FC INTER

Generalno losa igra i zasluzen poraz.Bezveze je sto smo dopustili ekipi kao sto je Totenhem da nas pobedi,ali to je sklop vise okolnosti.Povreda nekoliko bitnih igraca,slaba igra i slabija forma nekih od glavnih igraca,plus odlicni Bejl i velika borbenost engleza.

Ali dobro ovo je samo jedna utakmica nama ovo nista ne znaci,jer smo prosle sezone mnogo gore igrali u grupnoj fazi pa smo na kraju osvojili Ligu sampiona :)

Sa druge strane igraci jednog tima kao sto je Totenhem su dali sve od sebe na ovom mec,jer znaju da su igrali protiv velikog Intera,sampiona Evrope i jednog od najvecih klubova na svetu.
Ko zna kad ce oni imati priliku sledeci put da uopste igraju u LS,pa donekle treba razumeti njihovu napaljenost.Oni ce ziveti od ove pobede godinama jer im je to najveci uspeh u istoriji,a mogu da sanjaju da osvoje premijer ligu,da ne govorim za Ligu sampiona.

Nas tim sad treba potpuno da se okrene sledecim mecevima,uskoro se vracaju Kambiaso i Stankovic,koji nam izuzetno fale.Eto je masina nastavio je da reseta ali ga tim nije ispratio na ovom mecu.
Ocekujem mnogo bolji Inter u nastavku sezone,samo da kompletiramo ekipu i bice sve ok.Majkon mora da povrati formu,kao i Zaneti koji je takodje bio ispod proseka sinoc.

Milito je usao na kraju i dva puta opasno zapretio,vidi se da je zeljan fudbala,i mislim da ce polako ulaziti u formu,a onda ima da resetaju on i Eto zajedno :)

FORZA INTER!!!

Uvek sam na Inter gledao kao prosecan tim,koji bi da igra u Premijer ligi zavrsio duboko iza Celzija,Junajteda,Arsenala,Totenhema,Sitija i Liverpula....A sve se to i pokazalo u sinocnjem mecu gde ih je Totenhem ladno dobio bez 5 bitnih igraca:Kinga,Dovsona,Defoa,Gomesa,Vudgejta i O'Hare...I da napomenem da je u tom mecu sa kapitenskom trakom oko ruke tim predvodio Tom Hadlston,inace zamenik cetvrtog kapitena u ekipi,jer u timu nije bilo Kinga,Dovsona,Kina i Vudgejta...

Kakva sramota je ovaj izbor Fife...Ovo je dokaz definitivno da fudbal ide u propast.Ej Milito nije usao ni medju 23 nominovana igraca za fudbalera godine,koja sramota!.
Sprdnja teška, da igrač koji je najbolji napadač i igrač LŠ-a ne uđe bar ni u konkurenciju od 23 igrača :rotf: ... Mogao bih da razumem da nije u top 3 npr, jer je SP sveti gral u fudbalu, ali ovo je već tragikomično ...

1. Ćavi, 2. Milito, 3. Snajder, 4. Mesi i 5. Iniesta bi po mom izboru bio redosled ...

Интер је најбољи клуб у Европи па и у свету, сваки меч Интера гледам, имам њихов оригинал дрес, једино ми је крисво што нису оставили у екипи бразилца Адријана.

Интер је најбољи клуб у Европи па и у свету, сваки меч Интера гледам, имам њихов оригинал дрес, једино ми је крисво што нису оставили у екипи бразилца Адријана.

Dobrodosao medju bracu Interiste :) Naravno da je najbolji klub u Evropi a verujem uskoro i na svetu kad osvojimo titulu sampiona sveta...

A sto se tice Adrijana pusti budalu eno iz Rome ga najurili:DNe treba nam on previse je lud...

