Fast Food

U kineskom na Trifkovicevom,verujte mi na rec-nema lepse kiselo-ljute supe nigde..Jela sam ih i po gradu,inostranstvu,i nigde nije takoooooo dobra kao tu..Kosta 90dinara..Ostala jela su im isto dobra, pre neko vece smo 2 supe,2 jela,priloge,dezert i 2 piva,platili 1200dinara.Ja tamo odlazim vec 6 godina..

to je ipak mnogo ! ( prilozi se ne placaju )

( supa je 2 kutlace vruce vode - za 90 din ...nema smisla )

a za 600 din po osobi .....recimo 2 nedeljna rucka bilo gde u gradu ( komplet )

a od kineza ogladnis za 2 sata ....tj. tamo se jede kad si sit ;)

U svetu je kineska hrana najjeftinija !!!

od brze hrane sto se tice rostilja Brena obe i Bubi a od restorana ubedljivo najboli rostilj je u Dragonu na tadionu stim da im je sve ostalo(pomfrit i salate ) krs al je meso ubedljivo najbolje dobri su jos sokace i balkan ekspres leti je zakon .
Od italijanskih restorana najbolji je Pomodoro Rosso u Pasicevoj a **** na parce je u Ciao pre bila najbolja a sada ne znam..jako je dobra i Senza Paura od onih koji raznose.

nesons:
da piletina s kikirikijem :roll: najjeftinija varijanta ali + supa pa+salata,pa+predjelo,pa+riza+pice....to je oko 600 din ! po osobi ...ladno
ma necu jesti i supu i predjelo i ......gde ce to sve da mi stane??????:shock:....njihove porcije su suvise velike.....cak i za mene :mrgreen:

Back