Nije mi krivo što je Inter u finalu, nego što je ekipa sa onakvom predstavom ušla u finale, svejedno dal je to Inter, Čelsi, Barsa neko treći ... Da je i Juve tako odigrao opet bi bilo sramotno i ne bi zaslužili finale ...
Ne pričam ja Gari o lepoti, niti da je Inter trebao da igra napadački sa deset ofanzivaca, nego da se igra muški, na presing, na kontre ako već ne možeš pasevima da dođeš do gola ... Inter je tako odigrao prvi meč i svaka im čast ... Nije bilo lepo za oko poput Arsenala ili Barse, ali je to bio fudbal koji može da se gleda, napet, na krv i nož a ne ono sramoćenje od sinoć gde se lopta ispucava čim se primi ...
Ono nije bio fudbal kao prvo, žabarski je nešto drugo ... I ko zaboravlja prvu utakmicu???? Jel vi čitate dobro ili ste jednostavno slepi??? Pa rekao sam da je prva utakmica pokazatelj da može da se igra sa Barsom i bez lepe igre i nadmudrivanja, jednostavno presingom, trčanjem i kontrama, i da su samo to trebali da ponove i u drugom meču i da aspolutno zasluženo izbace branitelja naslova ...
NIko ni ne očekuje da ih Inter napadne dok ima povoljan rezultat, ali očekujem da vidim ekipu koja igra presing, koja pokazuje inicijativu da postigne gol iz kontre barem i koja se ne boji da pređe pola protiv ekipe koju je već dobila i pokazala da može sa njima ...
Crveni je bio, drugi žuti je ipak ... Nije za direktno, ali za žuti jeste ... Mada, ja bih i Busketsu dao crveni iako po pravilu ne bi trebao ...
opet ne čitaš dobro, jer penal nad Alvešom je po kriterijumima od prošle godine koji su se koristili kad se opisivala krađa veka - znači nepostojeći ....
Kao ni onaj nad Ibrom kad su mu pocepali dres ... To je međusobno povlačenje u 16-ercu i guranje, a budi siguran da bi to bilo još jedna penalčina da se desilo prošle godine ...
Već sam ti rekao da nisam očekivao lepotu, nego običan, normalan fudbal, u kom jedna ekipa ne stoji 85 minuta na svojih 25 metara, a druga mrsi loptu i kruži na tih 25 metara ... Jebbem ti ja to ...
Arsenal i Štutgart su morali da daju gol, te su morali da se otvore i napadnu ... I šta si ti očekivao od Mesija kad je bilo 10 igrača Intera ispred njega ... I Maradoni bi to teško pošlo za rukom ... U prvoj jeste bio nevidljiv i bezvoljan, ali u drugoj nije mogao ništa protiv bukvalno celog Intera ...
Pa o tome ti pričam, i jedni i drugi imaju ljigavce, a ispada da su samo Barsini i to svi, a kod Intera su svi heroji i genijalci ... Ovo sa petardama je očekivano, to su i Zvezdini radili skoro, protiv nekih Čeha čini mi se ... Čudi me da nisu zvali hotel da je dojavljena bomba ... Jebigga, takve idiote ne možeš kontrolisati, i tu fudbalski klub nema puno uticaja ...
Murinjo je provokator, i trebao je to da očekuje ...
Može se reći i da je zaslužio, jer i on je takav ...
Valdes jeste ispao seljačina, ali samo u slučaju da je Murinjo otpozdravljao Interove navijače ...