GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
i od najjacheg postoji jachi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tokan:Да али, ово је Србија, овде ти дође то све нормално...Шпанија, Европа то је већ друго, мислиш ти да би Челзи, Милан и остали који су по причама остали оштећени седели скрштених руку да имају исте информације које си пишу на овом форуму. Није то наша јадна лига, где 2 клуба раде све, а остали ћуте јер несмеју ништа да кажу.
Što? 3:1 nije mnogo.trick-trick:al mi lepo pochela nova god:mad::mad:
v.v.ilic:Što? 3:1 nije mnogo.![]()
smesan siZzZzZz:I noge i ruke!
bolje se nadaj danas kad bude igrao Milan da pobedi68Charger440+6:Ja se nadao petardi.
Zasluzena je, prosle godine su igrali najlepsi fudbal.A Milan je trebao u drugu ligu ove sezone pa bi Zvezda igrala u LS68Charger440+6:Nije samo jedan sudija u pitanju. Kako nikada nisu napravili greske u te 3 utakmice u korist Barceloninog protivnika?
Barcelona kao klub nema veze sa tim, ali je glupo govoriti da je njihova titula zasluzena, jer nije.
Sta je danas realno , redovno me smori tvoj Milan na tiketima zadnje vreme68Charger440+6:Igramo protiv Redjine i to kod kuce. Zar nije realno ocekivati pobedu?
Meni je vaznije da New England sutra pobedi San Diego.

Ne , ali se fudbal igra za publiku, mene smaraju ekipe koje se brane68Charger440+6:Jeli to uvedeno novo pravilo u kome pise da tim koji igra najlepsi fudbal je ujedno i tim koji mora osvojiti Ligu sampiona pod svaku cenu?
Bravo za ovo si zasluzio jedan bambi68Charger440+6:Pa postoji veoma jednostavno resenje za taj problem - nemoj se kladiti na utakmice AC Milana.
bob marley:Ne , ali se fudbal igra za publiku, mene smaraju ekipe koje se brane