FBiH obustavila saradnju sa RS!

Ajd jos i tebi da odgovorim prije nego odem u krpe...Tvoj idol je totalno bezveze! 😂
Ali totalno! 😂
Smarac,neduhovit,bez harizme i bilo cega dopadljivog u svom izlaganju.
Aleksije je jedan od rijetkih smirenih i zdravorazumskih forumasa.
Nijednu rijec viska nema.Svaka mu je na mjestu.
A ako mislis da je mene pozvao u pomoc,reci cu ti da se varas.Nije.
Nego je neko morao da lupi šakom o sto i prekine ono,da izvineš , kurcevo preseravanje.
Sve ima granice trpljenja!😂

:rotf:

Шта ти хоћеш да ти дам?😁
Немој само тражити да ти читам оне новеле од којих код тебе и куртза креће егзалтација.
Propali skroz. Ovaj Kuroslav bulazni, a Aleksije se silom smije!
Čita li vam gazda ove uzastopne poraze na forumu. Ako je pročitao ne treba da se ustručava, neka momentalno traži pare nazad. :rotf:

bosancerosi...necete se vala uvaliti u bg, iako vam je to jedini zivotni cilj :lol:
Полако, немој одмах тако у старту, знаш какви смо ми Босанци, на прву букве и међеди, а унутра једно велико срце,
Свако јутро око моје,
Кухам кафу за нас двоје...🤣

ti si sva tugaljiva, al mi te nije zao.

Nemoj misliti da i ja ne pamtim onu tvoju kletvu za kvadriplegicara.
Dvadeset godina sam na ovom forumu i svasta sam cula i vidjela, ali takvu zlobu kao iz te tvoje recenice...nikad.
Bila sam prosto zapanjena tolikom kolicinom ogavstine,nicim izazvane, koja moze proizaci iz necijih usta.Ne znam kako da mi neko nije simpatican,to mu ne bih mogla ni reci,ni pozeljeti,ni smisliti.I drago mi je zbog toga!
To cak nije bilo ni na pdf politika pa da se kaze da je proizvod politickih neslaganja.
Dotle sam te smatrala za normalnu jer si imala prilicno ok komunikaciju.
A sad se dalje mozes nastaviti praviti fina.

Dvadeset godina sam na ovom forumu i svasta sam cula i vidjela, ali takvu zlobu kao iz te tvoje recenice...nikad.
Bila sam prosto zapanjena tolikom kolicinom ogavstine,nicim izazvane, koja moze proizaci iz necijih usta.Ne znam kako da mi neko nije simpatican,to mu ne bih mogla ni reci,ni pozeljeti,ni smisliti.I drago mi je zbog toga!
To cak nije bilo ni na pdf politika pa da se kaze da je proizvod politickih neslaganja.
Turska posla. Jedno je biti normalan za hrišćanske standarde, drugo za islamske.

nisam ni ja zaboravila tvoje cerekanje na to sto imam povrdu kicme, koje je prthodilo mojim najlepsim zeljama tebi :manikir:

Čita li vam gazda ove uzastopne poraze na forumu. Ako je pročitao ne treba da se ustručava, neka momentalno traži pare nazad. :rotf:
Него зашто тај ницк, на шта се односи, на егзотични десерт или на термин из ранохришћанске цркве?😁

e da i srbija se nikada nece ujediniti sa republikom sta god, kako god se zvala. :D
E, da. Muslimani nikada neće proširiti ovih 23% zelenih. :lol:

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Газда Додик себи изградио преко 3000 станова у Србији. :kafa: ...уз помоћ Чипуљчанина Андреја...

А онда пљување по Србији и Шумадинцу.

Какав безобразлук

Back