Fast food, gde stanete da pojedete nešto?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šiš ćevap u goce delčeva na nbgd to mi je čekpoint sa sve pomfritom i kocom :P
I nije to neki fast fud, to je meso, lepinja, pomfrit ko i sve ostalo što jedemo kod kuće od dodataka i salata.

fast fud je po meni pica u svskom obliku sa onom matijević parizer šunkom i sirom od biljnih masti e to su otrovi fast fuda.
Burek je isto karta za holesterol.

Mislim da sam već na nekoj temi rekao, radim blizu ex-Goce Delčeva aka ulice gladnih pa mi je to standard za fast food
Pončo,Ćirino Drvce-roštilj, Solunac-giros, Kebab Grill-doner i kebab,Stix-azijska....

Inače za mene je "čuveni" šiš u toj ulici dno dna ne razumem što se ljudi lože toliko. Meso em nije sa ćumura em je tanko kao flis papir,prilozi low bottom kvaliteta.
Šiš u Ponču sabija ovaj u svakom smislu. Jedina "prednost" je što se ne čeka nego uvek ima gotovo.

Inače pizzu naručujem iz Pizza Bar-a kada sam kući, ređe iz ovde jedne picerije iz okolnih zgrada kada baš hoću brzo.

Poslednja izmena:
Šta je narod mutav pa čeka ispred šiša a ne ispred ponča? To što ti gledaš samo na količinu hrane je nešto drugo, ugl mana ljudi sa viškom kg.
Meso u šišu je vrhunskog kvaliteta, drugar je upoznao vlasnika i pričao sa njime. Lako je ubaciti soju i naduvati meso ali kupci brzo odu.

Isto kao i pinokio palačinke u zemunu, najbolje u univerzumu! Ne štedi se! Ali će we uvek naći ljudi kojima se ne sviđaju salvete!

Šta je narod mutav pa čeka ispred šiša a ne ispred ponča? To što ti gledaš samo na količinu hrane je nešto drugo, ugl mana ljudi sa viškom kg.
Meso u šišu je vrhunskog kvaliteta, drugar je upoznao vlasnika i pričao sa njime. Lako je ubaciti soju i naduvati meso ali kupci brzo odu.

Isto kao i pinokio palačinke u zemunu, najbolje u univerzumu! Ne štedi se! Ali će we uvek naći ljudi kojima se ne sviđaju salvete!

Alo čoveče...ukus roštilja na plotni vs ćumur? Ako je to tebi bolje već tu je kraj diskusije o ukusima....:lol:
Pončo i soja? Ćirino drvce i soja?....Jesi li ti probao uopšte?

Mislim stvarno...drugar pričao sa vlasnikom...a ovaj rekao čisto meso?...Ne, reći če skidamo sa crkotine pa miksujemo sa užeglom sojom :rotf: Da li si realan uopšte?
Mislim zabole me..jedi šta hoćeš i šta ti se sviđa....ali argumentacija ti je na nivou adolescenta.
I odmah pljuvanje neistomišljenika kao da ti je porodicu pobio minimum...

Inače...šiš je institucija 30-ak godina još dok je bio kiosk...kao i stepin vajat recimo i neki drugi...to ne znači da se nije nešto bolje pojavilo i da su automatski najbolji zbog stare slave. Ljudi po navici a često i zbog brzine dolaze tu jer se ne čeka da se ispeče kao na drugim mestima...a nemaju svi pauze

Zlatni bik mesara mekenzijeva 40
Izabereš komad mesa i oni isprže na grilu, imaju i dodatke, pomfrit... Izađe nešto džab džabe a odlično!
2020-08-16.jpg
Stepen vajat je isto odličan ALI češće da čiste one rešetke kako nebi bilo onog užeglog mirisa spaljene masti!

Može i LOKI da prođe tu i tamo MARA kod kalenića ali samo ona dimljena domaća kobasica :-)

Bajdvej ispred tih institucija je red i u 4 ujutro ljudi žure na posao :mrgreen:

Poslednja izmena:
uglavnom nikada :D
tek ponekad uzmem lenju pitu sa jabukama ili pirošku u crvenoj trafici na raskrsnici modene i bul mihajla pupina i to je sve
stvarno su izvrsne
a tek piroška, pa još dok je vruća....
rade na stari način, nema fenseraja

drugo nikad ne uzimam, ni roštilj na ulici

volim obrok za stolom :D
I ja isto ali uzimam ono što stvarno ne mogu kod kuće da napravim kao ti trovači na ulicama, recimo burek i slično, dimljeno ovo ono ugl roštilj.
Al ti brate pitu i piroške pa mislim stvaarno :lol:

Zlatni bik mesara mekenzijeva 40
Izabereš komad mesa i oni isprže na grilu, imaju i dodatke, pomfrit... Izađe nešto džab džabe a odlično!
Pogledajte prilog 880324Stepen vajat je isto odličan ALI češće da čiste one rešetke kako nebi bilo onog užeglog mirisa spaljene masti!

Može i LOKI da prođe tu i tamo MARA kod kalenića ali samo ona dimljena domaća kobasica :-)

Bajdvej ispred tih institucija je red i u 4 ujutro ljudi žure na posao :mrgreen:

kakve su ovo bez veze cene? u Nisu dobijes super dobru pljesku od 200gr za 160 dinara.

u ceni je sem mesa sadržana i lokacija, koji je grad i sl
recimo, novi sad je ubedljivo najskuplji grad u srbiji, tako da je ista pljeska čak i duplo skuplja nego u nišu
recimo, ja sam ručao, bolje rečeno užinao u tosteru, plus porcija pomfrita i pohovanog luka, uz dva sosa, čizburger sa slaninicom i jedno veliko točeno pivo ....cca 1.000 din !!

Back