majke u pi..u ti ce mi zabranis da pisam,mamu li ti jbm......"a tu se ukljucuje i tatko"Ako si ju reko pi..a ju materina.ovaj grad ima da propadne ja kad vi kazem,ajmo sinko"i njih dvojica odlaze i zalupljavaju vrata od Merkator...
Mnogo dobar lik,slatko me je nasmejao,a on je svo vreme bio mrtav ozbiljan i besan kao ris...
hahahha, kakav lik.

što si tako siguran za ovo oko veza?
iskreno ne mislim da treba gajiti takav stav.
Delujes ljupko,kao neka mala buntovnik bez razloga damica,ali imas ti jos dosta toga da naucis u zivotu....Ne kazem da ja znam sve ili te fore.....ni da si ti balava...
Uuuuu al' ja napisa' roman,kad pocnem da pisem tesko stajem,a i ubijam se od dosade trenutno.
Cao glumci....