Da se osvrnem i na poraz u derbiju.Sam poraz je posledica vise stvari-veliki broj igraca koji su povredjeni,ja se ne secam kad smo imali ovoliko igraca van tima,drugo losa forma pojednihih igraca,trece zasicenost i mozda mali nedostatak motivacije zbog svih ovih osvojenih trofeja prethodnih godina,a posebno prosle sezone kad smo osvojili triplu krunu

Cetvrto Morati nije nikog doveo letos i to nam se sad osvetilo,jer nemamo prave zamene,a i uvek je potrebna sveza krv...

I peto mozda i NAJVAZNIJE jeste promena trenera!Benitez nije i nikad nece biti Murinjo,koji je za spanca druga dimenzija.Igraci su jos u nekoj vrsti depresije zbog odlaska Murinja i to se jasno vidi...Kad sam video da je Benitez stavio 4 stopera u odbrani sve mi je bilo jasno,Kordoba mu igra desnog beka,uzas.A Santona je ostavio na klupi...

Inace los mec Milan nesto konkretniji ali nisu ni oni nista uradili da nije bilo onog sumnjivog penala,verovatno bi ostalo 0-0.Ali dobro ne moze uvek da se pobedjuje,toliko puta smo ih pobedili proteklih godina,red je da si i oni necemu raduju malo:D

Sad treba gledati napred citam da Morati vec nadovno trazi zamenu spancu pominju se Trapatoni i Zenga,ne znam sta da mislim,ali mi se ne svidja Benitez ni malo.

Na kraju verujem da cemo isplivati iz ove krize,ipak smo mi sampioni Evrope i i protiv nas svi imaju motiv da bi nas srusili...

Poslednja izmena:
Dobrodosao medju bracu Interiste :) Naravno da je najbolji klub u Evropi a verujem uskoro i na svetu kad osvojimo titulu sampiona sveta...

A sto se tice Adrijana pusti budalu eno iz Rome ga najurili:DNe treba nam on previse je lud...

Da se osvrnem i na poraz u derbiju.Sam poraz je posledica vise stvari-veliki broj igraca koji su povredjeni,ja se ne secam kad smo imali ovoliko igraca van tima,drugo losa forma pojednihih igraca,trece zasicenost i mozda mali nedostatak motivacije zbog svih ovih osvojenih trofeja prethodnih godina,a posebno prosle sezone kad smo osvojili triplu krunu

Cetvrto Morati nije nikog doveo letos i to nam se sad osvetilo,jer nemamo prave zamene,a i uvek je potrebna sveza krv...

I peto mozda i NAJVAZNIJE jeste promena trenera!Benitez nije i nikad nece biti Murinjo,koji je za spanca druga dimenzija.Igraci su jos u nekoj vrsti depresije zbog odlaska Murinja i to se jasno vidi...Kad sam video da je Benitez stavio 4 stopera u odbrani sve mi je bilo jasno,Kordoba mu igra desnog beka,uzas.A Santona je ostavio na klupi...

Inace los mec Milan nesto konkretniji ali nisu ni oni nista uradili da nije bilo onog sumnjivog penala,verovatno bi ostalo 0-0.Ali dobro ne moze uvek da se pobedjuje,toliko puta smo ih pobedili proteklih godina,red je da si i oni necemu raduju malo:D

Sad treba gledati napred citam da Morati vec nadovno trazi zamenu spancu pominju se Trapatoni i Zenga,ne znam sta da mislim,ali mi se ne svidja Benitez ni malo.

Na kraju verujem da cemo isplivati iz ove krize,ipak smo mi sampioni Evrope i i protiv nas svi imaju motiv da bi nas srusili...

