FC INTER

Meni jedino sto se svidja kod intera u novoj sezoni za sad su gostujuci dresovi

2019-20-fc-internazionale-milano-away-kit-3_rectangle_1600.jpg
 
Dobri, stari Inter, umalo tuča u svlačionici! Konte spavao van kuće...

Jedan ne toliko loš rezultat koliko očajna igra, odmah uzburkala strasti u svlačionici. Hrvat mogao baš loše da prođe...


1568903021792.png


Nije novo, mada se mislimo da će Konte uspeti to da promeni.

Prvi neuspeh i odmah problem, bledi remi protiv Intera je uneo nemir u svlačionici, a malo je nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba.

Glavni akteri, Brozović i Lukaku. Belgijanac se žalio posle meča da mu vezisti koji jesu odigrali loš meč nisu uputili nijednu upotrebljivu loptu i da od ofanzive nema ništa, ako se gube dueli na sredini.

Hrvat je nervozno reagovao, krenuo je rat reči, uvrede za napadača koji je probao fizički da se obračuna sa nekadašnjih igračem Dinama.

Reagovali su saigrači, nekako su smirili Lukakua, verovatno bi Brozović izvukao deblji kraj. Naposletku stvari su se smirili, izbegnut je fizički kontakt.

Antonio Konte je ostao sa igračima u Pinetini, trening centru, prespavao je sa ekipom kako bi se pobrinuo da ne dođe do incidenata i novih tenzija koje su najmanje potrebne Interu pred "Derbi dela Madonina" protiv Milana, za vikend.

Inače, Konte je razgovarao sa igračima posle meča, izneo primedbe na igru, pristup, ponašanje i najavio izmene. Verovatno će Barela igrati od prvog minuta, a i dalje trener Intera mora da čeka pravog, fizički spremnog Sančeza, pa će Lautaro igrati u tandemu sa Lukakuom.

Ono što plaši Kontea je povreda Lukakua, hronična, u pitanju su leđa, bez njega u punoj formi Inter je znatno slabiji u ofanzivi.
 
Nakon povrede defanzivca Juventusa, Inter se oglasio porukom o kojoj svi bruje!

1578938527425.png

U jeku borbe za titulu prvaka Italije, Juventus je sinoćnom pobedom u Rimu preskočio Inter i zauzeo čelnu poziciju u Seriji A.

Cena za to je bila jako skupa, Merih Demiral je zadobio tešku povredu zbog koje će, po svemu sudeći, završiti sezonu.

U veoma teškom trenutku za turskog defanzivca podrška je stigla stigla od, ni manje ni više, nego - Intera.

"Podrška, očekujemo te ponovo na terenu u nekim budućim bitkama", glasila je poruka "neroazura" na društvenim mrežama Demiralu.

Italija je u čudu, tenzija između dva kluba je veoma velika, ali nema sumnje da je ovo sjajan potez Intera.
 
Interov šampionski poker, dvojica već stigla, šlag na tortu do vikenda! Dovoljno za titulu?

Stvari se blize završetku.

Naime, Inter je na putu da dovede četiri igrača, prvi će već sutra biti u Milanu, kapiten Junajteda Ešli Jang će proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa Italijanima. Junajted je pristao da sa bonusima uzme milion i po, Jangu ističe ugovor. On će dobiti za narednih 18 meseci oko 6 miliona evra, istu sumu koju je imao među "Đavolima".

To je početak, njegov dolazak ne isključuje trampu Spinacole i Politana sa Romom, posle problema sa lekarskim pregledom, stvari su rešene, pa će levi bek na "Meacu", a bivši igrač Sasuola u Rim.

Ipak, ono što je najvažnije za navijače se bliži kraju. Naime, Inter je postigao dogovor sa Flamengom, Gabigol će biti prodat za dvadesetak miliona i sav taj novac biće uložen u Kristijana Eriksena. Murinjo je zainteresovan za Vesina, pa bi i Urugvajac mogao da bude deo sporazuma.

I na kraju Žiru, sve je završeno, agent je u Milanu, Francuz čeka poziv da stigne na lekarske preglede, odrekao se dela novca kako bi stigao u Inter i radio sa Konteom.

Italijanski mediji pišu da je ovo Inter na 4x4, moćna mašina, spremna da se juri sa Juventusom za titulu.

Jer, pogledajte, sada imaju rešenje za oba boka, Jang može i levo i desno, Eriksen će preuzeti komandu na sredini, a Žiru biti sjajna alternativa za Lukakua i Lautara Martineza.

Juve ima dva boda prednosti, ali to ne znači ništa nakon prve polovine sezone. Zbog toga, navijači sa mnogo optimizma gledaju u drugi deo šampionata, a "Skudeto" je realna opcija.
 
Konte - Uvrede po navici! Zbog čega je bio u pravu i može li uprava da mu vrati osmeh na lice!

