FC Barcelona

@Vlade 2009/2010 ce se igrati finale na Realovom stadionu...
A Barsa ima 18. osvojenih primera do sad...
p.s. I sta sam ono htio da dodam...a da, Celzi ce prvi doci do osvojenih 10 Liga sampiona;)

@Vlade 2009/2010 ce se igrati finale na Realovom stadionu...
A Barsa ima 18. osvojenih primera do sad...
p.s. I sta sam ono htio da dodam...a da, Celzi ce prvi doci do osvojenih 10 Liga sampiona;)

e znao sam da Barsa nema vise od 20 titula sigurno:!:
a Celsi je bio nadomak osvajanju 1 Lige Sampiona ali ipak nista nije bilo,sledeci put vise srece

Moderatore nordic
Real ce igrati barem polufinale Lige Sampiona sledece sezone a taman onda tamo one sezone kao domacin finala uci u finale ,a ako real udje u finale te sezone titula je skoro njihova

nego mnogo smo otisli u buducnost

Benzema i Ibrahimovic u Barsa:?::!: *nije nesto Ibrahimovic* mada ove sezone je kao igrao malo neki futbal
nesto ne verejum u taj tandem
bolje je za barsu da dovede samo Benzemu i da ima posle francuski tandem HENRY & BENZEMA (i taman Henry da igra levog napadaca a Benzema desnog ,prodaju Eto'a i to je to)ali nikako da Henry igra neko levo krilo blizu napadacima jer se slabije tu snalazi nego kao klasican napadac jer se i videlo u arsenalu

Poslednja izmena:
nego prelazak Ronaldinha se nesto stisao
da ipak ne ostane na Kamp Nou??

cujem zainteresovani klubovi za Ronaldinha do sada su bili:
1.Milan
2.Inter (pre ,da li je i sada>>? ne verujem) i bolje da i ne ide tamo
3.Manchester City
4.Fenerbakche :-)) e tamo da ode i da se preksti cela Srbija
da li ima jos neki klub da je zainteresovan nisam siguran

"pa Zvezdu drzi jedini milijarder u Srbiji (Miskovic) nek malo isprazni dzepove i kasice i neka da ponudu Barsi od 50m ,kakva bi to bila senzacija,Zvezda bi bila Zvezdicina" :-)
ovo sam se je malo zezao ,
znamo svi da covek ako bude isao negde to ce biti Italija ili Engleska a sa obzirom da ga jaci klubovi iz Engleske ne traze mislim da je njegova stvar oko prelaska u Milan skoro gotova!

Liverpool ima 5

Tores nije dovoljan

5 eto jedna vise
Tores je glavni strelac ne znam sta tu nije jasno,uglavnom Liverpool bez Gerrarda i Torresa bi bio klub koji ne bi igrao ni Uefa Cup,mada mnogo me i briga za Liverpul i engleske klubove

EURO 2008 pocinje u subotu
spanci super sastav imaju, italijani poceli nesto dosta da se koskaju na treninzima *cassano glavni krivac*
francuzi imaju dosta mlad sastav sto je dosta dobro
te 3 reprezentacije su po meni glavni kandidati za titulu,mozda i nemacka ima malecke sanse,portugal skoro nikakve mada imaju slabiju grupu,mozda se i holandija umesa ako italija ili francuska nesto .....

Poslednja izmena:
5 eto jedna vise
Tores je glavni strelac ne znam sta tu nije jasno,uglavnom Liverpool bez Gerrarda i Torresa bi bio klub koji ne bi igrao ni Uefa Cup,mada mnogo me i briga za Liverpul i engleske klubove

EURO 2008 pocinje u subotu
spanci super sastav imaju, italijani poceli nesto dosta da se koskaju na treninzima *cassano glavni krivac*
francuzi imaju dosta mlad sastav sto je dosta dobro
te 3 reprezentacije su po meni glavni kandidati za titulu,mozda i nemacka ima malecke sanse,portugal skoro nikakve mada imaju slabiju grupu,mozda se i holandija umesa ako italija ili francuska nesto .....

znam da bez njega ne bi uradli nista ali sam Fernando Tores ne moze doneti Ligu Sampiona... Liver ima i vrhunskog kapitena a tu se prica uglavnom zavrsava. treba im jos takvih igraca,ako naravno ostane nesto nakon Barsine kupovine :wink:

oohooo
Daniel Alves u Barsi za 32m eura (najskuplji odbrambeni igrac)

krenula polako Barsa da menja sastav !!!

Daniel Alves ---kakva masina od igraca .Prosto obozavam da ga gledam kako probija po desnoj strani i kako cima igrace u spanskoj ligi.Trebalo je da dodje u Celsi jos prosle god ali....Neka vam je sa srecom.Barselona ionako igra leprsav i atraktivan fudbal,, sa njim ce da bude tek razbijanje i kombinovanje.

