FC INTER

Sa gola u fotelju....

Kako prenose italijanski mediji, čelnici Intera su odlučili da svom dugogodišnjem golmanu, Frančesku Toldu ponude novi ugovor, ali ne kao igraču. Naime, Toldo bi mogao da postane direktor, kada mu u junu istekne igrački ugovor. Gazzette dello Sport piše da se 38-godišnji Toldo sastao sa predsednikom kluba Masimom Moratijem koji mu je ponudio da preuzme jednu od direktorskih funkcija, kao što je to prošle godine učinio i Portugalac Luiš Figo. Toldo je navodno već prihvatio ponudu.

Koju dominantntu ulogu?

Bilo je osnova, za Juve su igrali najbolji igrači na svetu i bili su stvarno jaki :cry: ... Kao što su sada interisti nadmeni ...

Dobro si rekao kolo sreće se okreće, i sad je red na Moratija da preuzme ulogu Mođija, a stvari u kalču da se postave na pravo mesto, jer od kad Inter drži konce liga je jadna da ne može biti jadnija, i ljudi se mahom sprdaju sa njom ... No, vratiće se 90-e kad se znalo ko bradu nosi, a ko cvetić u kosi, i kad se znalo koja je liga ubedljivo najjača ...

Pa radili su isto što i Juve - i jedni i drugi su pričali sa sudijama ...

Inter je tu titulu dobio čisto zbog UEFE koja je tražila da se odredi tablica, a ne zato što je trebao, tako da nema šta ni da im oduzmu ... Treba im i ove ostale oduzeti, ne bi ni njih videli da nije farsopolija ...

Ja mislim da interisti uopste nisu nadmeni kao sto ste bili vi ranije...Sve ovo izgleda kao da vas je Bog kaznio,zbog onolike kolicine arogancije ranije...

Morati nece proci kao Modji-ovom vasem se na licu vidi da je prevarant:lol: Bice kalco opet najjaca liga to je istina,ali ce Inter ostati najjaci u tom kalcu:)

A ovo za oduzimanje titule rekao sam,ako se zaista dokaze da su radili 2006 isto sto i Juventus treba da tu titulu dodele Romi.Ali cisto sumnjam...;) Inter je sad vladajuca sila u verujem da ce tako jos ostati dugi niz godina:super:

I da nisam ja Walken rekao da je Barsa bila mali klub,nego upravo suprotno,rekao sam ti da je recimo tako neko mogao njih da proziva 1990,zato sto nisu do tada bili sampioni Evrope.A to po meni nije na mestu jer Barsa jeste uvek bila veliki klub.E tako je i Inter veliki klub bez obzira na sto sto nije dugo bio sampion Evrope...To je bio cisto primer,jer kao sto ti rekoh moze Inter da uzme dve lige sampiona u narednih 5 godina,nikad ne znas...Kao sto si rekao klubovi imaju svoje periode dominacije.Pa eto Real kao najveci klub na svetu nije bio sampion Evrope preko 30 godina,pa niko ne moze da im osporava velicinu...Recimo Juventus je osnovan 1897 cini mi se,a prvu titulu sampiona Evrope su osvojili tek 1985.Znaci Juve je cekao skoro sto godina da osvoji ligu sampiona i o cemu onda mi pricamo...Nadam se da kapiras sta hocu da ti kazem,jer ne mozes na osnovu izvesnog perioda bez trofeja prozivati neki klub...

Sto se tice ovogodisnje lige sampiona rekao sam da su Barsa,Mancester i Inter najveci favoriti.Ali prvenstveno Barsa...I ja naravno kao i ti dajem vece sanse Barsi protiv Intera,ali verujem da je dvomec sa Celzijem bio od velike koristi,i da sad imaju vise samopouzdanja,te da ce Inter skupo prodato kozu bilo kome...

Nije bitno sto si se kao zajebavao to za "Malu Mostanicu".Poenta je da si ti time hteo da kazes da si siguran da Inter nema sanse da prodje osminu finala...Tek posle si promenio plocu.Na kraju smo videli ko je kako prosao;)

E tako je i Inter veliki klub bez obzira na sto sto nije dugo bio sampion Evrope...To je bio cisto primer,jer kao sto ti rekoh moze Inter da uzme dve lige sampiona u narednih 5 godina,nikad ne znas...
Pa niko nikad nije ni rekao da je Inter mali klub, nego da su s obzirom na rast popularnosti fudbala i modernizovanje predugo čekali na titulu ... Inter je postio u Evropi u vreme kad je fudbal bio dostupan svima, kad je marketing na najvišem nivou, kad je novac preuzeo ulogu pokretača tako da se drugačije gleda na njihov post od 40 godina, nego na Juventusov do 1985 npr. ... Sve se promenilo, od pravila na terenu, do ovih administrativnih koji dopuštaju i 4-plasiranoj ekipi da ide u LŠ ... Juventus (ili bilo koji drugi klub) su pre imali manje šanse da osvoje LŠ iz razloga što su morali biti šampioni svoje zemlje, a sada Milan posle kalčopolija bude četvrti, izbegne izbacivanje u Seriju B a nakon toga uze titulu u Evropi ...

