FBiH obustavila saradnju sa RS!

Pa pazi,moze se reci i da se Srbija nije dovoljno mijesala...jer da jeste,ne bismo mi imali rat i ne bismo svi mi Srbi isli putem kojim sad idemo?
Dakle,ja mislim da je mijesanje Srbije bilo nedovoljno.Srbija se trebala VISE mijesati da zastiti svoj SRPSKI narod.
To njeno nemijesanje je i dovelo do rata i progona Srba.
I ja imam vise razloga da budem kivna na tebe,nego ti na mene,a ipak nisam.
Sta mislis zasto?
Србија се никад није нешто много мијешала, па је сулудо очекивати да се нешто промијенило, сутра да се нешто деси опет би било исто, не разумијем зашто вам је проблем да то схватите, зашто не учите из прошлости. Треба заборавити Србију, нека њих тамо нека раде шта хоће, ми требамо да видимо шта је најбоље за нас, а не да се водимо неком патетиком везаном за Србију.

U mojim ranim forumaskim danima bila sam cesce na pdf politika...i tad je glavni trol bio nekakav fanatik,zaboravila sam mu nik, koji je smarao sa citatima iz Kurana i pravednom borbom Bosnjaka.
Sad iz ove perspektive vidim da je taj bio mala maca spram ovih danas.😂
Kasnije sam samo s vremena na vrijeme bacala pogled ovde,ali se ne sjecam ovakvih drilovanja.
Srbi preko Drine su postojali i prije,Vucic je bio predsjednik i ranije...ali ovo bacanje drvlja i kamenja na njih je ipak skorasnjeg datuma.
Da li je neko ukapirao da bi Vucicevo porijeklo bilo bas pogodno da se jednim udarcem ubiju dvije muve,pod parolom smjenjivanja istog,ne znam.
Evo sad lapsi toboze brine za Srbe iz RS,jer je Dodik lopov.
Bio je on lopov i prije ovog cirkusa sa pokusajima rusenja RS,pa gdje ste bili dusebriznici?
Nego bas sad,kad lopov veci od njega hoce da ga smijeni.
Nismo sve shvatili na vrijeme, zato sada i ko zna koliko još ćemo da plaćamo za vlastitu glupost. Nešto ćemo i da popravimo u svemu ovome, ali smo trajno oštećeni u svakom slučaju.

Србија се никад није нешто много мијешала, па је сулудо очекивати да се нешто промијенило, сутра да се нешто деси опет би било исто, не разумијем зашто вам је проблем да то схватите, зашто не учите из прошлости. Треба заборавити Србију, нека њих тамо нека раде шта хоће, ми требамо да видимо шта је најбоље за нас, а не да се водимо неком патетиком везаном за Србију.
Ne znam zasto mislis da ja to ne shvatam.
Ali isto tako shvatam da mi tj.RS nikako ne mozemo biti samostalni u smislu da vodimo svoju politiku nezavisno od zelja Srbije.
Nikad to nije bilo moguce u istoriji,pa sigurno nece ni sada.I to nije nista lose dok svi Srbi zele dobro svim Srbima tj.dok je ta politika u interesu Srba.
Ali zamisli da su ovakvi ko mistik neka vlast...😂
Isto tako Hrvati iz BiH nikad ne rade nista bez uplitanja Hrvatske.
Ali za razliku od Srba ,neces naci nijednog Hrvata kome to smeta.

Ne znam zasto mislis da ja to ne shvatam.
Ali isto tako shvatam da mi tj.RS nikako ne mozemo biti samostalni u smislu da vodimo svoju politiku nezavisno od zelja Srbije.
Nikad to nije bilo moguce u istoriji,pa sigurno nece ni sada.I to nije nista lose dok svi Srbi zele dobro svim Srbima tj.dok je ta politika u interesu Srba.
Ali zamisli da su ovakvi ko mistik neka vlast...😂
Isto tako Hrvati iz BiH nikad ne rade nista bez uplitanja Hrvatske.
Ali za razliku od Srba ,neces naci nijednog Hrvata kome to smeta.
Наравно да неће бити могуће ако сами себи говоримо да није могуће. Зашто би се неко помирио са тим да буде монета за поткусуривање тамо неког другог коме је стало само до његовог интереса. Најбољи примјер је Крајина гдје се калкулисало и на крају су ти људи остављени на цједилу, ваљда је то требао бити трансфер за Косово, а видимо шта се и са њим десило и какав је став према тим људима, погледај какво је само пљување овдје на форуму било по малој Павлини, дно дна.

Наравно да неће бити могуће ако сами себи говоримо да није могуће. Зашто би се неко помирио са тим да буде монета за поткусуривање тамо неког другог коме је стало само до његовог интереса. Најбољи примјер је Крајина гдје се калкулисало и на крају су ти људи остављени на цједилу, ваљда је то требао бити трансфер за Косово, а видимо шта се и са њим десило и какав је став према тим људима, погледај какво је само пљување овдје на форуму било по малој Павлини, дно дна.
Zato i pistoji uslov u mojoj recenici...ako je politika u interesu svih Srba,a ne samo nekih.

Ne treba se uzbuđavati što reko Šojić. Prvo oni su ogromna manjina u narodu. Glasna ali manjina. Drugo pojedini i ne misle to što pišu. Ali tjeraju inat. Tako da...

То прво себи реци !

А када гласаш за Вучића, мало размисли о свему и раздору који правите !

И не брани сопствену светину када ми кажу да сам Усташа.

Ипак сам ја био добровољац у рату против Усташа 90-тих, а ови твоји другари нису као ни ти !!!!
(да ли је ово јасно или треба да понављам?)

