Fatalna privlačnost

Kao fenomen u književnosti,kinematografiji...Iluzija,umišljaj? Ili nešto što se dešava i ,,smrtnicima" na putu do...posla, na putovanju, u prolazu?
Fatalna privlačnost kao materijalizacija nesvesnih ili svesnih želje pred vama, otelotvorena u nekom živom biću,dakle ne forumska fantazija, nego čovek od krvi i mesa.
Ima li toga? Ili da je je bilo?
( nisu neophodni komentari tipa tripovi ,,Sex i grad" ...)jer postoje i klasici,vanvremenski na tu temu.
Dakle?

postoji. dozivela vise puta. mnogo lepo i mnogo gadno, prozdiruce, plamtece i krvozedno...

Има је, постоји барем за мене, милион пута ме опила лепота као вино да сам пио, то су углавном девојке са много лепим лицем/очима

Fatalna u smislu da se desilo u sekundi ( odnos koji se nije gradio danima, nedeljama, etc...), prepoznali ste oboje to, a negde nije imalo perspektivu od starta,npr.

Onda je bolji izraz "ljubav na prvi pogled". Fatalan znaci smrtonosan.

Mislim da je moguca. Meni se desilo. Bio sam mlad i lud. Devojka koju sam primetio u gomili od 200 ljudi(svadba). Nismo se odvojili celo vece. Na zalost posle toga smo se videli samo jos 2x(zivi u Nemackoj). Culi se telefonom jos nekoliko puta(zadnji put 1999) i jos uvek pamtim broj telefona...

doživela, zamalo da se kobno po mene završi :mrgreen:
još jedna takva stvar u životu bi mi došla glave.. mada ko zna.. možda i ne bi :mrgreen:
horoskop mi je nenormalan, tako da će biti sigurno još bar jedna takva epizoda u mom životu :lol:

Back