Recimo Juventus je osnovan 1897 cini mi se,a prvu titulu sampiona Evrope su osvojili tek 1985.Znaci Juve je cekao skoro sto godina da osvoji ligu sampiona i o cemu onda mi pricamo...Nadam se da kapiras sta hocu da ti kazem,jer ne mozes na osnovu izvesnog perioda bez trofeja prozivati neki klub...
Ni Brazil nikad nije bio prvak Evrope Gari ... Kako možeš reći 100 godina, kad je Lš osnovana 55-e ... Znači Real je čekao preko 55 godina na titulu prvaka Evrope, iako su prvi pobednici takmičenja :rotf: ...

Prozivanje Inter je pretežno za period Moratija, koji je od njih napravio luzerski klub, sa kojim su se ljudi sprdali, dok je pre njega Inter bio El Grande Inter npr., 60-ih godina, a i u kalču su bili odlični, pogotovu sa Nemcima na terenu ...

Sprdnja je vezana za 90-e i do farsopolija, kad je Morati ulagao milijarde a Inter bio smešan klub u evropskim okvirima ...

Nije bitno sto si se kao zajebavao to za "Malu Mostanicu".Poenta je da si ti time hteo da kazes da si siguran da Inter nema sanse da prodje osminu finala...Tek posle si promenio plocu.Na kraju smo videli ko je kako prosao;)
Ja sam ploču promenio i pre dvomeča sa Čelsijem, kad je Inter jedva prošao grupu, jer imaju prekvalitetne igrače, a nisu više luzeri kao pre kalčopolija, te su kad tad morali da prođu tu barijeru ... Kao i Real uostalom, kad tad će morati da prođe 1/8 finala, iako će ljudi pričati da nemaju šanse sledeće godine ako izvuku Mančester npr. ...

Ja mislim da interisti uopste nisu nadmeni kao sto ste bili vi ranije...Sve ovo izgleda kao da vas je Bog kaznio,zbog onolike kolicine arogancije ranije...
Naravno da nisu, daleko su arogantniji i bahatiji ... Ali dobro, razumem ih, tolike godine bez uspeha, gledanje kako Morati sjjebava klub su učinili svoje, i sad im ovo dođe kao raj ... Kao kad bi izgladnelom dao pun sto đakonija, ne bi on bio umeren i najeo se dovoljno, nego bi ždrao dok ne pukne ... Tako je sad situacija sa Interovom dominacijom - prividna a priča se o njoj kao da su najbolji klub u istoriji fudbala ...

Morati nece proci kao Modji-ovom vasem se na licu vidi da je prevarant:lol: Bice kalco opet najjaca liga to je istina,ali ce Inter ostati najjaci u tom kalcu:)
Obojca su isti, čak Morati deluje podmuklije ... U jakom klaču Inter nema šanse da bude prvak i dominantan, jer u ovako oslabljenom oni strepe za titulu, gde nikad očajniji Juve ima šanse da izbori LŠ, gde Milan sa matorcima i trenerom početnikom ima šanse za titulu ...

A ovo za oduzimanje titule rekao sam,ako se zaista dokaze da su radili 2006 isto sto i Juventus treba da tu titulu dodele Romi.Ali cisto sumnjam...;) Inter je sad vladajuca sila u verujem da ce tako jos ostati dugi niz godina:super:
Ne treba nikom dodeljivati, nego poništiti prvenstvo kako je bilo i predviđeno ... Interu treba oduzeti sledeće titule, jer su nepošteno izborene, jer ako su radili isto što i Juve, onda nisu ni trebali igrati Seriju, a zdrava logika kaže da ako nisu u Seriji A onda ne mogu ni da je osvoje, kao LŠ :D ...

