Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sad imam 50, 49, 48 kila, sad mi super stoje drugaciji modeli nego oni koje sam nosila sa 55, 56, 57 kila, skroz sam drugacija, promenila sam i frizuru, videcete nove slike, a farmerke su nezaobilazne!
U stvari se nije radilo o slavi, nego je jedan clan porodice - da ne kazem sad ko! - doveo svoju devojku na Badnje vece da je predsatvi roditeljima i ostatku porodice
(Niko nista nije rekao, ali izgleda da smo svi pomislili isto, jer kad ga je posle par meseci shutnula na veoma nekorektan nachin, svi smo u glas povikali "Znala/o sam da ce se tako zavrsiti!" )
ma...ma mislim stvarno ne mogu da verujem..ja bih i sa radnog mesta vratila onog ko se pojavi u famerkama! Osim ako nije Dzoni Dep licno, on ima lepo dupence
Jeans je teen stvar, i nema shanse da me ubedis da si ozbiljan ako nosis dzins. Ja nosim samo suknjicu od jeansa, ali to kad HOCU da izgledam NEOZBILJNO
To je ujedno jedina stvar od jeansa koju imam. 8) Ne nosim ga cirka....13 godinica!
Obozavam farmerke, i nosim ih skoro svaki dan. Takodje mi je veoma privlacno kada vidim tipa u farmerkama koji zna da ih nosi...i kome stoje naravno...