Mnogo toga lošeg se dogodilo Konteu juče, nije samo remi u pitanju. Ponovo je bio na meti navijača u rodnom gradu, oni mu nikada neće oprostiti što je trenirao Bari, zbog toga je dobio i šamar na malom fudbalu pre nekoliko godina u Salentu. Jednostavno derbi juga izaziva emocije koje često nemaju veze sa fudbalom, pa je suludi napad na Kontea samo još jedan u nizu incidenata kada su dva grada u pitanju.

Juče su navijači Lećea "pozdravili" nekadašnjeg igrača i sada trenera Intera transparentom, "Konte - Čovek bez časti". Videćemo kakav će mu doček prirediti navijači Juventusa kada bude gostovao sa Interom na "Alijancu".

Inter je na četiri koraka iza Juventusa, sada posle remija u Lećeu kao da su ambicije splasle, mada navijače greje nada u pojačanja. Čeka se konačan dogovor oko Eriksena, naime, Danac bi mogao da se odrekne i dela primanja kako bi otišao iz Totenhema šest meseci pre kraja ugovora.

Stigao je Ešli Jang, trebalo bi, ako ode Politano, da iz Čelsija dođe i Žiru, a Viktor Mozes bi mogao ponovo da se pridruži Konteu kod koga je igrao sjajan fudbal.

Problem na koji je Konte ukazivao se sada vidi, jednostavno, Inter nema dovoljno igrača i stigao ih je umor. Videlo se i u finišu Lige šampiona, par utakmica dobili su srećno, ali isto tako su nesrećno izgubili dva boda od Lećea u gostima.

Italijan je upozoravao da je ekipa u nastajanju, ali da ima šansu, ako se dovede još igrača, jer Juve igra sa dva tima i lako nalazi zamene. Ostali su bez Demirala i Kjelinija, povredio se i Aleks Sandro, nije se osetilo.

Ne igraju dobro, ali imaju Ronalda, pobeđuju i sada je to onaj stari Juventus koji sakuplja bodove. Jasno da ništa nije gotovo, ali Inter mora da ostane blizu, još neki kiks, ako šampion ode na desetak bodova prednosti, to se ne ispušta.

Sari se ne slaže.

"Ima još 54 boda u igri, sve je moguče, iskreno očekivao sam da Inter i Lacio padnu, ali mi moramo da gledamo sebe, ne blistamo. Što se Ronalda tiče, već sam rekao, on napravi jedan problem pa reši 1000 drugih, zato je najbolji na svetu", kaže trener Juventusa.

Ponovo je zamenio Dibalu i ponovo je "La Hoja", asistent kod drugog gola bio ljut.

"Neka ide kući i ispava se"
, dodao je Sari.

Juve neće više ništa učiniti na transfer pijaci, osim eventualno prodaje Džana. Čeka se procena lekara oko Kjelinija, ako se kapiten vraća u februaru, nema potrebe da se dovodi novi štoper, ako ne, možda stigne neko na pozajmicu od šest meseci, ali to je malo verovatno.

U stvari, do kraja prelaznog roka treba očekivati mnogo više aktivnosti u Interu i Milanu nego u Juventusu koji ima i previše igrača i nema razloga da menja...
 
Gotovo - Inter dobio i drugo pojačanje, navijači čekaju "bombu"!

Inter će danas dobiti novo pojačanje. Viktor Mozes je stigaso u Milano, danas će i na lekarske preglede. On je bio u Feneru koji nema para da plaća igrače, Nigerijac je i dalje fudbaler Čelsija na pozajmici, a Lampard nema ništa protiv da se Mozes preseli u Inter.

Tako će Afrikanac ponovo sarađivati sa Konteom klod koga je bio otkriće u formaciji 3-5-2 u šampionskoj godini Čelsija.

On će stići na pozajmicu sa pravom otkupa.

Mozes je drugo pojačanje Intera, posle Ešlija Janga, ali se ono pravo čeka. Šta se dešava oko Kristijana Eriksena?ž

Pregovori su u toku, ali Totenhem ne popušta, oni ne pristaju na cenu od 15 miliona evra koliko nude Italijani, ali Danac pristiska klub da ga pusti. Navodno, Inter je spremio i rezervnu opciju, Rodriga De Pola iz Udinezea, ali to je tek utešna nagrada, navijači se nadaju Eriksenu, trebalo bi da stigne i Žiru ako prodaju Politana, i time bi prelazni rok bio završen na najbolji način, dovođenjem pokera igrača čime će pojačati konkurenciju i probati da preotme titulu Juventusu u drugom delu sezone.
 
Zvanično - Inter prodao Srbina!

Nekadašnji golman Zvezde, Vladan Dekić nije uspeo da se zadrži u Interu. On je letos ostao u slavnom klubu, iako je imao ponude Apoela iz Nikozije i Avelina, a najkonkretnija je bila Sampdorija.

Ipak, ostao je u "Apijano Đentile" kako bi se spremio za eventualnu pozajmicu ove zime.

Ali, iz Italije stižu vesti da je 20-godišnji golman prodat Pizi, nekadašnjem prvoligašu koji sada pokušava da opstane u Seriji B.

Dekić je bio odličan u Primaveri Intera, ali ne može jasno da dobije šansu pored Handanovića, pa je odlazak u Seriju B pravi potez.
 

Back
Top