Pa niko nikad nije ni rekao da je Inter mali klub, nego da su s obzirom na rast popularnosti fudbala i modernizovanje predugo čekali na titulu ... Inter je postio u Evropi u vreme kad je fudbal bio dostupan svima, kad je marketing na najvišem nivou, kad je novac preuzeo ulogu pokretača tako da se drugačije gleda na njihov post od 40 godina, nego na Juventusov do 1985 npr. ... Sve se promenilo, od pravila na terenu, do ovih administrativnih koji dopuštaju i 4-plasiranoj ekipi da ide u LŠ ... Juventus (ili bilo koji drugi klub) su pre imali manje šanse da osvoje LŠ iz razloga što su morali biti šampioni svoje zemlje, a sada Milan posle kalčopolija bude četvrti, izbegne izbacivanje u Seriju B a nakon toga uze titulu u Evropi ...

Ni Brazil nikad nije bio prvak Evrope Gari ... Kako možeš reći 100 godina, kad je Lš osnovana 55-e ... Znači Real je čekao preko 55 godina na titulu prvaka Evrope, iako su prvi pobednici takmičenja :rotf: ...

Prozivanje Inter je pretežno za period Moratija, koji je od njih napravio luzerski klub, sa kojim su se ljudi sprdali, dok je pre njega Inter bio El Grande Inter npr., 60-ih godina, a i u kalču su bili odlični, pogotovu sa Nemcima na terenu ...

Sprdnja je vezana za 90-e i do farsopolija, kad je Morati ulagao milijarde a Inter bio smešan klub u evropskim okvirima ...

Ja sam ploču promenio i pre dvomeča sa Čelsijem, kad je Inter jedva prošao grupu, jer imaju prekvalitetne igrače, a nisu više luzeri kao pre kalčopolija, te su kad tad morali da prođu tu barijeru ... Kao i Real uostalom, kad tad će morati da prođe 1/8 finala, iako će ljudi pričati da nemaju šanse sledeće godine ako izvuku Mančester npr. ...

Napravio sam lapsus za LS,izvinjavam se...Svejedno Juventus nije 30 godina imao titulu sampiona Evrope,tako da onda ne znam o cemu pricamo...To je otrpilike isti post kao ovaj Interov...Morati jeste jedan od najvecih krivaca za slabe rezultate Intera od 1995 do 2005,ali ima tu i drugih razloga,a to u sudijska pomoc Juventusu i Milanu...Ali kazem stoji isto tako da je Morati imao losu politiku kluba,i kad se sve to spoji ispade onako lose za Inter...Ovde su nas neki napadali da smo mali klub,zbog toga sto nismo osvojili toliko dugo LS...Pa sam ja onda pitao,jer je to isto vazilo za Juventus u peridou do 1985?I za Barsu sve do 1992?Ili Real do 1998...Sve su to veliki klubovi ali eto desi se da decenijama nisu bili sampioni Evrope,nije to samo sa Interom slucaj...Inter je kao sto si rekao bio Grande Inter tokom 60-setih, i tokom 70-setih...Posle je bio dobar i u kalcu sa cuvenom nemackom trojkom i nakon toga stizu nesretne dvedesete za Inter,gde smo osvajali tri puta kup uefa i jos neke manje trofeje,ali to nije dovoljno za klub renomea Intera...

Ok ja se samo secam da si i ti prvo govorio kako Inter nema sanse u osmini finala LS,tek posle si promenio misljenje.I na kraju je Inter rutinski eliminisao Celzi..

Poslednja izmena:
Napravio sam lapsus za LS,izvinjavam se...Svejedno Juventus nije 30 godina imao titulu sampiona Evrope,tako da onda ne znam o cemu pricamo...To je otrpilike isti post kao ovaj Interov...
Već sam ti rekao zašto nije isti, kao što nije isto Realovo ispadanje iz 1/8 finala 6 godina za redom i kad bi to Valensiji npr. uspelo ... Nije isto zato što Real u tom vremenu uloži pola milijarde u ekipu, i od njih se očekuje da prođu (u ovom slučaju) ... E tako je bilo i sa Interom - ulagali su enormne pare a rezultata nigde, i zato su bili predmet sprdnje ...

U tih 30 godina, Juventus se 10-ak puta takmičio u LŠ, tako da je bilo i manje prilike da se osvoji, za razliku u ovom periodu od 20 godina, kad svake godine imaš priliku ... Jeste konkurencija jača, ali i veće šanse imaš, a pogotovu ako imaš odličan žreb, pa se svi veliki klubovi međusobno poizbacuju (kao npr. što je Porto imao sreće 2004-e) ...

Morati jeste jedan od najvecih krivaca za slabe rezultate Intera od 1995 do 2005,ali ima tu i drugih razloga,a to u sudijska pomoc Juventusu i Milanu...
Ne pričaj nebuloze, pa nisu Juveu i Milanu sudije pomagale 20 godina, nego se Juve tereti samo za 2 sezone ... I Inter je imao daleko veću sudijsku pomoć prethodne dve sezone, a to sad nikom ne smeta ...

