Farbe za kosu..

BuenaVista

Obećava
Poruka
61
Da li ima neka od vas da mi preporuci neku dobru farbu za kosu koja ne ostecuje i ne osusuje mnogo kosu? Ja sam do sada koristila Garnierovu, i kosa mi je prilicno zdrava i ocuvana..al problem je sto se ona brzo ispira..ja sam od boje meda resila da predjem u smedju i isprala mi se za nedelju dana..Znam da mora da se ispere i prosvetli zbog pramenova koje sam imala, al ne za nedelju dana..

Kakve su farbe Pallete, Still, Subrina, Londa..i ostale komercijalne marke iz Lilija..?

Ja sam sa tamo smedje zelela da predjem na crvenu, postepeno, bez blajhanja. Da ne bi ostetila i isulila kosu. Zbog toga sam isprobala dosta brendova.
Iz mog iskustva mogu ti reci da su meni "syoss" farbe najbolje. Boja se ne ispira brzo (to je kod crvene svakako problem, ali nije za ovu temu) i ne steti kosu, hajde da kazem mnogo.
Sad ne znam kako je sa svetlijim bojama.

Da li ima neka od vas da mi preporuci neku dobru farbu za kosu koja ne ostecuje i ne osusuje mnogo kosu? Ja sam do sada koristila Garnierovu, i kosa mi je prilicno zdrava i ocuvana..al problem je sto se ona brzo ispira..ja sam od boje meda resila da predjem u smedju i isprala mi se za nedelju dana..Znam da mora da se ispere i prosvetli zbog pramenova koje sam imala, al ne za nedelju dana..

Kakve su farbe Pallete, Still, Subrina, Londa..i ostale komercijalne marke iz Lilija..?

Могу да прпоручим Wellaton фарбе за косу, већ дуго их користим и коса ми је лепа и здрава.

Farbu za kosu biram tako da cena i kvalitet budu pristojni, za moj pojam. Nakupujem odredjenu kolicinu te par meseci budem mirna sa zalihom, a kad se priblizim kraju rezervi ponovo krecem u potragu. Često to ne bude ista marka kao prethodni put niti iste nijanse, ali je uvek slična boja. Obicno mesam 2 boje, sto slicnije prirodnoj boji kose i koristim minimalnu jacinu hidrogena (6%).

Dokle god nije bilo potrebe za farbanjem - nisam koristila boje za kosu jer mislim da je najbolje ne baviti se time dok nije neophodno. A za poboljsanje kvaliteta (ili odrzavanje postojeceg) koristim neke klasicne (citaj: babske :lol:) recepte i napravim odredjeno "pakovanje" za kosu 1x nedeljno.

Farbam se 1x mesecno (+ - neki dan), ne češće. Šišanje po potrebi (frizura mi je takva da ne moram svakih mesec dana trcati kod frizera). Redovno češljanje je obavezno (to pišem jer znam devojke koje se uopšte ne češljaju), a to znači 2x dnevno, odgovarajućom četkom + masaža temena takođe 2x dnevno.

Za sad, imam pristojan kvalitet i izgled kose. Nadam se da ce i na dalje biti tako (što i tebi želim :D ).

Ja sam se zadnji put farbala sa syoss farbom i odusevila se prvenstveno sto nema onaj jak miris , po meni smrad, vec vise mirise na neku kremu.I ne ispira se brzo.A pre toga sam nekom farbom still,medjutim kada sam procitala na kutiji pisalo je da je kolor sampon, ali sto ono smrdi pa ono je nemoguce da mi je bilo muka ali bukvalno , tako da sam pola bacila.
Za sada mi je syoss odlican.

Back