Fascinantne brojke: Koliko ljudi na svetu koristi iPhone?

I ja bih izbacio huawei prevarante sto prodaju polu proizvod po visokoj ceni bez google servisa i tako navlace ljude koji to ne znaju pa se muce da instaliraju razne softvere.

Сама компанија нема никакве везе са оним што му се догодило. Толико и заслепљености просечног љубитеља iPhone-a. Друго несрећо Huawei je развио свој оперативни систем, има своју продавницу, своје сервисе...

Ne znam ko je zaslepljen ja za razliku od tebe i kritikujem a ti samo velicas huawei .

Видим колико критикујеш а и тај Huawei od $3000 је тенк и изузетно га је тешко набавити. Пробај било који fold да савијеш унутрашке а да не пукне стакло.

Видим колико критикујеш а и тај Huawei od $3000 је тенк и изузетно га је тешко набавити. Пробај било који fold да савијеш унутрашке а да не пукне стакло.
Briga me za fold to nikad ne bih kupio bez obzira ko da ga pravi .

Briga me za fold to nikad ne bih kupio bez obzira ko da ga pravi .

Па ето ја бих. Купио бих Galaxy Fold или Mate XS јер волим новитете и експирменте (човече имао само телефон са 3D екраном и 3D камером HTC Evo 3D буџавину позади од две камере и то 2012 година) али мако ми је је скупа та егзибиција... :mrgreen:

Па ето ја бих. Купио бих Galaxy Fold или Mate XS јер волим новитете и експирменте (човече имао само телефон са 3D екраном и 3D камером HTC Evo 3D буџавину позади од две камере и то 2012 година) али мако ми је је скупа та егзибиција... :mrgreen:
Preskupo je to ,vremenom ce da opadaju cene ali i dalje ce to biti skupo .

Nijednu kritiku na racun Huawei nisam video od tebe ,to se zove ostrascenost i neobjektivnost ili neko ko radi za njih ,mene apple ne placa ko ih jebbe , neke njihove proizvode volim a neke ne ,pravili su oni greske puno u proslosti ..a prave i sada ,mada slusaju kritike korisnika .

Па какву критику кад је компанија на пољу производње телефона ојађена и кад се бори да угради 5G у чип који подржава 5G? Па они су продали Honor како би га некако спасили од пошасти... :hahaha:

Па какву критику кад је компанија на пољу производње телефона ојађена и кад се бори да угради 5G у чип који подржава 5G? Па они су продали Honor како би га некако спасили од пошасти... :hahaha:
Mora da postoji neka kritika ja sam rekao sta mi se ne svidja,ima tu jos stvari i za Huawei i Apple i Samsung ….Microsoft takodje.

Mora da postoji neka kritika ja sam rekao sta mi se ne svidja,ima tu jos stvari i za Huawei i Apple i Samsung ….Microsoft takodje.

Па тренутно немам замерке. Можда једино што су избацили пилулу у P50 и што су ставили ниско читач отиска пристију али како знам да су развили неки супер читач отиска онда то можда и није критика... али то је све ствар естетике и личног укуса. Не свиђа ми се и величина обичне P50. Видећемо како ће P50 да укроти животињу од Snapdragon 888 који се греје као фуруна на свим телефонима осим на Realme GT.

Да нисам задовољан са P40, да не знам каква је то животиња ових годину дана, испадао, гњечио, убијао га игрицима једно месец-два и шта му све нисам радио била би друга прича.

Па тренутно немам замерке. Можда једино што су избацили пилулу у P50 и што су ставили ниско читач отиска пристију али како знам да су развили неки супер читач отиска онда то можда и није критика... али то је све ствар естетике. Видећемо како ће да P50 да укроти животињу од Snapdragon 888 који се греје као фуруна на свим телефонима осим на Realme GT.
Najbolje kad bi svi izbacili tu pilulu i implementirali tehnologiju da bude ispod ekrana ,da se ne vidi ..eto ja recimo ne volim onaj notch ,zavesu sto je apple uveo a cuo sam za taj snap da se greje puno ..

Najbolje kad bi svi izbacili tu pilulu i implementirali tehnologiju da bude ispod ekrana ,da se ne vidi ..eto ja recimo ne volim onaj notch ,zavesu sto je apple uveo a cuo sam za taj snap da se greje puno ..
Али ту се налази инфрацрвени сензор. Не знам како су га решили код P50 и да ли га има.

Али ту се налази инфрацрвени сензор. Не знам како су га решили код P50 и да ли га има.
Nemam pojma ali verujem da ce se to resiti ,samo sto na kraju telefoni uopste i nece imati bezele kako su krenuli ne znam koliko je to dobro i prakticno .
Ako se nesto menja drasticno u dizajnu onda mora i kvalitet da bude na nivou ,a ne padne i razbije se ko nista ili da se stavlja u nekim oklopima ,nabudzenim futrolama.
Safirno staklo bi bilo super ali to je puno skupo.

Back