Ovde su nas neki napadali da smo mali klub,zbog toga sto nismo osvojili toliko dugo LS...
Meni LŠ nikad nije bila primarni kriterijum, a Inter nikad nije po meni bio mali klub ... Velik da, ali manji od Juventusa i Milana i to nema veze sa LŠ, nego sa celokupnom istorijom ...

Kao što je Roma velik klub, ali manji od Intera ...

Pa sam ja onda pitao,jer je to isto vazilo za Juventus u peridou do 1985?I za Barsu sve do 1992?Ili Real do 1998...Sve su to veliki klubovi ali eto desi se da decenijama nisu bili sampioni Evrope,nije to samo sa Interom slucaj...
Već ti rekoh, nije LŠ jedini kriterijum, jer tada je bio drugačiji sistem takmičenja, manje novca, i manje je bila praćena, tako da bi onda Fiorentina npr. da je pobedila Real bila najveći Italijanski klub dok neko drugi ne bi osvojio ... Budalaštine ...

Inter je kao sto si rekao bio Grande Inter tokom 60-setih, i tokom 70-setih...Posle je bio dobar i u kalcu sa cuvenom nemackom trojkom i nakon toga stizu nesretne dvedesete za Inter,gde smo osvajali tri puta kup uefa i jos neke manje trofeje,ali to nije dovoljno za klub renomea Intera...
Nesretne su isključivo zbog Moratija, a ne zbog sudijske pomoći, jer Milan i Juve su tad bili prejaki i bili su odlični i u kalču i u LŠ ... Tada su klubovi iz kalča 7x zaredom igrali finale LŠ - Sampdoria, Milan 3x i Juve3x ... Inter koji je bio sprdnja tada u kalču je uzeo Kup UEFA 2,3 puta, i to ti dovoljno govori o jačini kalča ... Parma i Lacio su takođe uzimali evropske titule, i onda uporedi kalčo tada sa ovim ...

Ok ja se samo secam da si i ti prvo govorio kako Inter nema sanse u osmini finala LS,tek posle si promenio misljenje.I na kraju je Inter rutinski eliminisao Celzi..
Pa normalno da promeniš mišljenje ako sitacija tako nalaže ... Pre mi je Emerson bio najbolji def vezni na svetu, ali sam promenio mišljenje te mi je sada Jaja Ture, dok je jedno vreme bio Esijen ...

Da je rutinski baš i nije, ali su malo više zaslužili da odu dalje, i nisu bili podređeni kao ranijih godina ...

Naravno da nisu, daleko su arogantniji i bahatiji ... Ali dobro, razumem ih, tolike godine bez uspeha, gledanje kako Morati sjjebava klub su učinili svoje, i sad im ovo dođe kao raj ... Kao kad bi izgladnelom dao pun sto đakonija, ne bi on bio umeren i najeo se dovoljno, nego bi ždrao dok ne pukne ... Tako je sad situacija sa Interovom dominacijom - prividna a priča se o njoj kao da su najbolji klub u istoriji fudbala ...

Obojca su isti, čak Morati deluje podmuklije ... U jakom klaču Inter nema šanse da bude prvak i dominantan, jer u ovako oslabljenom oni strepe za titulu, gde nikad očajniji Juve ima šanse da izbori LŠ, gde Milan sa matorcima i trenerom početnikom ima šanse za titulu ...

Ne treba nikom dodeljivati, nego poništiti prvenstvo kako je bilo i predviđeno ... Interu treba oduzeti sledeće titule, jer su nepošteno izborene, jer ako su radili isto što i Juve, onda nisu ni trebali igrati Seriju, a zdrava logika kaže da ako nisu u Seriji A onda ne mogu ni da je osvoje, kao LŠ :D ...

Nema sanse da Morati deluje podmiklije,ovaj Modji em ima neku ruznu facu,na kojoj se vidi da je zao,em se tako i ponasa i uvek nekog napada...Uz posteno sudjenje itekako Inter ima sanse da bude dominantan.Pa nemoze Inter da bude svake godine sampion,zato se sad bore za titulu sa Romom i Milanom...Sa tim da Milan ne bi bio tu da ih malo sudije nisu pogurale...Inter i Roma igraju odlicno ove godine i zasluzuju da odluce kome ce pripasti skudeto...A Juventus uopste nema los tim,naprotiv,ali vam jednostavno ne ide...A za to su krivi vasi ljudi iz kluba...
Inter je zasluzeno osvojio titule prethodnih godina u kalcu,i ne zavaravaj se nekim tekstovima koje je pisao neki uplakani navijac Juventusa...:D

Već sam ti rekao zašto nije isti, kao što nije isto Realovo ispadanje iz 1/8 finala 6 godina za redom i kad bi to Valensiji npr. uspelo ... Nije isto zato što Real u tom vremenu uloži pola milijarde u ekipu, i od njih se očekuje da prođu (u ovom slučaju) ... E tako je bilo i sa Interom - ulagali su enormne pare a rezultata nigde, i zato su bili predmet sprdnje ...