Hhaahahhahahahhaahahahahhahahahahahahaahahahaahahahaahhahaahahhaahahahahahahaahahaahahahahahahaahaahahahaahahahahahahaahahahhaahahahahahaahahahahhahahahahahahhahahahahahaahaahahahahaahhaahahaahhahaahahahhahahahhaahahahahahahahahahahahahhahhahahhhhhahahaaahhahahahahahhahahahahahahhahhahhahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaahahahaa

Ade covece gubi se sa ove teme,gledaj svoj klub...Ti mora da si neki klinac kad ovako pises.Inter je sampion Evrope tako da je najbolji klub u Evropi,a ti mozes samo da crknes od muke.FORZA INTER

Elem situacija sa povredama je uzasna,povredili su se i Kivu i Kutinjo,te sad imamo neverovatan broj povredjenih igraca.Da mi je znati sta radi Benitez na treninzima...

Zar nego mora biti klinac da bi te ispravljao u lazima?MI smo igrali 8 finala i 7 puta osvajali a vama je mozda ovo i poslednji put da osvojite LS.Al zato uvek mozete da predjete preko puta da pogledate nasu vitrinu!FORZA MILAN!;)

E smesan si bre kao cirkus i lepo ti kazem nemoj vise da kvaris ovu temu.I mi smo igrali 5 finala i 3 puta osvajali,i mi smo zvanicni sampioni Evrope tako da ti lazes a ne ja.

A to ko je poslednji put osvojio LS,to cemo tek da vidimo.A ti ako zelis da vidis ko ima vise scuddeta samo predji u Interovu vittrinu pa ces videti ;)

Prekinuta je serija losih rezultata,pobedjen je holandski sampion Tvente i sada smo kolo pre kraja grupne faze,osigurali plasman u osminu finala lige sampiona :) Kambiaso je strelac gola...

Sto se tice lige sampiona zadovoljan sam,jer smo vec u osmini finala,a prosle godine smo tek u poslednjem kolu obezbedili plasman protiv Rubina,pa smo na kraju postali sampioni Evrope.

Sto se tice kalca ne mogu da budem zadovoljan,jer dosta zaostajemo,ali povrede su nas unakazile,i losa taktika Beniteza u nekim mecevima.

Elem nesto se kuva za januarski prelazni rok...

Inter nudi azil "Fantantoniju"

Inter izgleda spreman da se kocka i dovede Antonija Kasana.
Prema navodima italijanskih medija, Inter želi da angažuje Antoija Kasana iz Sampa.

Ovaj 28-godišnjak je u sukobu sa predsednikom kluba iz Đenove, Rikardom Garoneom, koji ga je ''zamrznuo'' u klubu.

''Tutosport'' kaže da je Inter već postigao načelan dogovor sa samim igračem, kako bi on prešao u redove ''neroazura'' u januaru.

Masimo Morati nije krio želju da dovede Kasana i misli da je pravo vreme da on dođe u klub.

Moguće je da jedini trošak oko njega, bude njegova plata.

Kasano bi predstavljao jeftinu i dobru alternativu posle odlaska Marija Balotelija, čije se odsutvo oseća u ekipi.

Pobeda protiv Parme od 5-2,Deki je razvalio mlekadzije...Het trik,majstor ostaje majstor!12 godina igra odlicno u kalcu,retko koji igraci toliko traju na najvisem nivou...:worth:

I pored toga sto nam i dalje fali vise od pola tima,polako se vracamo u pobednicku formu...

idemo dalje

Pozdrav...nije me bilo neko vreme...:)

Lazio 3 - 1 Inter
zastava.gif
band1.gif

Lacio dosta dobar, ove sezone mogu biti konkurenti za Skudeto, samo da ovako nastave, da izbore LŠ...
Očekivao sam mnogo više od Intera posle onih 5:2...
Nikako da se stabilizujemo i uđemo u formu, mada sa ovoliko povređenih fudbalera dobro je i što ovako igramo...a lepo je Benitez govorio da trebaju pojačanja, al' sada će januarski pa ćemo se pojačati...
Sada se povredio i Stanković...samo je još to falilo...
Milan se sada dosta odvojio, ima još dosta da se igra, al' opet biće jako teško...

