Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.661
seks, pa klopa, pa seks, pa spavanje
imaš problema sa metabolizmom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seks, pa klopa, pa seks, pa spavanje
Pitanje za kitoprimalice ( žene ) :
Da li je istina da osetite veće zadovoljstvo kada smršate tj. oslabite, nego kada doživite orgazam za vreme sexualnog odnosa ?
Da li je istina da osetite veće zadovoljstvo kada smršate tj. oslabite, nego kada doživite orgazam za vreme sexualnog odnosa ?
mozda je vreme da posetis psiho-analiticara![]()
ničim vas nisam uvredio, loše čitaš
Pa naravno da "nas" nisi uvredio..samo kazem ovakve teme postavljaju oni koji podcenjuju zene..ne citam ja lose nego ti lose pises![]()
a ne nista se ne da porediti sa blazenim zadovoljstvom koje ti pruza najdivnije stvorenje![]()
ma ja bih volela da smrsham, unakazi me koka kola skroz
još jedan filozof
kako mogu da podcenim žene, kada znam šta im uglavnom smeta i šta uglavnom vole
i odgovori na postavljeno pitanje
Milka od pola kilograma ( s lješnjacima i keksom )
Pa bas tako i mozes-sto mislis da znas a ne znas. Nevermind.
Mogu da osetim vece zadovoljstvo i nekad kad mi masira stopala u slucaju da me bole, a zadovoljstvo svojim izgledom i osecaj pri orgazmu nemaju veze sa zivotom i ne mogu da se porede.
ma kakva milka..kad on onako...i vako...i takoo![]()
![]()
Nije istina
otkud znaš, kada nisi probala orgazam( probala
)
O cemu ti...
Nigde se u pitanju ne spominje nikakva proba...a cisto da znas orgazam se ne proba vec dozivi![]()
kako bi ti ja ovu mentalnu gimnastiku zakljuchala, Brajane, sve bi zveckalo![]()
lepo sam ti rekla da travu gajish samo ispred kuche gde imash vishe sunca, ona iz hlada ne valja...