Nadam se da ce se novi igraci koje je Barca dovela uklopiti u igru i atmosferu kluba i da ce uspeti da naprave dobre rezultate...Je l` zna neko sta je sa Ronaldinhom?Nisam cula nikakve novosti u vezi njega...

Daniel Alves ---kakva masina od igraca .Prosto obozavam da ga gledam kako probija po desnoj strani i kako cima igrace u spanskoj ligi.Trebalo je da dodje u Celsi jos prosle god ali....Neka vam je sa srecom.Barselona ionako igra leprsav i atraktivan fudbal,, sa njim ce da bude tek razbijanje i kombinovanje.

nema Daniel Alves je igrac o kome ne treba mnogo komentarisati ,dovoljno ga je samo gledati kako igra,kompletan igrac,veoma slican Essienu,iskreno takvi igraci su uvek mnogo cenjeni
super sto je otisao u neki jak klub
imao je dosta opcija da ode posto ga je pola Evropskih klubova trazilo i mislim da je napravio najbolji izbor jer ta njegova pozicija je slobodna u Barsi,a najozbiljniji kandidat je bio Real ali oni vec imaju SERGIA RAMOSA na toj pozociji pa su odustali

Barsa je za sada dobro kupovala
sada malo da se bace na napad i sredinu (cujem dosta se prica o prelasku Trezegea u Barsu?!!)

Nadam se da ce se novi igraci koje je Barca dovela uklopiti u igru i atmosferu kluba i da ce uspeti da naprave dobre rezultate...Je l` zna neko sta je sa Ronaldinhom?Nisam cula nikakve novosti u vezi njega...

ostale su opcije Milan i Man.City
trenutno je vise zainteresovan Man.City koji je spreman da ponodi za R10 igraca do 45m eura

Ja sam cuo da ManCity nudi 15 miliona funti za njega....:think::nono:

to nisam cuo,mozda ali su to veoma male pare da bi ga Barsa dala,otici ce on najverovatnije ali mislim da minimalna suma za njegovog odlazak mora da bude barem 30,35m inace ce ga Barsa zadrzati:!:

Прича се да ће у Манчестер Сити!:neutral:
pominje kao varijanta
mada pre neki dan JO igrac CSK Moskva je presao u Man.City za 20m eura
*malo vise mozda 23m zbog funti koje se koriste u Engleskoj*

nema Daniel Alves je igrac o kome ne treba mnogo komentarisati ,dovoljno ga je samo gledati kako igra,kompletan igrac,veoma slican Essienu,iskreno takvi igraci su uvek mnogo cenjeni
super sto je otisao u neki jak klub
imao je dosta opcija da ode posto ga je pola Evropskih klubova trazilo i mislim da je napravio najbolji izbor jer ta njegova pozicija je slobodna u Barsi,a najozbiljniji kandidat je bio Real ali oni vec imaju SERGIA RAMOSA na toj pozociji pa su odustali

Barsa je za sada dobro kupovala
sada malo da se bace na napad i sredinu (cujem dosta se prica o prelasku Trezegea u Barsu?!!)

:eek:

PORKE :eek:? (nadam se da je to na pozitivan nacin?)

dobro ja sam uvek bio realan(skoro) jedino u par puta kada se nisam bas slagao sa pojedinim misljenjima ali to je to,
a da ne pominjem one sa kojima sa malo vodio jaci razgovor(bilo proslo)

Chelsea koje igrace juri??
Dos Santos sam cuo da su jurili ali im ga je preoteo Totenham
Aguero,Kaka oni se nesto pominju neki igraci iz Barse tipa Xavi ,bas zvucniji igraci
imate sansu samo za Aguera ako ga neko ne uzme pre Celsija

Sto se tice Kake bio bi najsrecniji kada bi otisao u Real ali su sanse za to minimalne i mislim da je uprava Reala odustala jer prosle godine su ga bas jurili da dovedu i nisu uspeli a ove sezone su zinuli i izgleda da ce da dovedu C.Ronalda (kako se prica 85m eura)
ali dobro Ronaldo je ovu sezonu odigrao veoma dobro,i proslu je bio dobar ali je onda Kaka bi najbolji i zato je dobio nagradu za najboljeg igraca,tako da po svemu sudeci da nagrada ove godine ide portugalcu a i nije imao konkurenta

Дани АЛвеш ! каква сјајна замена за Замброту и Олегера Пресаса..
Силвињо је продужио уговор за још 1 годину. јес да има 34 године ал` стварно зна да буде пробојан по левој страни, и као измена (офанзивни бек) ће бити добродошао...
..
Пуштање Дос Сантоса је велика грешка и Тотенхем је ту направио одличан уговор по мом мишљењу за много мање пара него што тинејџер из Мексика стварно вреди..
...Солидна сума новца је отишла у Виљареал за 21год. дефанзивца Касераса (Уругвајац) уговор на 4 године-.. . надам се да ће се исплатити

Back