Криминалци и лопови по клановима не могу бити патриоте.

Они прво штите своје крими фамилије, своје послове, своје контакте, изворе, позиције, тек онда штите своје кланове и чланове, своје партије, па тек ако се то уклопи са општим и јавним интересима, штите своју државу и друштво. Патриотизам је на крају.

Poslednja izmena od moderatora:
Ало Српскијанче или Србчине, Како сам сад Турчин када ме лимунада прозвала да сам Усташа, боске Анђелчић-Ђаволчић ме бановао

--
Нема горих капиталиста од бивших комуњара, јер капитал им долази из буџета Србије, тако и за Додика, тако и за Вучића. је6али вас кланови и криминалци!

Ускоро се поздрави са својим клановима, биће демонтирани ... :kafa:

скип ... :kafa:

Они прво штите своје крими фамилије, своје послове, своје контакте, изворе, позиције, тек онда штите своје кланове и чланове, своје партије, па тек ако се то уклопи са општим и јавним интересима, штите своју државу и друштво. Патриотизам је на крају.

Овде на форуму има 7-8 неморалних особа којима ово не може бити јасно - јер не врлином овако расуђују крезубосрпскијанци и крезубосрбијанци: "ко удари на клан ударио је и на народ."

Јавна ствар 0 бодова - Приватна ствар 100 бодова

--
Јадни и недостојни саговорници ... :kafa:
Pometi ti prvo ispred svoga praga!
Tek onda mozes drugima da drzis lekcije o moralu.

То прво себи реци !

А када гласаш за Вучића, мало размисли о свему и раздору који правите !

И не брани сопствену светину када ми кажу да сам Усташа.

Ипак сам ја био добровољац у рату против Усташа 90-тих, а ови твоји другари нису као ни ти !!!!
(да ли је ово јасно или треба да понављам?)
Ti naravno znaš gde ( i da li uopšte ) glasam u Srbiji. I za koga.

Са овим се слажем у потпуности.

А јел волиш каранфиле? Пера Митић не воли дјевојке које не воле каранфиле.🤣
Ја се предано трудим да увјерим своје сународнике да се опамете и одбаце сваку помисао на уједињење са вама, још нам само то треба.😉

ne volim karanfile. :mrgreen:
znam da ti nisi za ujedinjenje. ne mozemo mi da funkcionisemo zajedno, a ni nama ne trebaju problemi iz bosne. ali, na 4umu iima onih koji bi hteli ujedinjenje po svaku cenu.

To sto ti znas si vec pokazala.😉
Ja se takvim znanjem ne bih ponosila.
Ali nismo svi isti.

to je tvoja sramota, ne moja. :lol:

Није то баш тако једноставно, сем тога није се мијешала Србија већ тадашња крња Југославија која је реално имала свако право па чак и обавезу да се мијеша, како правно, тако и морално. Ево хајде нека се покуша одвојити Каталонија од Шпаније или Ирска од Велике Британије, па ћеш видјети шта ће бити, свака иоле озбиљна држава ће се борити против сецесионизма. Само је проблем што ми нисмо имали никаквих савезника.

stvar je u tome sto jugoslavija nikada nije trebalo da nastane..dakle ni kraljevina, jos manje fnrj, zatim sfrj. bosna je s druge strane oduvek bila nicija zemlja, prelazio je svako ko je hteo i kako je hteo. bilo je 6 republika sa jasnim granicama. srbija je trebalo sebe da cuva u toj krnjoj jugoslavioji, a ne da se gura tamo gde nije trebalo. za bosnu ne znam kako bi se zavrsilo da se srbija uopste nije umesala, nego da smo gledali svoja posla. ali svakako bi doslo do podele unutar bosne.

Pa pazi,moze se reci i da se Srbija nije dovoljno mijesala...jer da jeste,ne bismo mi imali rat i ne bismo svi mi Srbi isli putem kojim sad idemo?
Dakle,ja mislim da je mijesanje Srbije bilo nedovoljno.Srbija se trebala VISE mijesati da zastiti svoj SRPSKI narod.
To njeno nemijesanje je i dovelo do rata i progona Srba.
I ja imam vise razloga da budem kivna na tebe,nego ti na mene,a ipak nisam.
Sta mislis zasto?

to s tvoje tacke gledista, jer tebi je odgovaralo da se srbija mesa. s moje tacke gledista mi smo stradali zbog vas.

upravo to vi treba da se osamostalite i zivite kao zasebna drzava. da radite na tome, a ne da ocekujete od nas da se uplicemo u vasa pitanja, jer nije bas kao da zelimo svi to.

:rotf: Koslav i ti ste baš reprezentatvni!

Ujedinjenje ili smrt!!! Ravna Gora pobediti mora.

on je realan, za razliku od tebe. nama ne trebate, jer biste doneli svoje probleme nama, kao da mi nemamo dovoljno sopstvenih. ja vas posmatram, kao problematicni element. sutra da se pokrvite sa muslimanima...opet, jel trebamo mi ovde da stradamo...opet. rekoh radite na svojoj drzavnosti, odskakucite od nas. :lol:

on je realan, za razliku od tebe. nama ne trebate, jer biste doneli svoje probleme nama, kao da mi nemamo dovoljno sopstvenih. ja vas posmatram, kao problematicni element. sutra da se pokrvite sa muslimanima...opet, jel trebamo mi ovde da stradamo...opet. rekoh radite na svojoj drzavnosti, odskakucite od nas. :lol:
Ti ćeš prva u rov da gađaš Velušiće, tamo nema srpskog življa mnogo. :cmok:

Back