Farmerke

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja nikako ne uspevam da nadjem farmerke ravnog kroja ili malo zvonaste bez lasteksa, naravno sa niskim strukom. Odavno nisam bila u levisu, pogledacu sta nude.

Volim. Imam. Nosim.

Uglavnom tamniji modeli, ali imam i svijetlije. Uske, ne volim da ima previse detalja po njima, niti da su izlizane. Jedostavne, ali da lijepo uz figuru idu.

volim farmerke i imam razlicite boje,u poslednje vreme nosim najcesce svetlo sive uske i isti model crnih. plave, klasicne nisam obukla od zime :neutral: nemam pojma sto :confused:

Nosim - ali samo još par meseci, rešila sam da prestanem posle 40-e. Čak sam i isplanirala mali obred u kome ću ceremonijalno da spalim svih 15 pari :)
(mislim da će mi biti žao, i da ću ih ipak odneti u neki dom, ili Crveni krst...)

Nosim - ali samo još par meseci, rešila sam da prestanem posle 40-e. Čak sam i isplanirala mali obred u kome ću ceremonijalno da spalim svih 15 pari :)
(mislim da će mi biti žao, i da ću ih ipak odneti u neki dom, ili Crveni krst...)

Mislim da će ti biti teško da ih se odrekneš...ako ih voliš :heart:, kakve veze ime koliko imaš godina. Dobro, ne moraš uvek da ih nosiš, ali povremeno, zašto da ne ? Želim ti da se predomisliš :D

Mislim da će ti biti teško da ih se odrekneš...ako ih voliš :heart:, kakve veze ime koliko imaš godina. Dobro, ne moraš uvek da ih nosiš, ali povremeno, zašto da ne ? Želim ti da se predomisliš :D

Hvala - ako ih budem imala, sigurno ću ih nositi, a rešila sam da ne budem jedna od onih 'večno mladih' žena.
Tako da ću možda uramiti omiljeni par - možda sa malim čekićem, za slučaj nužde : ) a ostale putuju ka novim vlasnicima...

Hvala - ako ih budem imala, sigurno ću ih nositi, a rešila sam da ne budem jedna od onih 'večno mladih' žena.
Tako da ću možda uramiti omiljeni par - možda sa malim čekićem, za slučaj nužde : ) a ostale putuju ka novim vlasnicima...

Čekić :zcepanje: :ok:. Zavisi opet čime se žena bavi. Negde je na poslu dozvoljeno nositi farmerke negde ne, neke žene nikada ni ne nose farmerke na posao, ne osećaju se prijatno, naročito ako su 40+. Ali postoje i one druge situacije - pijaca, prodavnica, šetnja uz reku....farmerke i neka lepa tunika, pa neke drvene perle zaista deluju lepo, lepše od trenerke. Čuvaj obavezno čekić.

Da li nosite farmerke, koliko često? Preferirate tamnije ili svetlije modele? Uz kakvu majicu i obuću...?

...farmerice bas nosim retko, ne znam zasto...
...simpatisem potpuno taman dzins, obicno kuvani teksas i skinny modele, eventualno siri kroj koji asocira na pantalone u nekom hipi stilu...
...svetle farmerice retko nosim, jedino u formi salvarica i jedan model skinny...
...tradicionalno plave ne volim bas nikako...srednje duboke, ukrojene u struku, bez izbeljivanja, strasa, preciznije receno - sto su one jednostavnije to su mom srcu draze...

...farmerice nosim uz baletanke/mokasine ili pak uvucene u "oficirske" cizme stroge forme do kolena...ne prijaju mi uz kratke majice i dzempere, osecam se nelagodno u njima...obzirom na to da preferiram skinny modele potrudim se da gore obucem nesto lezernijeg kroja sa "padom" makar do polovine bokova...

Nemoj, stavi ih na aukciju na Limundo ili tako negde i usrecices neku siromasnu zenu koja nema para da kupi u radnji i tebi ce biti zanimljivo. Ovi u Crvenom krstu sve sto valja prodaju u Second hand-u, znam jer je moj decko bio tamo u vojsci, apsolutno nista sto moze da se proda, garderoba, hrana, bilo sta...ne dolazi do tih jadnih ljudi vec upravnici prodaju i uzmu pare za sebe, cak i ono sto dobiju od ministarstva kao recimo meso za obroke zamene u lokalnim klanicama za kosti i neke ostatke pa to spremaju. Izvinjavam se sto skrecem s teme, nervira me nepravda.

Sto se tice farmerica, volim ih stvarno pogotovo ako su lepo skrojene sto je u poslednje vreme tesko naci, ali dobro opet je bolja situacija u odnosu na vreme kad su se nosile plitke koje u sedecem polozaju dodju na pola zadnjice ili u jednom periodu onaj horor sa strukom do grudi.

Nemoj, stavi ih na aukciju na Limundo ili tako negde i usrecices neku siromasnu zenu koja nema para da kupi u radnji i tebi ce biti zanimljivo. Ovi u Crvenom krstu sve sto valja prodaju u Second hand-u, znam jer je moj decko bio tamo u vojsci, apsolutno nista sto moze da se proda, garderoba, hrana, bilo sta...ne dolazi do tih jadnih ljudi vec upravnici prodaju i uzmu pare za sebe, cak i ono sto dobiju od ministarstva kao recimo meso za obroke zamene u lokalnim klanicama za kosti i neke ostatke pa to spremaju. Izvinjavam se sto skrecem s teme, nervira me nepravda.

Odlično što si ovo napisala, dobro je znati. Hvala.

