FCB BARSELONA

Nije bas najjaci ,ali jedan od najjacih klubova trenutno !
Jeste gledali danas na BK sta Ronaldinjo radi sa loptom. Ludak!!! Sa oko 16 metara covek 4-5 puta shutira na gol i pogadja precku i lopta mu se vraca na grudi tacno. Ali 4-5 puta zaredom,pogadja isto mesto !!! Kao na filmu...ludilo!!!

pa djoso majku mu....Koja si ti stoka od coveka...Imas vetj moju temu o Barci i ti otvaras novu....Pored mene zivog?!?...Pa ja sam ti najveci navijac na Balkanu...Sramota....

Tot el camp
és un clam
som la gent blau-grana
tant se val d'on venim
si del sud o del nord,
ara estem d'acord, estem d'acord,
una bandera ens agermana.
Blau-grana al vent,
un crit valent,
tenim un nom
el sap tothom:
Barça, Barça, Barça !!!
Jugadors
seguidors
tots units fem força;
són molts anys plens d'afanys
són molts gols que hem cridat,
i s'ha demostrat, s'ha demostrat,
que mai ningú ens podrà tòrcer.
Blau-grana al vent,
un crit valent,
tenim un nom
el sap tothom:
Barça, Barça. Barça !!!

Da li je neko gledao snimak, kad' Ronaldinho isprobava nove kopacke i negde oko 20 metara od gola, pimpuje, sutne je u precku, ona mu se u visu vrati, on nastavlja da pimpuje i opet u precku i tako 4 puta!!!!?????

Goku:
Da li je neko gledao snimak, kad' Ronaldinho isprobava nove kopacke i negde oko 20 metara od gola, pimpuje, sutne je u precku, ona mu se u visu vrati, on nastavlja da pimpuje i opet u precku i tako 4 puta!!!!?????

Cela svetska javnost se prepire oko toga da li je montaza ili ne.Vrlo je tesko reci.On jeste najbolji fudbaler na svetu trenutno, ali ono je prosto...ne znam...S obzirom na to da se vidi kako se precka trese, nema govora o montazi, samo je moguce da je neka slozena 3D animacija,ali posto je Ronaldinhov lik tako cist, u to iskreno ne verujem...

Konacno je Messi zatresao mrezu! Svaka mu chast...Trudi se, trci, bori se, i zasluzio je da bude standardan.Najvise mi je zao Guily-ja posto se lik nacisto izgubio :( , sto je i logicno, s obzirom da igra 20 minuta po tekmi.A onaj Eto`o se drogira....:D Ne daju mu loptu pola sata, sve ide preko Ronija i Lea, liku se smuci, vrati se na pola terena, uzme loptu sam, pretrci 40 metara, zezne trojicu i poentira....Stvarno je neverovatan....Koji trio napadaca....Nema boljeg...

BARCA

lazacar2005:
Samo im fali dobar desni bek, ovaj Belleti je prasina medju zvezdama

Belletti je igrac momenta, njemu treba jaka podrska, ali je odlican kad udje u seriju...Seti se pocetka prosle sezone, kad je za mnoge bio veliko pozitivno iznenadjenje.Oleguer moze dobro desno da odigra, kao i Gabri, tako da me to ne brine.Levi bek je mnogo delikatniji.U slucaju povrede nekog od ove dvojice, bice problema, jer ova dvojica moraju da se menjaju posto lako ulaze u krize...

Back