joca111
Aktivan član
- Poruka
- 1.725
Jel Stoyo, najbolje bi nam bilo pod Staljinom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joca111:Jos niko ovde nije tacno razgranicio fasizam od nacizma, pricate samo o poreklu reci!
Михајло:Муслимани су јудео-ХРИШЋАНСКА секта, шат ти лупаш?
Dakle sve do 1944. Odnosno, sve do onog momenta kada je Draža shvatio da se ćurak okrenuo naopako. Četnici Draže Mihajlovića su, u trenutku propasi Užičke Republike 1941., pod izgovorom taktike "čekanja do pravog trenutka" obustavili sve operacije protiv okupatora sve do trenutka kada je Crvena Armija izbila na naše granice i već uveliko ušla u Vojvodinu.Stoyo:...Da su četnici obustavili svaku aktivnost u Srbiji protiv okupatora sve do 1944.
King 7:Pred kraj rata je...
joca111:Jel Stoyo, najbolje bi nam bilo pod Staljinom?![]()
Stoyo:Iliju Čvorovića za predsednika!.....![]()
![]()
![]()
![]()
Šalu na stranu....Ne nisam Staljinista. Mislim da je on bio jedan od većih zločinaca.
A što se tiče razlike između fašizma i nacizma, nešto sam zabrljao oko postavljanja posta, a sad me mrzi da pišem. Ajde neko drugi malo....![]()
Rec fasizam je rimskog prorekla,fashe(snop pruca iz kojih viri sekira,sto je simbol rimskih liktora odnosno rimske moci),Musoliniju se uvek svidjao san da Italija poseduje celo sredozemlje,pa je na osnovu toga i gradio svoju drzavu (crno kosuljasi=pretorianci...)Михајло:Фаши значи СНОП
И прво настаје у ИТАЛИЈИ
У свом зачетку није било расних циљева у Фашистичком покрету, чак је било и неколико јевреја ку врху организације. Тек када МУСОЛИНИ покреће сарадњу са Хитлером тада се изабцују Јевреји.
Ето мало од мене .
Свако добро
-TiFA-:Nisam simpatizer ove ideologije ali mislim da je jedino rešenje za neka sranja u svetu koja se dogadjaju!!!
Witch-king of Angmar:У својој двотомној биографији о Хитлеру историчар Јан Кершо не пропушта да нагласи Хитлерово рано дивљење Мусолинију....