C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.426
Zato si ti tu.Od tebe nikad ništa pametno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato si ti tu.Od tebe nikad ništa pametno.
BlećakZato si ti tu.
Додик је бивши председник.je BiH drugo nego saradnja Srpske i Federacije?!![]()
Mislim da bi bilo korisnije da diskutujemo o onome što se zaista dešava, a ne onome što bismo mi želeli da se dešava.Додик је бивши председник.
Бивши председник не може дати мандат новој влади
IndijanacBlećak
Polako Aleksije! Kakva je to glupa priča?Mislim da bi bilo korisnije da diskutujemo o onome što se zaista dešava, a ne onome što bismo mi želeli da se dešava.
A zaista se dešava da Dodik obavlja funkciju predsednika, da je imenovao mandatara, da je NS RS izglasala vladu čijeg je mandatara predložio Dodik.
A ne dešava se da prolazi muslimanska odluka da se Dodik smeni i da više nije predsednik.
Iz toga se vidi šta može a šta ne može.
Ono što muslimni žele u RS - ne može! Ono što narod RS želi u RS - može!
Kad ovo tvoje izlaganje potvrdi @dragon x ili @Enigma @limunada ili neko još iz RS, onda ga možemo uzeti u razmatranje.Polako Aleksije! Kakva je to glupa priča?
Narod ga želi?! Želi ga kao treće oko u glavi. Niko ga ni ne spominje više. Bio, pa ne bio.
Za ,,ja i narod,, je to završena priča, ali budući da ,,drži,, policiju, parapoliciju i Čacije, svi su obazrivi, jer znaju da bi jedan pogrešan potez izazvao krvoproliće, a pametni to najmanje žele.
Stranka mu je u raspadu, mnogi se distanciraju od njega, mnogi žele osvetu, ima tu svega i svačega. Riješiće se to u korist normalnih građana, samo ne lako i ne tako brzo, slično kao i u Srbiji.
Bijes ga drži. Ostavljaju ga partijske kolege, Draganće iz tzv. Herceg-Bosne, Milanović se povuka, nema podršku Crne Gorice, Vučić glumi ludilo i demenciju. Skoro da je sam. Sam, ljut, razočaran i opasan. Takvo stanje nije za ,,brzi rez,,!
Зато и подвлачим чињеницу да је Додик БИВШИ ПредседникMislim da bi bilo korisnije da diskutujemo o onome što se zaista dešava, a ne onome što bismo mi želeli da se dešava.
Želi ga kao treće oko u glavi.
a ti se sisi javljaš iz budućnosti ?Зато и подвлачим чињеницу да је Додик БИВШИ Председник
Dabome da su i Sarajlije lopovi, mislim na vlast, one blizu vlasti i određenim funkcijama. Odavno to nisu vlade, vlastodršci... Zna se da su ,,organizacije,,!neb ona nikad rekla za sarajlije da su lopovi...a ovamo zivi u bl i srpkinja je..![]()
Laže, njena priča nema blage veze sa istinom. Narod je odlučio da izađe na referendum i ja to odlično znam i evo pišem ovde javno da ćemo izaći u velikom broju i podržati instituciju predsjednika naše republike.
Normalno dolazi u palatu predsjednika i putuje po svijetu kao predsjednik.Зато и подвлачим чињеницу да је Додик БИВШИ Председник
Narod se već okupao, obukao bijelu košulju i čeka referendum.Laže, njena priča nema blage veze sa istinom. Narod je odlučio da izađe na referendum i ja to odlično znam i evo pišem ovde javno da ćemo izaći u velikom broju i podržati instituciju predsjednika naše republike.
Netačno, lažeš. Ja nisam član nijedne stranke i izaći ću na referendum kao i cijela moja porodica. Svi ćemo izaći i glasati a niko, zamisli samo, niko nije član SNSD-a od nas.Narod se već okupao, obukao bijelu košulju i čeka referendum.
Izaći će, ali ko?! Članovi SNSD-a, jer im se nikako ne odustaje od povlastica iako im je svega preko glave, zatim papci (neobrazovana masa, seljadija i zaostali u razvoju), pa natjerani iz JU, par stotina ucijenjenih i tako to.
Ok, važi (Dragon x i familija)Netačno, lažeš. Ja nisam član nijedne stranke i izaći ću na referendum kao i cijela moja porodica. Svi ćemo izaći i glasati a niko, zamisli samo, niko nije član SNSD-a od nas.
Ovde se ne radi o stranci nego o republičkoj instituciji. O onome za šta su nam izginuli najbolji među nama.
Ako su i Sarajvčeni lopovi kako kažeš onda je lek za tu boljku razdruženje.Lopovi su skloni udruživanjima.Dabome da su i Sarajlije lopovi, mislim na vlast, one blizu vlasti i određenim funkcijama. Odavno to nisu vlade, vlastodršci... Zna se da su ,,organizacije,,!
Šta nije jasno?
Lako ćemo za to razduženje, ako bude potrebe. A šta ćemo za razdruženje podijeljenog naroda?Ako su i Sarajvčeni lopovi kako kažeš onda je lek za tu boljku razdruženje.Lopovi su skloni udruživanjima.
Kog naroda ?Lako ćemo za to razduženje, ako bude potrebe. A šta ćemo za razdruženje podijeljenog naroda?
Srpskog, ovdje u RS-u.Kog naroda ?
Otpor prema kome ?Srpskog, ovdje u RS-u.
Isto kao i u Srbiji, ali ovi naši nemaju hrabrosti za otpor.
Prema lopovskom i trulom sistemu.Otpor prema kome ?
Kad se sobali Nakarada uspostaviće se sistem gde će samo pošteni upravljati i vladati.Do tad mora da ostanu Dodik i njegovi lopovi.Prema lopovskom i trulom sistemu.
Joj Grubane, gdje nađe mene da mi pričaš te basne?!Kad se sobali Nakarada uspostaviće se sistem gde će samo pošteni upravljati i vladati.Do tad mora da ostanu Dodik i njegovi lopovi.
A el očka još na forumu ? Ne viđam ga ?Joj Grubane, gdje nađe mene da mi pričaš te basne?!
Ti mora da si ,,s onoga foruma,, kada stalno ponavljaš tu mantru. Propao i onaj forum, a da neće te nebuloze.
Smanji doživljaj.