FBiH obustavila saradnju sa RS!

Тинеобразована и неинтелигентна баш ништа не капираш.

Трпаш се из неког динароидског ината и безобразлука.

Те ваше и друге кланове по Србији ћемо разбити и послати кући.

Нама треба држава, а не такви као вас 7-8
Sto me vuces za rukav? Posla sam na spavanje! 😂
Nista mi draze nije nego ne biti tvoja skolska dugarica! 😂

ваш клан је опоменут, нас двојица смо бановани

Твоја дрскост и безобразлук је на посматрању са осталима... :kafa:

Чак са неким модераторима

Прво ћемо се решити непријатеља у својим редовима.

А то ће ићи по дубини до 44.

После са спољним непријатељима
Vi Turci ste ispali glupi i neuspešni.
Pišete tu u cilju da da posvađate Srbe, a samo ste i one koji su bili blagonakloni prema vama okrenuli protiv sebe.

Npr. mene. Mene je gospodin koje ovde poznajete kao Sima Dubajića, nazivao "Alijom". Jer sam bio jako frendli sa muslimanima. A onda sam naleteo na vas ovde, i video da je Simo bio pametniji od mene kad je sugerisao da sa vama čovek ne treba da se druži.

Zato, kako veli veliki vladika: Do istrage naše, ali vaše!

Pišete tu u cilju da da posvađate Srbe, a samo ste i one koji su bili blagonakloni prema vama okrenuli protiv sebe.

Npr. mene. Mene je gospodin koje ovde poznajete kao Sima Dubajića, nazivao "Alijom". Jer sam bio jako frendli sa muslimanima. A onda sam naleteo na vas ovde, i video da je Simo bio pametniji od mene kad je sugerisao da sa vama čovek ne treba da se druži.

Сви кланови у србији биће демонтирани, па и овај клан твојих пајаца и патриотских шарлатана.

Прихвати државотворност с не кланове

Nadaš se da će se Srbi međusobno poubijati, da bi ti sa Bakirom mogao na kahvu... :per:
Види, ако оставимо по страни религију, њему је Бакир који је поријеклом Шумадинац свакако ближи него ја са запада Српске, тако да ће прије или касније ти њихови завичајни кланови бити враћени у завичај и на своја огњишта, па тад свако себи.😉

nazivas sagovornike turcima i muslimanima, bez ijednog dokaza da to zaista jesu. samo na osnovu toga sto ti se ne svidja sta pisu. posle se pitas sto se mi srbi iz srbije gadimo na vas bosance.

Сви кланови у србији биће демонтирани, па и овај клан твојих пајаца и патриотских шарлатана.

Прихвати државотворност с не кланове
Kako ste vi poturad jedinstveni u majmunisanju kad vas se stera u ćošak pa ništa nemate da kažete.
Kurki izigrava filozofa, lapuša pušta muzičke youtubove, a ti prdiš o klanovima i kako ćeš ih ti rešavati.... :lol:

Kako ste vi poturad jedinstveni u majmunisanju kad vas se stera u ćošak pa ništa nemate da kažete.
Kurki izigrava filozofa, lapuša pušta muzilke youtubove, a ti prdiš o klanovima i kako ćeš ih ti rešavati.... :lol:
A ti guraš propalu politiku.
Imamo mi šta da kažemo, ne brini ti za to.
Čime nas to satjeraš u ćoše? Ono Fato, Mujo, Suljo?! :rotf:
Ko na vas baca pare da mi je znati! :rotf:

O, Turciiii! Lepe vesti! :D

Влада Саве Минића сутра преузима дужност (ВИДЕО)​

Нова Влада Републике Српске, коју ће предводити премијер Саво Минић, сутра преузима дужност. Одлуке о избору нове Владе данас су објављене у Службеном гласнику, чиме је заокружен комплетан законодавни процес.

289247.jpg

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=613729

Back