faze

Treća

Iskusan
Poruka
6.360
Kako reagujete na faze u vezi, pa i na LjiS-u?
Da li vredi pustiti da one prođu ili prekinuti, pošto ukazuju na nešto što nikako ne valja? Da li verujete u faze?
 
Pa u svakoj vezi, bilo kakvog tipa, postoje dobri i loši periodi. I u ljubavnoj i prijateljstvu, pa čak i na LjiS-u. Koliko ste spremni da objasnite loš period upravo tako ili se zapitate šta se krije iza toga. Šta ga je izazvalo i da li vredi ostati u takvoj vezi, ako postoje takvi periodi? Da li uopšte analizirate te stvari i ako da, da li to činite sa svima ili samo kada je u pitanju neko do koga vam je stalo?
 
dobra tema...ne znam...u svakoj vezi postoje faze,usponi i padovi,ali je bitno napraviti razliku izmedju lose faze,koja ce proci i onog loseg sto vodi kraju te veze...jako je bitno pzonavati osobu sa kojom si kako bi mogao da skontas o cemu se radi,ali i pzonatavi sebe,ne znam verovatno i odredjeni stepn zrelosti i spremnosti da priznas da to nije samo faza...iskreno,meni je jako tesko da skontam sta je od ta dva i obicno mi treba vremena...***...:?
 
eh, onog koga sam volela, pravdala sam za sve gluposti pod objasnjenjem da su to faze, povlacila se u sebe i nadala se da nam to nece ugroziti vezu....nije to za mene...sad otvoreno kazem sta mi se nesvidja i kako to moze da deluje na odnos...mislim da je to postenije iako je mnogo veci rizik...za sada se pokazalo kao dobar pristup resavanja krize u odnosu....
 

Back
Top