Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
U petak je žreb, i mislim da više ne važe nikakva pravila nego svi u jedan bubanj pa izvlači ...Znaju li se parovi cetvrtfinala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U petak je žreb, i mislim da više ne važe nikakva pravila nego svi u jedan bubanj pa izvlači ...Znaju li se parovi cetvrtfinala?
Eto´o poručuje: Mi smo momčad velikih šampiona koja će pokoriti Europu
Tekst: Totaslport
Foto: AFP
STRIJELAC pobjedničkog gola za Inter u 1:0 pobjedi nad Chelseajem u Londonu, zahvalio je suigraču Wesleyju Sneijderu na sjajnim loptama i otkrio da se sa zadovoljstvom žrtvovao za momčad.
"Trener mi je dva dana prije utakmice rekao da ću igrati bočno u napadu i da ću morati više defenzivno raditi. Bila je to žrtva za momčad koju sam morao podnijeti i nakon svega mogu samo reći da sam jako sretan, kao što smo svi skupa", rekao je 29-godišnji Kamerunac, koji je igrao bočnu poziciju u veznom redu zajedno s Pandevom na drugoj strani, dok je u ulozi središnjeg napadača bio Diego Milito.
"Inter je momčad velikih šampiona koja, kad igra kao što je igrala večeras, može pobijediti na bilo kojem stadionu u Europi."
"Wesley Sneijder je za nas vrlo važan igrač. Večeras me gurnuo u dvije sjajne prilike. Prvu sam upropastio donijevši lošu odluku, drugu nisam smio."

Treba uzeti u obzir da Anćeloti vodi ekipu čiji kostur i danas čine igrači koje je Murinjo ne tako davno trenirao i to veoma uspješno...ako je za to vrijeme provalio njihove kvalitete, a morao je, da bi ih što bolje uklopio u tim, provalio je i nedostatke...i u ovom dvomeču samo to iskoristio.
U ovom trenutku nijedna ekipa ne bi na ovaj način, sa dvije pobjede, izbacila Čelzi osim ekipa koju vodi Murinjo. A to je ove sezone Inter.

Ajde red bi bio da bar jednom odbranite cast Kalca.
Navijam da Arsenal osvoji zbog Wengera, a posle za Inter.

Sve to stoji,ali opet jako je tesko pobediti Celzi u dve utakmice zaredom,pogotovo u Londonu.Inter je tek druga ekipa koja je dobila na Stamford Bridzu Celzi u poslednjih ne znam koliko godina,posle one strasne Barse iz 2006.
Murinjo je postavio odlicnu taktiku i voleli ga ili ne,nemozete da mu osporite trenersku velicinu.Jeste on i malo precenjen,i prgav,sve to stoji,ali da je vrhunski trener-jeste![]()
Dobro je da smo spasili cast kalca i nadam se da cemo tako nastaviti,ako Bog da do finala!!!Steta sto Fiorentina nije prosla u cetvrtfinale,jer mislim da su to zasluzili.Onda bi kalco imao dva predstavnika,kao i englezi kojima ostaje Mancester i Arsenal.Samo da nas malo posluzi i sreca u zrebu i mozemo daleko...