U tih 30 godina, Juventus se 10-ak puta takmičio u LŠ, tako da je bilo i manje prilike da se osvoji, za razliku u ovom periodu od 20 godina, kad svake godine imaš priliku ... Jeste konkurencija jača, ali i veće šanse imaš, a pogotovu ako imaš odličan žreb, pa se svi veliki klubovi međusobno poizbacuju (kao npr. što je Porto imao sreće 2004-e) ...

Ne pričaj nebuloze, pa nisu Juveu i Milanu sudije pomagale 20 godina, nego se Juve tereti samo za 2 sezone ... I Inter je imao daleko veću sudijsku pomoć prethodne dve sezone, a to sad nikom ne smeta ...

Meni LŠ nikad nije bila primarni kriterijum, a Inter nikad nije po meni bio mali klub ... Velik da, ali manji od Juventusa i Milana i to nema veze sa LŠ, nego sa celokupnom istorijom ...

Kao što je Roma velik klub, ali manji od Intera ...

Već ti rekoh, nije LŠ jedini kriterijum, jer tada je bio drugačiji sistem takmičenja, manje novca, i manje je bila praćena, tako da bi onda Fiorentina npr. da je pobedila Real bila najveći Italijanski klub dok neko drugi ne bi osvojio ... Budalaštine ...

Nesretne su isključivo zbog Moratija, a ne zbog sudijske pomoći, jer Milan i Juve su tad bili prejaki i bili su odlični i u kalču i u LŠ ... Tada su klubovi iz kalča 7x zaredom igrali finale LŠ - Sampdoria, Milan 3x i Juve3x ... Inter koji je bio sprdnja tada u kalču je uzeo Kup UEFA 2,3 puta, i to ti dovoljno govori o jačini kalča ... Parma i Lacio su takođe uzimali evropske titule, i onda uporedi kalčo tada sa ovim ...

Pa normalno da promeniš mišljenje ako sitacija tako nalaže ... Pre mi je Emerson bio najbolji def vezni na svetu, ali sam promenio mišljenje te mi je sada Jaja Ture, dok je jedno vreme bio Esijen ...

Da je rutinski baš i nije, ali su malo više zaslužili da odu dalje, i nisu bili podređeni kao ranijih godina ...

Pa i Juventus je sigurno ulagao velike pare sve do 1985,a nisu bili sampioni Evrope...

To uopste nisu nebuloze,Juventusu i Milanu su sudije mnogo vise pomagale nego Interu u poslednjih dvadesetak godina...Kad se setim samo one 1998 godine,uostalom na kraju ste i bili kaznjeni zbog svih tih vetrova u ledja od strane sudija,ali tek 2006...Nema sanse da su Interu sudije pomagale ovde dve godine kao Juventusu prethodnih ko zna koliko godina...To me sad podseca na onu varijantu kad lopov nesto ukrade u selu i onda on prvi vice "drzte lopova" da bi skrenuo paznju sa sebe i svog lopovluka...E tako isto Juventus radi.Moralo je to izaci na videlo kad tad,kao sto si rekao pravda je spora ali dostizna...

Inter je u ravni sa Milanom i Juventusom,to su tri najveca kluba u Italiji,i tako je bilo oduvek.Samo sto je svaka ekipa imala period svoje dominacije...A sto se tice Rome ona jeste veliki klub ali samo u Italiji.Realno nemaju ni toliko skudeta a ni titule u Evropi da bi se nazvali velikim klubom u evropskim okvirima...

Devedesete su nesrecne za Inter zbog Moratija i zbog guranja Milana i Juventusa...Jesu Milan i Juvnetus igrali ta finala LS,ali tada je recimo premijer liga bila slabija nego danas.O tome smo vec pricali...Kad je premijer liga ojacala 2004 i prezuela primat,tada Juventus nije mogao dalje od cetvrtfinala Lige sampiona,a imali ste najbolji tim u istoriji kako vi kazete...Isto nije bilo ovako enormno jake Barselone...