Ovo bas zvuci kao radikalna odluka :) A sta planiras da nosis ubuduce? Klasicne pantalone i suknje/haljine?

Ja volim farmerke, nosim i teget/plave, svetle, cesto crne... Ne znam jel ubrajate i somotske u ovu grupu, onda se spektar boje siri.

Da dodam nikako ne podnosim stras, ili bilo koje aplikacije/sarenise na farmerkama. Niti upadljiv logo.

Poslednja izmena:
...cek kako i zasto posle 40-te prestajes da nosis farmerke, koji je razlog, ja imam ihahaj vise, pa nosim, i to zimi iskljucivo, cak kad se presaberem
ni nemam nekih drugih pantalona osim farmerica za taj period...za leto vec imam lanenih, keper, u bojama...
...meni bi bila strasna kazna da mi neko oduzme farmerice, jos sad kad sam smrsala broji im se samim tim povecava, jer sam ih cuvala, sve u nadi
da ce se ovo jednom desiti i da cu moci opet da nosim, neke od njih...
..ne volim kao ni mnoge zene, ove sad popularne, sa strasevima, sarama, i nekim velikim upecatljivim natpisima, ali volim u raznim nijansama, volim
cak i one cepnute po negde...jedne koje su trenutno najaktuelnije su upravo takve...:D

Ovo bas zvuci kao radikalna odluka :) A sta planiras da nosis ubuduce? Klasicne pantalone i suknje/haljine?

Ja volim farmerke, nosim i teget/plave, svetle, cesto crne... Ne znam jel ubrajate i somotske u ovu grupu, onda se spektar boje siri.

Da dodam nikako ne podnosim stras, ili bilo koje aplikacije/sarenise na farmerkama. Niti upadljiv logo.

Nije stvarno radikalna promena, ne nameravam da nosim 'kostimiće', samo neću nositi džins - platno, keper i slične zamene su već u redu.
Farmerke povezujem (možda zbog reklama) sa mladim i nesputanim ljudima, i krajnje neformalnim situacijama, a 40 godina je uzrast kada i najmladolikiji ipak moraju da priznaju da postoji mnogo mnogo mlađih i zgodnijih ljudi.

...cek kako i zasto posle 40-te prestajes da nosis farmerke, koji je razlog,
Za Affrodiitu: u stvari, obučem farmerke, i osećam se budalasto, to je sve. A ne mislim da svi treba tako, ali prosto mi se u poslednje vreme dešava da krenem ka farmerkama, pa odjednom počnem da se preispitujem, a ranije uopšte nisam razmišljala o tome...

A ni ja ne volim aplikacije i šareniše, kao ni loga (ali volim marku: levi's)

Poslednja izmena:
Nije stvarno radikalna promena, ne nameravam da nosim 'kostimiće', samo neću nositi džins - platno, keper i slične zamene su već u redu.
Farmerke povezujem (možda zbog reklama) sa mladim i nesputanim ljudima, i krajnje neformalnim situacijama, a 40 godina je uzrast kada i najmladolikiji ipak moraju da priznaju da postoji mnogo mnogo mlađih i zgodnijih ljudi.

Za Affrodiitu: u stvari, obučem farmerke, i osećam se budalasto, to je sve. A ne mislim da svi treba tako, ali prosto mi se u poslednje vreme dešava da krenem ka farmerkama, pa odjednom počnem da se preispitujem, a ranije uopšte nisam razmišljala o tome...

A ni ja ne volim aplikacije i šareniše, kao ni loga (ali volim marku: levi's)

...pa vidi, ima farmerica i farmerica...:D
...moja deca nose jednu vrstu ja drugu, nikad nisam nosila niti bih one sa niskim
sturkom, pa ni da sednes ko covek ne mozes...to kad vidim i na mladim devojkama koje nemaju bas savrsenu figuru smesno mi je i ruzno....
...a opet ne shvatam, al stvarno, zasto bi se osecala kako kazes budalasto kad krenes prema farmericama...ja ih nosim i na stiklu i na patike, zavisno od situacije, uz pamucnu majicu i uz svilenu bluzu...ma nekako mi je dzins nesto uz sta moze sve...i uvek, ok naravno ne na neka bitna svecana desavanja,ali za sve ostale "normalne" prilike mi je sasvim lepo kad vidim zenu koja nosi lepu cipelu, tasnu, kais..finu kosuljicu...i dzins...
...dobro svi smo razliciti...i imamo drugacije poglede, na neke stvari, tako sam ja
pre dve godine smislila da nije u redu da imam kosu do pojasa u "ovim" godinama i osisala se...bila sam zadovoljna jedno 6 meseci, pa me onda stiglo kajanje, i sad opet planiram malo da je pustim ne u toj meri, ali mi je lepse kad zena ima kosu, a ne da sve koje predju izvesne godine lice na muskarce sa kratkom kosom..tako nekako gledam i na farmerice...:ok:

Šta mislite o raznim bojama farmerki (crvene, zelene, žute, pa i o nekim manje "ekstremnim", ali ipak ređim - belim i crnim)?

...sto da ne, imala sam jedne crvene, koje sam nosila nekoliko godina sa zadovoljstvom, pa onda od njih napravila sorc, pa opet nekoliko godina, dok se skroz
nije iscepao...

...sta znam, nosim sve u cemu se ja osecam lepo i u cemu je meni udobno....ne obracam paznju na misljenja drugih, niti zameram nekome sto nesto nosi,
dok god je taj neko zadovoljan, meni je to sasvim ok....

Back