U petak je žreb, i mislim da više ne važe nikakva pravila nego svi u jedan bubanj pa izvlači ...
Ma čitam sad po netu da su mnogi proglasili Inter i za glavnog favorita u LŠ-a, i malo su poleteli posle ove pobede, kao da se zaboravlja potpuna nemoć na Kamp Nou ...To je po meni dobro,ako nema povlascenih.Ipak voleo bih da Inter izbegne Barsu i Mancester...
Ma čitam sad po netu da su mnogi proglasili Inter i za glavnog favorita u LŠ-a, i malo su poleteli posle ove pobede, kao da se zaboravlja potpuna nemoć na Kamp Nou ...
Mada ako ih posluži žreb i izbegnu Barsu pre finala, sve je moguće ... Osim drvenog šporeta naravno...
Slazem se da su malo poleteli posle eliminacije Celzija,ali ipak sem Barse,i sad Intera,niko ih nije dobio u Londonu od kad je pocela Abramoviceva era...Viola je stvarno gledajuci svih 180 minuta sa bavarcima ostavila (znatno) bolji utisak i prava je steta sto Italija gubi dragocene bodove od glavnog konkurenta za pravo na 4 tima u LS na taj nacin (citaj sudijskom greskom).
Sto se Intera tice ako ovako nastavite sreca vam nece biti potrebna. Voleo bih da iz vec pomenutih razloga pregazite Bayern u cetvrtfinalu![]()
Ali nije lako drzati takvu formu konstantno...Videcemo zavisi i od zreba, i od dosta stvari...Inter ima predobre igrače da bi bio svrstan u autsajdera, ali opet, nisu ni iskusni da bi bili svrstani u najveće favorite ... Oni jesu zasluženo prošli Čelsi (pre svega iz razloga što Čelsi nije ništa pokazao, a Inter odigrao onoliko koliko treba, ništa spektakularno), ali pitanje je šta bi bilo da su dobili onaj penal nad Kaluom ... Ne bih sad ovaj dvomeč uzimao kao reper Interove snage i konačne ocene, nego treba videti da li i četvrt-finale mogu da ozbiljno odigraju ...Pa ja sam primetio da odredjeni deo ljudi sada svrstava Inter medju favorite za Ls,ali isto tako sam primetio da dosta ljudi i dalje podcenjuje Inter...U fazonu da nemaju sanse...A neka samo nek nas i dalje podcenjujuTako su tvrdili i pre osmine finala,pa smo videli sta je bilo.
Razvalio ih je Siti relativno skoro, tako da vam je Mančini samo olakšao zadatak ... Lepo je načeo Čelsi i učinio uslugu bivšem klubu, jer je pokazao da su ranjivi i da nisu nedodirljivi kako ih mnogi mediji prikazuju ...Slazem se da su malo poleteli posle eliminacije Celzija,ali ipak sem Barse,i sad Intera,niko ih nije dobio u Londonu od kad je pocela Abramoviceva era...
Barsa, Mančester, Bajern/Inter, Arsenal, Bordo, Lion, CSKA ... Tim redom bih ja poređao favotite, i drago mi je da su ekipe raznovrsne, da ne gledamo više samo Engleze ... 2 engleske, 2 francuske, i po jedna italijanska, nemačka, ruska i španska ekipa ... Odavno nije bilo tako raznovrsno ...Po meni su se dva favorita izdvojila,a to su Barsa i Mancester.Ostali manje vise imaju podjednake sanse
Inter ima predobre igrače da bi bio svrstan u autsajdera, ali opet, nisu ni iskusni da bi bili svrstani u najveće favorite ... Oni jesu zasluženo prošli Čelsi (pre svega iz razloga što Čelsi nije ništa pokazao, a Inter odigrao onoliko koliko treba, ništa spektakularno), ali pitanje je šta bi bilo da su dobili onaj penal nad Kaluom ... Ne bih sad ovaj dvomeč uzimao kao reper Interove snage i konačne ocene, nego treba videti da li i četvrt-finale mogu da ozbiljno odigraju ...
Razvalio ih je Siti relativno skoro, tako da vam je Mančini samo olakšao zadatak ... Lepo je načeo Čelsi i učinio uslugu bivšem klubu, jer je pokazao da su ranjivi i da nisu nedodirljivi kako ih mnogi mediji prikazuju ...
Barsa, Mančester, Bajern/Inter, Arsenal, Bordo, Lion, CSKA ... Tim redom bih ja poređao favotite, i drago mi je da su ekipe raznovrsne, da ne gledamo više samo Engleze ... 2 engleske, 2 francuske, i po jedna italijanska, nemačka, ruska i španska ekipa ... Odavno nije bilo tako raznovrsno ...
Dobro smo prosli na zrebu.Inter-CSKA igraju.
PS
Ako Inter prodje,igrace sa Barcelonom ili Arsenalom.