FC LYON and FC MONTPELLIER, SEZONA 2012/2013

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Evo ovako.
VELIKI sam fan, ROSENBORG-a, medjutim posto je to ipak nesto malo manje poznat tim u evropskim okvirima bez obzira na uspeh u 90-im, nisam hteo da postavim temu u vezi njega kao i jos nekih timova u Evropi za koje navijam, tipa:
Panathinaikos, Shalke 04, Spartak Moskva, ASSE- Sen Tetijen kao i domaci timovi za koje naravno navijam u inostranstvu osim protiv Rosenborga, gde sam obicno podeljenih emocija.

Dakle, Montpelje i Lion.

Da li su nova pojacanja Montpellier-a dovoljna da se odbrani tutula od pre svih Lila i PSG-a.
Da li je tim Lyon-a isuvise slab ove godine s obzirom da nisu dovedena velika pojachanja a nekoliko bitnih igraca je otislo.

Lilu su otisli Hazard i Sow ali je doveo nekoliko odlicnih igraca, o PSG necu ni da govorim.
Montpelje je doveo Munijera iz Liona, bio je na pozajmici u Nici, Congrea iz Tuluza(veoma dobar odbrambeni igrac), Sharbonijera iz nizih francuskih liga i Hereru, meni nepoznatog Juzno Amerikanca.
Lion nije doveo gotovo nikog znacajnog, koliko ja znam.

Da li mogu da se suprotstave vodecem dvojcu kao i Marselju koji je zadrzao slican sastav kao i prosle godine, s tim sto je dosao Barton a otisao odlicni M'Bia?.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back