Фашизам у СРБИЈИ!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno smo Srbija iz dva dela ...
Dakle rezultat bombardovanja pokazuje da :
1. Obožavaju Amerikance što su nam doneli demokratuju
2. Mrze Amerikance jer se trpaju u tuđe

Kad bi se devojke osvajale ovako - Nalupaš joj šamare, izgaziš i one te obožavaju !
A, jel to normalno ?

Lacibg:
Druže, da ti kažem ...
Gledam televiziju i naravno njihove filmove itd. Pa (ozbiljan sam) se zapitam gde
nalaze one ljude NORMALNOG izgleda ?
Izgleda da za TV i filmove "biraju" ljude.
A o vikendu nemam šta da dodam - za sada !

glupo pitanje,
te normalnog izgleda nalaze kod nas,gde drugo?

a u koji deo amerike si bio ?

ps. za vikend dozivljaje...to i mozemo da diskutujemo

Lacibg:
Stvarno smo Srbija iz dva dela ...
Dakle rezultat bombardovanja pokazuje da :
1. Obožavaju Amerikance što su nam doneli demokratuju
Kad bi se devojke osvajale ovako - Nalupaš joj šamare, izgaziš i one te obožavaju !
A, jel to normalno ?

He, he, pa ima i takvih, zar nikad nisi čuo za nasilje u vezi ili porodici...
A i sećaš li se one scene iz filma "Kuduz" kada se glavna glumica žali da joj je glavni lik nalupao šamare... Prijateljica joj kaže: "Pa on tebe ne voli", a ona joj odgovara: "Ma, voli me, lupao mi je šamare, da me ne voli udario bi me pesnicom"... 8) D)

Moram da primetim da na ovoj, ali i na mnogim drugim temama postoji nesrecna tendencija da se sa jedne strane relativizuju nacisticki zlocini, a sa druge da se sve zivo podvodi pod nacizam i fasizam, sto opet rezultira relativiziranjem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

Preporucujem da procitate o Goldvinovom "zakonu" koji je to bas lepo obradio i definisao. U svetu je normalno da se, cim neko pocne da sve i svasta poredi sa nacistima, tema zatvori, a ucesnik banuje ili bar opomene. Samo kod nas je potpuno normalno da nazivas SVE politicke neistomisljenike nacistima i fasistima.
Negde se vec jednom mora povuci crta, otislo je predaleko. Jomini, svaka ti cast sto podrzavas slobodu govora, ali postoji OGROMNA razlika izmedju "Slazem se sa nekim idejama fasizma, ali ga ne podrzavam u praksi" i "Hitler je bio baja do jaja, a Ciklon B mirise na ljubicice". Ja zaista ne mogu da verujem da velicanje Hitlera i holokausta nije za trajni ban....

Sa druge strane, lepo bih zamolio Eraserheada, tereskovu, serb_pagana i druge da dvaput razmisle pre nego sto krenu da pricaju o Kostunici fasisti, ili o tome da smo pod Slobom imali nacizam. Sloba jeste bio jedan od najmracnijih likova nase istorije, i unesrecio nas je za medalju ali takvih kao sto je on je samo u proslom veku bilo jedno stotinak sirom sveta; Adolf Hitler je bio jedan ( i iskreno se nadam jedini ).

Поједини учесници на овој теми као да још увек живе у времену 1945.године, просто невероватно... на фашизам и нацизам у свету, колико могу да приметим, уопште се више не гледа као некада, напротив има озбиљних покушаја да се цела прича из 2.светског рата релативизује и потпуно преокрене. Некад се питам да ли ми уопште нешто знамо о 2.светском рату, рецимо, пре неки дан, једна Српкиња из Војводине издала је књигу о страдању домаћих Немаца из Војводине - тамо са документима наводи да је Броз и његова камарила по логорима за Немце УСМРТИЛА 24 000 ДЕЦЕ - НЕМАЦА... тако да сам остао паф......тј. без текста...такође сам гледао један документарни филм на кабловској у коме описују Русе као тешке злочинце у Немачкој - сведоче Немице о томе како су биле силоване када су Руси ушли у Немачку, итд.итд.

А у исто време овдашњи форумаши за свако политичко неслагање са Америчким и Јевропским дупелисцима - људе проглашавају нацистима и фашистима... сулудо......

Naravno Markelja svi kad pomenu kampove misle na aušvic, Jasenovac ali ih je zapravo bilo mnogo, mnogo više i u njima su s podjednakom paklenom namerom uništavani I sloveni i jevreji
concentration-camps.jpg

Svi koji odavde veličaju fašizam treba da pomisle da bi da je ovo 1941 i oni možda zavrešili u gasnoj komori :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back