lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.496
Јеси ли и ти љубитељ непролазних књижевних дијела из Врућег Каја као куртз?![]()
Gas majstore.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли и ти љубитељ непролазних књижевних дијела из Врућег Каја као куртз?![]()
Sto me vuces za rukav? Posla sam na spavanje!Тинеобразована и неинтелигентна баш ништа не капираш.
Трпаш се из неког динароидског ината и безобразлука.
Те ваше и друге кланове по Србији ћемо разбити и послати кући.
Нама треба држава, а не такви као вас 7-8
Nadaš se da će se Srbi međusobno poubijati, da bi ti sa Bakirom mogao na kahvu...Доћи ће крај кланова, али бојим се да то неће ићи без крви јер се многи криминалци и лопине кроз систем претварају да су патриоте .
Sto me vuces za rukav? Posla sam na spavanje!
Nista mi draze nije nego ne biti tvoja skolska dugarica!![]()
Nadaš se da će se Srbi međusobno poubijati, da bi ti sa Bakirom mogao na kahvu...![]()
Nemoj mi reci da takve umne i pristojne ljude banuju na ovom forumu?ваш клан је опоменут, нас двојица смо бановани
Твоја дрскост и безобразлук је на посматрању са осталима...
Чак са неким модераторима
ваш клан је опоменут, нас двојица смо бановани
Твоја дрскост и безобразлук је на посматрању са осталима...
Чак са неким модераторима
Vi Turci ste ispali glupi i neuspešni.Прво ћемо се решити непријатеља у својим редовима.
А то ће ићи по дубини до 44.
После са спољним непријатељима
Vi Turci ste ispali glupi i neuspešni.
Pišete tu u cilju da da posvađate Srbe, a samo ste i one koji su bili blagonakloni prema vama okrenuli protiv sebe.
Npr. mene. Mene je gospodin koje ovde poznajete kao Sima Dubajića, nazivao "Alijom". Jer sam bio jako frendli sa muslimanima. A onda sam naleteo na vas ovde, i video da je Simo bio pametniji od mene kad je sugerisao da sa vama čovek ne treba da se druži.
Zato, kako veli veliki vladika: Do istrage naše, ali vaše!
Види, ако оставимо по страни религију, њему је Бакир који је поријеклом Шумадинац свакако ближи него ја са запада Српске, тако да ће прије или касније ти њихови завичајни кланови бити враћени у завичај и на своја огњишта, па тад свако себи.Nadaš se da će se Srbi međusobno poubijati, da bi ti sa Bakirom mogao na kahvu...![]()
Vi Turci ste ispali glupi i neuspešni.
Pišete tu u cilju da da posvađate Srbe, a samo ste i one koji su bili blagonakloni prema vama okrenuli protiv sebe.
Npr. mene. Mene je gospodin koje ovde poznajete kao Sima Dubajića, nazivao "Alijom". Jer sam bio jako frendli sa muslimanima. A onda sam naleteo na vas ovde, i video da je Simo bio pametniji od mene kad je sugerisao da sa vama čovek ne treba da se druži.
Zato, kako veli veliki vladika: Do istrage naše, ali vaše!
Kako ste vi poturad jedinstveni u majmunisanju kad vas se stera u ćošak pa ništa nemate da kažete.Сви кланови у србији биће демонтирани, па и овај клан твојих пајаца и патриотских шарлатана.
Прихвати државотворност с не кланове
nazivas sagovornike turcima i muslimanima, bez ijednog dokaza da to zaista jesu. samo na osnovu toga sto ti se ne svidja sta pisu. posle se pitas sto se mi srbi iz srbije gadimo na vas bosance.
Uđi u zlozi profil, pa to reci...
A ti guraš propalu politiku.Kako ste vi poturad jedinstveni u majmunisanju kad vas se stera u ćošak pa ništa nemate da kažete.
Kurki izigrava filozofa, lapuša pušta muzilke youtubove, a ti prdiš o klanovima i kako ćeš ih ti rešavati....![]()
nazivas sagovornike turcima i muslimanima, bez ijednog dokaza da to zaista jesu. samo na osnovu toga sto ti se ne svidja sta pisu. posle se pitas sto se mi srbi iz srbije gadimo na vas bosance.
Vidi bota, ni video ne zna postaviti. Ni Simo. A nedaju državu!
Слажем се, Србија Шумадинцима, Босна Србима.Од 1944. Србија је алибегова слама
Свачији, само не припада шумадинцу
То ће се морати променити
Ovo postaje tugaljivo!
Sad mi te već i žao!