ja sam učio hrvatsko srpski a ne tvoj bosanski...Vidis mene interesuje zasto Srbin pise na 'rvackom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam učio hrvatsko srpski a ne tvoj bosanski...Vidis mene interesuje zasto Srbin pise na 'rvackom?
lažan foto ....gledaju slike, 89% ih je nepismeno
Ako je sarađivao, zašto mu je glava bila ucenjena na tih par stotina hiljada rajhsmaraka i zašto je živeo i radio po planinama a ne u BG ili u KG da je imao svoje kancelarije komande i kasarne svojih jedinica kolaboracionista?Sta je bio kada je saradjivao sa fasistima ?
Nije ga pogodio.pa šta
šta je loše u tome, što je pucao u ante pavelića?
Kada i zasto mu je glava bila ucenjena ?Ako je sarađivao, zašto mu je glava bila ucenjena na tih par stotina hiljada rajhsmaraka i zašto je živeo i radio po planinama a ne u BG ili u KG da je imao svoje kancelarije komande i kasarne svojih jedinica kolaboracionista?
Po meni je to neka čudna saradnja.
Šta da ti odgovorim na ovo gore postavljeno? Sam si sebi odgovorio na postavljeno pitanje, ali hajde da izdvojim da ti bude lakše:general Nedić, promaknuo Pavla Đurišića u čin potpukovnika i komandanta dobrovoljačkog korpusa... Nedić i Draža, složićemo se (nadam se) nemaju neke dodirne tačke - nisu sarađivali, niti imali zajedničku komandu.Kada i zasto mu je glava bila ucenjena ?
Svi Drazini podredjeni su saradjivali i sa Nemcima, i sa ustasama i Italijanima u borbi protiv partizana.
Da li je Djurisci bio podredjen Drazi ?
Pogledajte prilog 982147
Pogledajte prilog 982149
Balije su uvek volele visoke predstavnike.....Pavelić u poseti Sarajevu i svom "cvijeću"......
Pogledajte prilog 980507