Farbanje

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Borba protiv sijedih ... da li bi ste farbali kosu zato sto sijedite, ili mozda cisto onako, volite da ste drugaciji? Sta mislite o tipovima i jednim i drugim ...

U mladosti, tacnije kad sam bio mladji nego danas sto sam :D farbao sam se iz bunta nekog, valjda ... bio sam plav jedno vrijeme, da bi taj period zavrsio kao crvenokos :D

To mi je tad bilo ok, ali danas, u ovim godinama mi je malo smijesno vidjeti mi vrsnjaka ili nekog starijeg da se farba, dok najveci prekrsaj koji mogu vidjeti sto se teme tice, su pramenovi, uz obavezno probuseno uho :D

Borba protiv sijedih ... da li bi ste farbali kosu zato sto sijedite, ili mozda cisto onako, volite da ste drugaciji? Sta mislite o tipovima i jednim i drugim ...

U mladosti, tacnije kad sam bio mladji nego danas sto sam :D farbao sam se iz bunta nekog, valjda ... bio sam plav jedno vrijeme, da bi taj period zavrsio kao crvenokos :D

To mi je tad bilo ok, ali danas, u ovim godinama mi je malo smijesno vidjeti mi vrsnjaka ili nekog starijeg da se farba, dok najveci prekrsaj koji mogu vidjeti sto se teme tice, su pramenovi, uz obavezno probuseno uho :D

Ne bih, kome se ne svidja moja glava ne mora ni da je gleda.

A sto bi farbao sede?
Nisi zensko. Zene ne mare za sede i sl. Budi uredan i to je dovoljno.

- - - - - - - - - -

Pre mozes da joj delujes nesigurno u sebe i svoje godine ako pocnes da ih sakrivas. Uzivaj u svakoj cari svakog perioda svog zivota.

Ako malo krenem da sedim, bih farbao ih par pramenova, ali ovako ne bih...

- - - - - - - - - -

Mada nakon 40-te na primer ne bih.
Imam ortaka koji je prosed iako nema ni 30.

Bas me briga za boju kose samo glupe zene se truju sa farbama

Ti bi ukinuo jednu vrlo popularnu kategoriju poznatu kao milf, sa tim stavom ... cccc :D

Cinjenica je da sijede postaravaju one koji ih imaju ... i nesto kontam, sta ima lose u trudu da se izgleda mladje ? Samo posvecivanje je za pohvalu ... dok muzevan izgled i stav ne moraju biti naruseni farbanjem, dobar primjer je predsjednik R.S. Milorad Dodik :D

Poslednja izmena:
je suis milf , ali nikako da osedim... shto se mene tiche, volela bih , da mogu lakshe da dobijem boju koju godinama imam na glavi .
nema tu pravila, neki mushkarci su sexi prosedi, sedi ...
moj ex je osedeo pre tridesete, valjda brak sa mnom uzeo danak
caletu sam kupovala neke shampone za vracanje tamne boje kose :lol: nije mogao da podnese sede na glavi ..
ali bash ono - farbanje, nekako shabanski , vidi se i ne deluje prirodno .

Ako malo krenem da sedim, bih farbao ih par pramenova, ali ovako ne bih...

- - - - - - - - - -

Mada nakon 40-te na primer ne bih.
Imam ortaka koji je prosed iako nema ni 30.
Prve sede sam imao u sedmom ili osmom razredu. Nikada mi nije padalo ni na kraj pameti da ih farbam.
Kakve su - takve su! Moje su!

Imam poneku sedu u kasnim tridesetim,mora neko baš da mi se približi da bi se videle,kad budu vidljivije biće...nemam problem sa tim,nisam u ratu sa krštenicom.

ne pada mi na pamet..
otarasio sam se tih kompleksa...od kad sam shvatio da mi sijede stoje do jaja, zato što mi je kosa crna kao u gavrana...+ tamniji ten...jedva čekam da malo više osijedim, da liči na krzno sivog zeke...:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Prve sede sam imao u sedmom ili osmom razredu. Nikada mi nije padalo ni na kraj pameti da ih farbam.
Kakve su - takve su! Moje su!

jbt, gori od mene...ja oko 20-te našao prvih par...:))

Samo da ne budes kao Angora zec :D

Beli-zec.jpg

Nisam još počeo da sedim. Ne znam da li će mi smetatiti, neće smetati, ali da li ću sebi izgledati uredno, lepo, dileme su to :lol:
Ukoliko bude tako da mi smeta, onda ćemo da pribegnemo sredstvima...
Nije farba jedini način. Čuo sam u nekom društvu da postoji neko sredstvo za muškarce, koje vraća prirodnu boju kose, ili barem imitira.
Koliko sam shvatio na bazi ulja....tKo zna ( :

Back