Pozdrav...nije me bilo neko vreme...:)

Lazio 3 - 1 Inter
zastava.gif
band1.gif

Lacio dosta dobar, ove sezone mogu biti konkurenti za Skudeto, samo da ovako nastave, da izbore LŠ...
Očekivao sam mnogo više od Intera posle onih 5:2...
Nikako da se stabilizujemo i uđemo u formu, mada sa ovoliko povređenih fudbalera dobro je i što ovako igramo...a lepo je Benitez govorio da trebaju pojačanja, al' sada će januarski pa ćemo se pojačati...
Sada se povredio i Stanković...samo je još to falilo...
Milan se sada dosta odvojio, ima još dosta da se igra, al' opet biće jako teško...

Gde si ti gax nije te bilo :) Elem sta reci opet poraz i nova povreda...Taman sam pomislio da smo izaslki iz krize vezali dve pobede,kad ono opet poraz.Ali Lacio je stvarno odlican i zelim im sve najbolje,bilo bi vrh kad bi oni osvojili scuddeto ako vec Inter ne bude mogao...
Upravo tako nama trebaju pojacanja i to ocajnicki,jer situacija sa povredama je katastrofalna i sad nam se osvetilo to sto nismo doveli nikog letos...

Sto se tice Milana nisu oni uopste toliko dobri koliko smo mi sad u ocajnoj formi plus sve te povrede,i sve kad se sabere dobije se ovakav poredak...

Ali nije nista gotovo,samo da nam se oporave igraci i da udjemo u formu,verujem da ih mozemo stici,sto da ne?Bice tesko ali ne treba se predavati jer su sad oni pod velikim pritisko dugo nisu uzeli scuddeto i ako propuste ovu priliku bice to katastrofa za njih,a verujem da mozemo da ih pritisnemo do kraja ;)

• Podržavam
Reactions: Gax
Gde si ti gax nije te bilo :) Elem sta reci opet poraz i nova povreda...Taman sam pomislio da smo izaslki iz krize vezali dve pobede,kad ono opet poraz.Ali Lacio je stvarno odlican i zelim im sve najbolje,bilo bi vrh kad bi oni osvojili scuddeto ako vec Inter ne bude mogao...
Upravo tako nama trebaju pojacanja i to ocajnicki,jer situacija sa povredama je katastrofalna i sad nam se osvetilo to sto nismo doveli nikog letos...

Sto se tice Milana nisu oni uopste toliko dobri koliko smo mi sad u ocajnoj formi plus sve te povrede,i sve kad se sabere dobije se ovakav poredak...

Ali nije nista gotovo,samo da nam se oporave igraci i da udjemo u formu,verujem da ih mozemo stici,sto da ne?Bice tesko ali ne treba se predavati jer su sad oni pod velikim pritisko dugo nisu uzeli scuddeto i ako propuste ovu priliku bice to katastrofa za njih,a verujem da mozemo da ih pritisnemo do kraja ;)

Sada sam se malo izvukao iz obaveza, pa imam slobodnog vremena...:)

I ja sam se posle utakmice sa Parmom ponadao izlasku iz krize...
Sinoć je Lacio igrao stvarno dobro, bilo bi lepo da oni uzmu Skudeto u slučaju da to ne uspe Inter...
Brzo će januar, tu će sigurno dovesti neke kvalitetne fudbalere...neophodni su...

Milan trenutno u Seriji A i nema baš neku konkurenciju, sem malo u Laciju...svi ostali koji mogu da ga ugroze su u lošoj formi...

Tek je 15. kolo...ima još vremena...kao što kažeš biće teško, al' ne treba odustajati...:)

Jedini poraz Intera zbog kojeg nisam razocaran i besan,a to je poraz od Lazia :D ^ ^ .Ako se Inter ne izvuce iz ove krize(ne daj boze),onda neka skudeto osvoji Lazio,niko drugi...
Forza Inter,forza Lazio.

• Podržavam
Reactions: Gax

Back