FARMERKE!

chika_doktor:
Tommy Hilfiger, nekoliko pari...

pa zar nisu najžešće ,,ne da prate vreme ,,nego su iznad situacije ,,,, ja samo te kupujem ,,, od jasvetlije do najtamnije boje ,,,,,
toliko su gotivne da se ne dešava da izadjem medju narod a da me neko ne pita GDE SI IH KUPILA ???
chika doco ,,, mi smo do yaya

90% moje garderobe cine pantalone.A farmerke imam samo jedne , i mnogo mi je zao sto ne mogu da ih nosim na posao. Farmerke obozavam i mislim da je to izum za sva vremena . Sto se tice stetnosti farmerki mislim da su lekari to pricali 80-ih godina kada su u modi bile skroz, skroz uske farmerke koje su pritiskale neke organe i delove tela, a nosili su ih i muskarci i zene, pa se zato pricalo o sterilitetu .

Moj omiljeni deo garderobe su farmerke.Nosim ih u svim prilikama.Imam 5-6 pari od klasicnih do ovih sada 7/8, i sve su bez elastina jer one sa elastinom meni licno su bezveze.U njima se najprijatnije osecam,uopste mi nije bitna marka niti cena,mada mislim da nikada ne bih dala neke ogromne pare za njih kao recimo sto ovde procitah 17.000 din.,pa mislim stvarno to je necija cela plata za jedne pantalone, vala bas ga preterase... :evil:

obozavam fermerke!
jedini kroj koji ne podnosim je onaj sto se suzava do krajnosti kod zglobova :?
imam oko 5/6 komada,(planiram da kupim jos jedne) nijedne nisu markirane ali nisu ni kineske.

Obozawam farmerke i skoro stalno sam u njima.Chak se moja mama iznerwira kad me widi pa mi u ljutnji kaze da ne moze wishe da me gleda i da tju se u farmerkama sigurno i udati!!!!Imam 3 para al' najwishe wolim one najraspadnutije.Jedne sam nosila dok se nisu potpuno raspale,bile su krpljene 300 puta.Josh uwek ih chuwam i zapitam se kako sam ipak mogla da izadjem na ulicu tako obuchena...al' kad neshto 'wolesh'......

Ja najvise volim Diesel farmerke,imam 2 para,ali nekad me stvarno razocaraju sa cenom :cry: .
Volim i Tiffany modele jer mi se cini da su krojene bas za mene :D .
Mangovi modeli me ne odusevljavaju posebno,imam 1 par i nisam bas zadovoljna,Cudan im je kroj..
Jagger ima lepe modele,bas sam sad na popustu kupila jedne.1.700 su kostale..
A kupila sam neke u Italiji YES! MISS,prelepe su,samo se kajem sto jos nisam uzela....
:wink:

Nisam bas neki obozavalac farmerki.Imam ih jedno 3 para,naravno ne obicnih vec zavisi kakve se u tom trenutku nose.Za razliku od mene moja drugarica ima jedno 10 ako ne i vise i sto je najcrnje sve su iste,nema razlike....

Obožavam farmerke zato što su praktične. U njima se najbolje osećam.
Nije mi bitna marka, koliko to da mi se ono što nosim dopada i da se u tome osećam prijatno.
Volim da imam više farmerki različitog dizajna, obožavam one na tregere imam ih više, kao i obične...lasteks....u koje se uvučem, onda obujem patike i odem u prirodu i šetnju...one su stvarno zahvalne za nositi!
:)

obozavam! :P
nije mi bitno koja marka i kakve samo da chuche! :D
tako mi krivo sto ne mogu svuda u njima...ja bi' i na pos'o i u izlazak u njima :(
koliko? pun orman...skoro da samo to i imam od pantalona :? sad,uvek imam jedne omiljene i onda uvek ispadne da se ne izvlacim iz njih :x

ja ih nisam nosio jedno 5 godina..
istripovao sam da je to za farmere i stocare a ne za nas iz grada beograda...
ali sam pre neki dan kupio Legend i za sada su mi super...
shvatio sam da je to za farmere i stocare bio samo los trip...videcemo da li cu promeniti misljenje

Jao farmerke - do nedavno sam ih obožavala, ali prošla plata i potraga za ''normalnim'' su mi presele.

Mnoooogo me nervira ovaj spušten struk što forsiraju, pola gaća ispadne kad sedneš. Kao, u fazonu je da se pozadi vide tangice - fuj.

Onda, one izbledele šare po njima u kojima mi svako izgleda kao da je umočen...

Pa gde su stare, dobre, izbledele farmerkice - možda malo lasteks?

Zašto su bre sve neke poluzvoncare u fazonu već 5 godina?

Ne mogu da zamislim sebe bez farmerki. :) Imam ih uvek oko 3-4 para, ali pošto su mi jedne omiljene, na kraju ispadne da imam samo jedne, pošto ih najčešće nosim. Nije mi bitna marka, cena, već samo da budu onakve kakvim ih ja zamisljam i da mi stoje onako kako sam ja zamislila. Što je, naravno, jako teško pronaći. Najviše volim one od tamnijeg teksasa, ravne, ev. malo zvonaste. I sa, ne baš preterano niskim strukom. 8)

majcheki:
Jao farmerke - do nedavno sam ih obožavala, ali prošla plata i potraga za ''normalnim'' su mi presele.

Mnoooogo me nervira ovaj spušten struk što forsiraju, pola gaća ispadne kad sedneš. Kao, u fazonu je da se pozadi vide tangice - fuj.

Onda, one izbledele šare po njima u kojima mi svako izgleda kao da je umočen...

Pa gde su stare, dobre, izbledele farmerkice - možda malo lasteks?

Zašto su bre sve neke poluzvoncare u fazonu već 5 godina?

I meni je potraga za normalnim presela - besomucno sam obilazila radnje par dana u potrazi za farmericama u kojima se ne vide kukovi. Sa aplikacijama, skoljikicama, cak i sa krznom ali normalnih jock! Vratila sam na kraju kuci sa suknjom!

Ne znam... Ja nikada nisam bila ''u fazonu'' pa mi je sve to tako odvratno... Navikla sam na ono - imaš dva, tri para NORMALNIH farmerica i onda sam praviš kombinacije, seckaš, lepiš, šaraš, vezuješ... :wink:

Sealife:
Mislim da ovaj odevni predmet zasluzuje posebnu temu..
Ja ih obozavam,imam preko 10 pari...
Zelim da cujem od vas: koliko pari farmerki imate,kakve volite,gde ih kupujete...
Ja jedino farmerke nosim zato i ne zalim da dam malo vise para za njih..Jer jedino se u njima osecam exttra!Ja ih imam oko 15-ak pari.Placam ih od 2-6.000.Pre neki dan sam videla i neke od 11.000,srecom nisam pri parama trenutno inace...

Back