Sto se tice Intera,ja sam te samo podsetio da si se i ti sprdao kako Inter nece proci osminu finala koga god da dobiju na zrebu.Na kraju smo eliminisali jednog od najtezig rivala...

Pa i Juventus je sigurno ulagao velike pare sve do 1985,a nisu bili sampioni Evrope...
Mnogo manje nego Itner gledajući srazmerno, no i pored tog najbitnijeg faktora kao što je neosvajanje titule Evrope, Juve je bio odličan u kalču ... Unači tvojom logikom, Inter je bio minijaturan klub od 89-e do 2006-e, i Samdoria, Lacio i Roma su daleko veći klubovi od njega u tom periodu ... Kao i FK Zimbru koji je bio šampion svoje zemlje (Moldavije) a Inter nije Italije ...

To uopste nisu nebuloze,Juventusu i Milanu su sudije mnogo vise pomagale nego Interu u poslednjih dvadesetak godina...Kad se setim samo one 1998 godine,uostalom na kraju ste i bili kaznjeni zbog svih tih vetrova u ledja od strane sudija,ali tek 2006...Nema sanse da su Interu sudije pomagale ovde dve godine kao Juventusu prethodnih ko zna koliko godina...To me sad podseca na onu varijantu kad lopov nesto ukrade u selu i onda on prvi vice "drzte lopova" da bi skrenuo paznju sa sebe i svog lopovluka...E tako isto Juventus radi.Moralo je to izaci na videlo kad tad,kao sto si rekao pravda je spora ali dostizna...[/QUOTE]ma naravno, da nije bilo sudija Juve boda ne bi video i to dvadeset godina ... Nije mi jasno samo zašto im sve te titule nisu oduzete, i kako je to izašlo na videlo tek posle dvadeset godina tlačenja Intera ...
Naravno, Interu sudije nisu pomagale nimalo, oni video klipovi što sam stavljao su fotomontaža, i nijedan klub nije sveti popout Intera ...

Sto se tice Intera,ja sam te samo podsetio da si se i ti sprdao kako Inter nece proci osminu finala koga god da dobiju na zrebu.Na kraju smo eliminisali jednog od najtezig rivala...
OK, onda ću sad da proenim poloču, i onda Inter nije zasluženo prošao jer su imali pomoć sudija ... Ako možeš da pričaš da su Juventusu pomagale dvadeset godina i da su Juveove titule plod krađe i muljanja, onda imaj bar malo obraza i kaži kako je Inter pokrao Čelsi i da je Čelsi trebao da ide dalje ...

Ja se više ne upuštam u dalju raspravu, ti tupiš jednu priču bez obzira na sve, i koje kog sagovornik činjenice da ti ostavi, ti ćeš i dalje pričati jedno te isto ... "Juve i MIlan su lopovi, Inter je svetinja, Juve i MIlan kradu, za Inter se greške slučajno događaju i bla bla bla" ....

Uz posteno sudjenje itekako Inter ima sanse da bude dominantan.Pa nemoze Inter da bude svake godine sampion,zato se sad bore za titulu sa Romom i Milanom...Sa tim da Milan ne bi bio tu da ih malo sudije nisu pogurale...
Kaži mi samo gde bi Inter bio da ih sudije nisu gurale prethodne 2 sezone?

A za to su krivi vasi ljudi iz kluba...
Inter je zasluzeno osvojio titule prethodnih godina u kalcu,i ne zavaravaj se nekim tekstovima koje je pisao neki uplakani navijac Juventusa...:D
Naravno Gari, sve ovo je plod mašte nekog novinarčića koji se usudio da dira svetinju, Inter je zasluženo šampion bez obzira na pomoć sudija a Milan ne bi bio tu da nemaju sudijsku pomoć ... Ko je onda ovde lud i uvodi dvostruke aršine?

Te iste tekstove si čitao 2006-e, ali tad je ih nije pisao uplakani novinarčić, nego je to bila kosmička istina koja dokazuje zaveru protiv Intera ... Vidiš, Juve je sve titule osvojio zasluženo, a kalčopoli su režirali uplakani Morati i uplakani novinari ...

Nova pobeda Intera u Ligi sampiona,peta uzastopna(Rubin,po dva puta Celzi i Cska),za plasman u polufinale lige sampiona:) Moskva je pokorena,isti rezultat kao u Milanu 0-1,lep gol Snajdera iz slobodnog udarca...Kontrolisali smo mec tokom celog vremena...Sad se treba okrenuti kalcu ceka nas vrlo bitan mec sa Fiorentinom.Ceka nas Barsa u polufinalu,to ce biti veliki mec,ali ne treba sad misliti o njima,jos je rano :)FORZA INTER!!!

