joca111
Aktivan član
- Poruka
- 1.725
Jel Stoyo, najbolje bi nam bilo pod Staljinom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

joca111:Jos niko ovde nije tacno razgranicio fasizam od nacizma, pricate samo o poreklu reci!
Михајло:Муслимани су јудео-ХРИШЋАНСКА секта, шат ти лупаш?
Dakle sve do 1944. Odnosno, sve do onog momenta kada je Draža shvatio da se ćurak okrenuo naopako. Četnici Draže Mihajlovića su, u trenutku propasi Užičke Republike 1941., pod izgovorom taktike "čekanja do pravog trenutka" obustavili sve operacije protiv okupatora sve do trenutka kada je Crvena Armija izbila na naše granice i već uveliko ušla u Vojvodinu.Stoyo:...Da su četnici obustavili svaku aktivnost u Srbiji protiv okupatora sve do 1944.
King 7:Pred kraj rata je...
joca111:Jel Stoyo, najbolje bi nam bilo pod Staljinom?![]()

Stoyo:Iliju Čvorovića za predsednika!.....![]()
![]()
![]()
![]()
Šalu na stranu....Ne nisam Staljinista. Mislim da je on bio jedan od većih zločinaca.
A što se tiče razlike između fašizma i nacizma, nešto sam zabrljao oko postavljanja posta, a sad me mrzi da pišem. Ajde neko drugi malo....![]()
Boljševici bi, sa druge strane, nazivanje njihovog plemenitog vodje "diktatorom" shvatili kao krajnju uvredu!Rec fasizam je rimskog prorekla,fashe(snop pruca iz kojih viri sekira,sto je simbol rimskih liktora odnosno rimske moci),Musoliniju se uvek svidjao san da Italija poseduje celo sredozemlje,pa je na osnovu toga i gradio svoju drzavu (crno kosuljasi=pretorianci...)Михајло:Фаши значи СНОП
И прво настаје у ИТАЛИЈИ
У свом зачетку није било расних циљева у Фашистичком покрету, чак је било и неколико јевреја ку врху организације. Тек када МУСОЛИНИ покреће сарадњу са Хитлером тада се изабцују Јевреји.
Ето мало од мене .
Свако добро
-TiFA-:Nisam simpatizer ove ideologije ali mislim da je jedino rešenje za neka sranja u svetu koja se dogadjaju!!!
Witch-king of Angmar:У својој двотомној биографији о Хитлеру историчар Јан Кершо не пропушта да нагласи Хитлерово рано дивљење Мусолинију....