Da li nosite farmerke, koliko često? Preferirate tamnije ili svetlije modele? Uz kakvu majicu i obuću...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nosim, obozavam ih, a uskoro cu sebe posle mnooogoooo vremena da castim jednim Lewis 501-om![]()
Pametno, nema šta, leviske su zakon...
![]()
....to i ja mislim narocito sto kad ih kupis mozes da ih nosih "sto godina"..a one i dalje ostaju lepe...![]()
Nosim - ali samo još par meseci, rešila sam da prestanem posle 40-e. Čak sam i isplanirala mali obred u kome ću ceremonijalno da spalim svih 15 pari
(mislim da će mi biti žao, i da ću ih ipak odneti u neki dom, ili Crveni krst...)
Mislim da će ti biti teško da ih se odrekneš...ako ih voliš, kakve veze ime koliko imaš godina. Dobro, ne moraš uvek da ih nosiš, ali povremeno, zašto da ne ? Želim ti da se predomisliš
![]()
Hvala - ako ih budem imala, sigurno ću ih nositi, a rešila sam da ne budem jedna od onih 'večno mladih' žena.
Tako da ću možda uramiti omiljeni par - možda sa malim čekićem, za slučaj nužde : ) a ostale putuju ka novim vlasnicima...
Da li nosite farmerke, koliko često? Preferirate tamnije ili svetlije modele? Uz kakvu majicu i obuću...?
Nosim - ali samo još par meseci, rešila sam da prestanem posle 40-e. Čak sam i isplanirala mali obred u kome ću ceremonijalno da spalim svih 15 pari
(mislim da će mi biti žao, i da ću ih ipak odneti u neki dom, ili Crveni krst...)
Nemoj, stavi ih na aukciju na Limundo ili tako negde i usrecices neku siromasnu zenu koja nema para da kupi u radnji i tebi ce biti zanimljivo. Ovi u Crvenom krstu sve sto valja prodaju u Second hand-u, znam jer je moj decko bio tamo u vojsci, apsolutno nista sto moze da se proda, garderoba, hrana, bilo sta...ne dolazi do tih jadnih ljudi vec upravnici prodaju i uzmu pare za sebe, cak i ono sto dobiju od ministarstva kao recimo meso za obroke zamene u lokalnim klanicama za kosti i neke ostatke pa to spremaju. Izvinjavam se sto skrecem s teme, nervira me nepravda.
Ovo bas zvuci kao radikalna odlukaA sta planiras da nosis ubuduce? Klasicne pantalone i suknje/haljine?
Ja volim farmerke, nosim i teget/plave, svetle, cesto crne... Ne znam jel ubrajate i somotske u ovu grupu, onda se spektar boje siri.
Da dodam nikako ne podnosim stras, ili bilo koje aplikacije/sarenise na farmerkama. Niti upadljiv logo.
Za Affrodiitu: u stvari, obučem farmerke, i osećam se budalasto, to je sve. A ne mislim da svi treba tako, ali prosto mi se u poslednje vreme dešava da krenem ka farmerkama, pa odjednom počnem da se preispitujem, a ranije uopšte nisam razmišljala o tome......cek kako i zasto posle 40-te prestajes da nosis farmerke, koji je razlog,
Nije stvarno radikalna promena, ne nameravam da nosim 'kostimiće', samo neću nositi džins - platno, keper i slične zamene su već u redu.
Farmerke povezujem (možda zbog reklama) sa mladim i nesputanim ljudima, i krajnje neformalnim situacijama, a 40 godina je uzrast kada i najmladolikiji ipak moraju da priznaju da postoji mnogo mnogo mlađih i zgodnijih ljudi.
Za Affrodiitu: u stvari, obučem farmerke, i osećam se budalasto, to je sve. A ne mislim da svi treba tako, ali prosto mi se u poslednje vreme dešava da krenem ka farmerkama, pa odjednom počnem da se preispitujem, a ranije uopšte nisam razmišljala o tome...
A ni ja ne volim aplikacije i šareniše, kao ni loga (ali volim marku: levi's)
Šta mislite o raznim bojama farmerki (crvene, zelene, žute, pa i o nekim manje "ekstremnim", ali ipak ređim - belim i crnim)?