Sunashce
Primećen član
- Poruka
- 547
Treba mi neko ko zna da otkrije fb lozinku. Placam. Poruke slati u inboks. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi neko ko zna da otkrije fb lozinku. Placam. Poruke slati u inboks. Hvala.
Nije to u pitanju. Nesto je sasvim drugo. Ako neko moze da mi pomogne,neka se javi u inboks. Hvala.odmah da ti otkrijem: da, muz te vara. pa sta?
Nije to u pitanju. Nesto je sasvim drugo. Ako neko moze da mi pomogne,neka se javi u inboks. Hvala.
Znam sta je fishing, nema sanse to da mi se desi.Pazi samo da ne upadnes u "fishing",tzv. kvazi "strucnjaka" !
Znam sta je fishing, nema sanse to da mi se desi.
Znam sta je fishing, nema sanse to da mi se desi.
Na mom fb profilu i mailu nema bog zna sta da se otkrije.
A sta ces da mi uradis sa profilomdaj link![]()
u naturi?:Treba mi neko ko zna da otkrije fb lozinku. Placam. Poruke slati u inboks. Hvala.
Tako brate bez uvijanja.u naturi?:![]()
Nije u pitanju prevara nego da vidim da li neko prosledjuje inforacije o men inekom drugom.Inormacije koje nisu za svacije oko.
Devojko, to je takva platforma da je privatnost isključena iz priče čim korisnik napravi sebi nalog. Naravno da prosledjuje. To je žila kukavica svih društvenih platformi od 2000-te naovamo. Tudja privatnost. Samo sada daleko akutnije nego u tom ranijem periodu. Deevolucija ljudske vrste je posredi. Posredstvom Marka Cukerberga, i njemu sličnima.Nije u pitanju prevara nego da vidim da li neko prosledjuje inforacije o men inekom drugom.Inormacije koje nisu za svacije oko.