Nema sanse da Morati deluje podmiklije,ovaj Modji em ima neku ruznu facu,na kojoj se vidi da je zao,em se tako i ponasa i uvek nekog napada...Uz posteno sudjenje itekako Inter ima sanse da bude dominantan.Pa nemoze Inter da bude svake godine sampion,zato se sad bore za titulu sa Romom i Milanom...Sa tim da Milan ne bi bio tu da ih malo sudije nisu pogurale...Inter i Roma igraju odlicno ove godine i zasluzuju da odluce kome ce pripasti skudeto...A Juventus uopste nema los tim,naprotiv,ali vam jednostavno ne ide...A za to su krivi vasi ljudi iz kluba...

Max maneken...
massimo-moratti.jpg

Naravno da je uplakani...

Navijači: "Lusio, onesposobi Mesija"
07. april 2010. | 11:56 | Izvor: Sportske.net

Navijači Intera aplauzima dočekali ljubimce na povratku iz Rusije. U centru pažnje Lusio, čovek koji bi mogao da sačuva Mesija...svim sredstvima.
U Interu su zadovoljni prolaskom u polufinale Lige Šampiona, ali su svesni da put do Madrida vodi preko aktuelnog šampiona Barselone.

Naravno pribojavaju se Mesija, ali navijači imaju rešenje.

U pitanju je Brazilac Lusio koji je oduševio ove sezone, po dolasku iz Bajerna.

„Lusio, ti povedi računa da Mesi bude onesposobljen“, vikali su navijači koji su noćas dočekali ekipu na aerodromu Malpensa. Brazilac se samo nasmejao, ali Mesiju neće biti lako, jer Samuel i Lusio stvarno ne biraju sredstva da zaustave rivala.

Deki i Murinjo: Inter konačno veruje!
07. april 2010. 11:18 > 11:23

"Ovaj Inter ima samopouzdanje, ima ispravan mentalitet, sazreo je i želi još. To su osobine koje krase svakog pretendenta na evropsku titulu".

Žoze Murinjo tvrdi da je Inter "potpuno transformisana ekipa", kada je u pitanju pristup mečevima Lige šampiona.

Veteran "neroazura" Dejan Stanković, koji je pre šest godina iz Lacija stigao na stadion Đuzepe Meaca, izjavio je da je to istina.

"Sada smo sigurni u svoje kvalitete, uvereni da možemo da stignemo još dalje, pa čak i do trofeja. Tačno je da je to promena u odnosu na prethodne godine", rekao je Stanković.

Murinjo je podsetio da će Inter u polufinalne duele sa Barselonom ući na krilima serije od pet pobeda.

"Ovaj Inter ima samopouzdanje, ima ispravan mentalitet, sazreo je i želi još. To su osobine koje krase svakog pretendenta na evropsku titulu. Možda je osvojimo, možda i ne, ali od sada pa nadalje, kada Inter zakorači u Evropu, to će biti potpuno drugačija priča", naglasio je Portugalac.

Njemu će to biti četvrto polufinale Lige šampiona.

"Jednom sam prošao, jednom ispao na penale, a jednom golom koji nije bio gol (aluzija na pobedu Liverpula od 1:0, kada lopta posle šuta Luisa Garsije nije prešla liniju). Videćemo..."

Inter i Barsa jesenas su se sastali u prvoj fazi takmičenja, kada je u Milanu bilo 0:0, a na Nou Kampu 2:0 za Katalonce.

"Nismo dobro prošli, ali to sada ne znači ništa. Naredne utakmice sigurno će biti drugačije", rekao je Stanković.

"U svakom slučaju, vreme je da malo skrenemo misli sa Lige šampiona i posvetimo se prvenstvu Italije", podsetio je reprezentativac Srbije na žestoku borbu sa Romom i Milanom, koja se rasplamsala posle serije Interovih kikseva.

Maradona: "Murinjo bolji od Pepa"
Selektor Argentine Dijego Maradona ocenio je danas da je trener Intera Žoze Murinjo bolji od kolege na klupi Barselone Pepea Gvardiole.

Barselona i Inter će se sastati u polufinalu Lige šampiona, a ovi rivali već su igrali početkom sezone u grupnoj fazi takmičenja. U Milanu je bilo nerešeno, dok je u Barseloni slavila domaća ekipa.

