FBiH obustavila saradnju sa RS!

Poture, nisi odgovorio na tri teze jasno izložene.
Da jesi mogao bih te nazvati pametnim.
Ali ti to ne znaš.. :D
vrli i uvazeni kolega, kvazi srbine. doksografski gledano :lol: vi ste ponekad u pravu, ali kada se spustimo na zemlju, shvatamo da danas obitavaju mnogo veci anonimni filozofi ovog suludog vremena od vas koga samo ekstremno mali broj umnih ljudi razume, tu racunam pored vas i simu vizionara iz 31. veka i koji sa antikom imaju veze ko marica sa krivim kurtzem, znaci sa mnom, :lol: posto mi stalno apostrofirate krivi noz za sunet koji vas valjda podseca na sretne decacke dane na miljacki koji su najednom prestali da vam bidnu tako sretni pa imate pik zbog toga sto morate da jedete te proklete lignje :lol:

Не лупај

Да би смо добили државу са обе стране Дрине мораћемо искоренити те ваше клановске штеточинске недржавотворне екипе.

То ће се десити кад тад, па и овде.
А не, једино може да ви нама вратите те "наше кланове", а ми вама ваше и свако себи, па није нико више луд да хоће у државу са вама.

vrli i uvazeni kolega, kvazi srbine. doksografski gledano :lol: vi ste ponekad u pravu, ali kada se spustimo na zemlju, shvatamo da danas obitavaju mnogo veci anonimni filozofi ovog suludog vremena od vas koga samo ekstremno mali broj umnih ljudi razume, tu racunam pored vas i simu vizionara iz 31. veka i koji sa antikom imaju veze ko marica sa krivim kurtzem, znaci sa mnom, :lol: posto mi stalno apostrofirate krivi noz za sunet koji vas valjda podseca na sretne decacke dane na miljacki koji su najednom prestali da vam bidnu tako sretni pa imate pik zbog toga sto morate da jedete te proklete lignje :lol:
Simo odgovori u skladu sa logikom pitanja koje mu je postavljeno, ili u skladu sa komentarom na koji se osvrće. A ti odgovaraš kao da si disleksičan.
Na konkretno pitanje, bežiš u nekavu nesuvuslu apstrakciju koji ni sam ne razumeš.

Simo odgovori u skladu sa logikom pitanja koje mu je postavljeno, ili u skladu sa komentarom na koji se osvrće. A ti odgovaraš kao da si disleksičan.
Na konkretno pitanje, bežiš u nekavu nesuvuslu apstrakciju koji ni sam ne razumeš.
aj jednom pricom da ti nacrtam kad ne volis aptrakcije :lol:...psihologija bale.... znaci, antisten je bio rodom atinjanin. kadgod bi mu neko prebacio da nije iz zakonitog braka, a nije bio, on je mudro odgovarao baš kao i ti da je i majka bogova frizanka zato sto se verovalo da je njegova majka tracanka.

kad to savladas i protumacis sta je pisac hteo da kaze, javi se da ti dam sesticu.

pao si.

aj jednom pricom da ti nacrtam kad ne volis aptrakcije :lol:...psihologija bale.... znaci, antisten je bio rodom atinjanin. kadgod bi mu neko prebacio da nije iz zakonitog braka, a nije bio, on je mudro odgovarao baš kao i ti da je i majka bogova frizanka zato sto se verovalo da je njegova majka tracanka.

kad to savladas i protumacis sta je pisac hteo da kaze, javi se da ti dam sesticu.

pao si.
Pravi balijski humor i izigravanje budale.

Kao ovi, ali oni se sprdaju, dok si ti ozbiljan. :lol:

kolega....dok postoje pojedinci koji odskacu svojim estetizovanim pogledom na svet, dok postoje mudraci, dok postoje ekspresionisticki vizionari, dokle postoji sustina koja nije svima ista, dokle god konacno postoje oni koji imaju mozga i one bezmozgile ne mozemo kolega aleksije svi biti isti.

postojimo mi a postojite i vi. sto se pre pomirite sa tim, bicete srecniji i srecu cete naci u heklanju :rotf:
I đavo je inteligentan!
Prema tome sama inteligencija nije nikakvo mjerilo.
Bolje biti i bez mozga,ali ne prodati dušu đavolu.
Svaka sličnost sa tvojim izlivima preseravanja je namjerna! 😂

pao si.
Ajde nam malo prokomentariši veličinu zelene mrlje...
Misliš da si gomilanjem idiotizama zatrpao tu za sebe bolnu činjenicu... :lol:

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Šta je ovo, sve što je sunećeno ustalo na mene: ti, kurki, lapuša... Ima li vas još. :cool:
Мјок, гријешиш, они су ти праве изворне државотворне Србенде, то што им се понекад омакне, унутарње, мимоход и сл, долази од тога јер су увијек тежили западним вриједностима. ;)

stigla pomoc u vidu kratkonoge i debele advokatice, srecom imam preferencijal da volem mladje i sladje.... i iz moje srbije :plez:
Pravi si licemerni balija. :D Prvo su tebi stigli Mistik i Lapuša, pa ti to tada nije smetalo... :rotf:

Što se tiče "tvoje Srbije", ne praviš sebi mesto u njoj kad vređaš srpski narod. Tak da se ne iznenadiš kad prema tebi budu se odnosili onako kako si tu pokušavao da središ da se odnose prema delu svog naroda...

Nije glup...ali nije toliko ni pametan koliko misli.🙂
Ali samohvalisav za sve pare! 😂
tvoje fantazme su misaono suplje jer su kombinovane sa metastaziranim osecajem sopstvene niskosti u nakani sagresenja sa bozanskim principom svetog duha u drugome.

zato cesta vokativna neartikulisanost postaje maska one unutarnje patnje gde se sa jakim povodom brzo shvati nemocnost pred neizbeznim i pred sopstvenom prazninom.

Nije glup...ali nije toliko ni pametan koliko misli.🙂
Ali samohvalisav za sve pare! 😂
Preispoljna budala. :rotf:
Da je iole pametan, napisao bi nešto smisleno. Kako može biti pametan neko ko misli da ako piše nerazumljivo da mu je to potvrda pameti.
Moguće da je nabasao na neku filozofsku knjigu, koju u svojoj gluposti nije mogao da shvati, pa je zaključio da je neshvatljivost glavni atrubut pameti i filozofskog mišljenja. :lol:

To ti meni? 😂
Aj,prosetaj...😂
bosna. vreme sadasnje. scena jedan. zena drvoseca.

deluje malo rogobatno ali personifikacija sume nije samo vezana za zensku glavu vec i za njenu metonimiju, znači onaj sufiks za figuru koja joj neprekidno i ceznjivo nedostaje.

obicno se manifestuje kratkim uzdahnim i ispustajucim povicima tipa joj, ah, oh, juhu ili slicnim kao kada mosusni bik zaskace priplodnu junicu a publika drhti slodostrasno se drzeci za prvu stabljiku kukuruznog ploda.

zavesa.

Back