"U poslednje vreme Gvardiola je osvojio sve što je moglo da se osvoji i on je veoma zaslužan za te trofeje. Ipak, Murinjo je kompletniji trener, on je šef u svlačionici i zato biram njega", rekao je Maradona medijima u Argentini.

Maradona je kazao i da ga raduju odlične igre Lionela Mesija, ali je naveo da svoju veličinu treba da potvrdi i na predstojećem Svetskom prvenstvu.

"Leo je najbolji na svetu, on je simbol Barselone. Ipak, nisam siguran da je najbolji fudbaler svih vremena. Bio bih srećniji da osvoji titulu na Mundijalu, pa da onda ostane upamćen kao broj jedan", zaključio je Maradona.

Mesi je u dosadašnjem toku sezone odigrao 43 utakmice za Barselonu i postigao 39 golova.

Roberto Baggio: Inter ima mentalitet, igru i igrače koji mogu zaustaviti Barcu

NEKADAŠNJA zvijezda talijanskog i svjetskoga nogometa i bivši napadač Intera Roberto Baggio vjeruje da njegov bivši klub može nadigrati Barcelonu u dvije polufinalne utakmice Lige prvaka.

Nerazzurri su polufinale Lige prvaka izborili s dvije 1:0 pobjede protiv moskovskog CSKA i tako se nakon sedam godina čekanja progurali među četiri najbolje momčadi tog natjecanja.

"Očekujem prekrasan polufinale, ogled dviju sjajnih momčadi prepunih talentiranih nogometaša. Bit će to dva komplicirana meča, a uzme li se u obzir to da je Barcelona branitelj naslova i sve što je pokazala kroz dosadašnju sezonu rekao bih da su Katalonci favoriti", veli Baggio, no ne ostavlja svoj bivši klub bez izgleda.

"Inter mi se čini kao momčad koja ih može zaustaviti. Imaju igrače, igru i mentalitet koji bi Guardiolinoj momčadi mogao nanijeti probleme."

Inter će Barcelonu na San Siru ugostiti 20. travnja. Uzvrat na Camp Nouu igra se osam dana kasnije.

Pomoćni sudac s Fiorentinom slavio pogodak Interu?!

U 33. KOLU talijanske Serije A nogometaši Intera su upisali još jedan kiks, koji Roma može kazniti u nedjelju, te će u slučaju pobjede protiv Atalante preuzeti prvo mjesto na ljestvici.

Inter je odigrao kod Fiorentine 2:2 iako je devet minuta prije kraja poveo sa 1:2 pogotkom Kamerunca Eto'a. No, već u idućem napadu su domaći igrači izjednačili nakon kornera, kada je Danac Per Krøldrup najbolje reagirao u gužvi nakon kornera.

Tom pogotku su se veselili mnogi. Navijači i igrači Fiorentine, pa navijači Rome i Milana koji se i dalje nadaju da baš njihovi miljenici mogu pobijediti u borbi za naslov prvaka Serije A. No, radovao mu se i pomoćni sudac samog ogleda na Artemio Franchiju Nicola Ayroldi.

Kada je trener Intera Jose Mourinho vidio reakciju pomoćnika, prenerazio se, a ovaj mu je, navodno, uzvratio riječima:

"Mogu raditi što god hoću."

Inače, njih dvojica se ne podnose od utakmice u prosincu prošle godine (Bologna - Inter 1:3), kada je Ayroldi svojim mišljenjem uvjetovao crveni karton Maiconu.

"Ha, čujte, možda se radovao zbog Fiorentine. Možda zbog Rome, a možda zbog sebe samoga", uz smiješak je komentirao Marco Branca, direktor Intera, ovaj čudan potez pomoćnog suca.

Branca: Bit ćemo prvaci!

U nedjelju bi se moglo dogoditi ono što je bilo posve neočekivano prije samo nekoliko tjedana. Naime, pobijedi li Roma na svom Olimpicu Atalantu, preuzet će prvo mjesto na ljestvici s jednim bodom prednosti u odnosu na Mourinhovu momčad.

"Izgubili smo koncentraciju, što drugo da kažem. Da, mogu reći da smo ponovno izgubili koncentraciju. Ponavljaju nam se takve stvari u posljednje vrijeme često u Seriji A", rekao je Branca, te nastavio:

"Nije problem što igramo na tri fronte i što imamo ubitačan ritam igranja. Mi smo Inter i moramo biti najbolji što možemo u svakom trenutku. Naravno, ne možemo baš svaku utakmicu odigrati genijalno, ali ne moramo niti primati nesmotrene pogotke zbog kojih gubimo važne bodove. No, i dalje mislim da će sve dobro završiti za nas. Bit ćemo prvaci"

Back